Répa és dezodorflakon - házi segédeszközök (18+)

A legismertebb hálószobai kellék a vibrátor, vagyis a hímvesszõ mûvi mása. A mûpénisz, mint tudjuk, hüvelyi és anális izgatásra alkalmas. A választékkal lépést tartani lehetetlen, és olykor az ember - költségkímélõ - szexuális fantáziája is számos újítással szolgálhat. A vibrátorok helyett ugyanis sokan más, praktikusnak vélt eszközöket használnak. Bizonyára sokan emlékszünk a beletört virsli esetére, de ez csak a jéghegy csúcsa, az emberi fantázia nem ismer határokat. Orvosi feljegyzésekbõl kiderül, elõszeretettel vetünkk be spray-ket, csavarhúzónyelet, fuvolát, parfümös üvegeket és egyéb henger alakú tárgyakat, de a hûtõbõl is gyakran elõkerül a répa, az uborka, a cukkini. A hivatalos feljegyezések ennél is döbbenetesebb vállalkozásokról árulkodnak.

forrás: [origo]

Ezekbõl kiderül, hogy a leggyakoribb bennragadt tárgy az üditõs üveg, nyilvánvalóan keménysége és megfelelõ formája miatt. Egyéb fallikus tárgyak listája végeérhetetlen, szinte az összes szóba jöhetõ zöldségfélét megtaláljuk a felsorolásokban, de keményebb terepre érve elképzelhetjük a végbélbe szorult kanalat, jégvágót, csavarhúzót, tollat, teniszlabdát, golflabdát, üveggolyót, virágcsokrot vagy például egy Barbie babát is. Nem akarunk túl sok ötletet adni kíváncsi természetû embertársainknak, hogy mi mindent gyömöszölhetnek saját vagy szerelmi partnerük testnyílásaiba, a felsorolás ugyan mókásnak tûnik, szakértõk mégis nagy óvatosságra intenek. Az üvegtárgyak könnyen eltörhetnek, a szilánkok pillanatok alatt komoly vérzést okozhatnak. Ezen felül az sem kizárt, hogy vákuum alakul ki a hüvelyben, illetve a végbélben, és a segédeszköz csak orvosi beavatkozással távolítható el. Különbözõ flakonok bevetésekor jellemzõ veszélyforrás a kupak leválása, ami aztán szépen eltûnik az emberi test útvesztõiben.

Nem véletlen, hogy  a - jó minõségû - segédeszközök úgy lettek kialakítva, hogy könnyen eltávolíthatóak legyenek a testbõl. A végbélbe helyezhetõ segédeszközöket például a normál vibrátorral ellentétben úgy tervezik meg, hogy egyik végük szélesebb legyen, nehogy a végbél elnyelje azt. Az ülõ pozitúrákhoz tervezett anál vibrátorok végén még egy tapadókoronggal ellátott talp is található, ami szintén a fenti célt szolgálja. Ne kísérletezzünk hát felelõtlenül házi készítésû segédeszközökkel, és gondoljuk meg kétszer, mi mehet be és mi marad kint, mert pillanatokon belül ismeretlen doktor kutakodhat bennünk az elveszett tárgyakat keresve.
 
Ami az élelmiszereket illeti, mindenképpen figyeljünk arra, hogy manapság a zöldségeket és gyümölcsöket olyan anyagokkal kezelik, melyeknek nincs keresnivalójuk a hüvelyben és az anális területeken, az emberi szervezetbe kerülve kellemetlen következményekkel járhatnak. Használat elõtt legalábbis mossuk meg õket (ez az összes tárgyra ugyanúgy érvényes), de a biopiac is jó megolás lehet. A vibrátorok baleseti listáján, bármennyire is meglepõen hangzik, de nem ismeretlenek az olyan szöveti elváltozások, melyeket a túl magas vagy éppen a túl alacsony hõmérséklet okozott. A vágy fokozására sokan vagy felmelegítik, vagy  lehûtik a mûtagot (általában a fémvibrátorokat). Érdemes kerülni a túlzott hõmérsékletváltozást, ne feledjük, belsõ nyálkahártyáink jóval érzékenyebbek, mint kezünk vagy akár a szánk!

A szexuális balesetek közé tartozik a külsõleg használatos segédeszközök házi imitálása is. Farokgyûrû helyett sokan gumit, kötelet és egyéb, erre a célra alkalmasnak vélt eszközt vetnek be. Probléma akkor merül fel, amikor a merevedés állapotában kiderül, a helyettesítõ gyûrû túlságosan szûk, és eltávolítása is lehetetlen. Ez esetben a vér a péniszbõl nem tud a megfelelõ pillanatban kiáramlani, tartós erekció (priapismus) léphet fel, és sajnos maradandó károsodásokat - erekciós zavarokat is - okozhat. Fokozhatja a sérülés súlyosságát, ha az erekció fokozására, a gyûrûre különbözõ nehezékeket, súlyokat is akasztunk.

A síkosítók helyett sokan egyszerûbb megoldásnak tartják az olivaolaj, a babaolaj, a testápoló, a vaj és különbözõ folyadékok alkalmazását. Ilyenkor tartsuk észben, hogy a síkosítók mindenképp pH-semlegesek és vízben oldódóak legyenek, még akkor is, ha a szükség vezérli tetteinket. Az olajok oldják az óvszert, ezáltal könnyen elszakadhat, és a biztonságos szexrõl máris lemondhat az ember. Különbözõ folyadékok - üdítõ vagy alkohol - olyan vegyületeket, tartósítószereket tartalmaznak, melyeknek szintlén semmi keresnivalójuk a hüvelyben vagy a végbélben. Ezek a szerek maradandó elváltozásokat, irritációt és allergiát okozhatnak. Persze külsõleg locsolva játszadozhatunk velük, de lehetõleg ne alkalmazzunk pezsgõs beöntést.

A fent felsorolt házi praktikák csupán töredékei az orvosi látleleteken szereplõ inzultusoknak, és semmi sincs biztonságban, ha az ember szexuális éhségérõl, perverziójáról van szó. Érdemes azonban lemondai a házi receptekrõl, és némi pénzt fordítani a segédeszközökre, ugyanis a könnyed játék hamar a baleseti osztályon végzõdhet. Persze ha képtelenek vagyunk távol tartani magunkat a lakás berendezéseitõl, és csak ezekre gerjedünk, esetleg végszükség esete forog fenn, legalább járjunk el körültekintõen, és amire csak lehet, húzzunk gumit a fertõzések elkerülése érdekében.


[origo]