Puncipumpa

Mire jó: A vaginát ultraérzékennyé teszi, mivel vérbõséget okoz. Maszturbáláshoz és társas szexhez egyaránt praktikus, hiszen a nõ számára fokozza a szexuális élményt. Különösen azoknak ajánljuk, akiknek problémáik vannak a klitorális és hüvelyi orgazmussal.

Hogy néz ki: Bõrbarát gumiból készült puncira illeszkedõ harang, melynek közvetlen tartozéka a pumpa. Ez utóbbi hasonlít a gumimatrac pumpájához. A harang mindenféle-fajta nõi nemiszervre jól illeszkedik, így hatalmas vákuumot tud képezni. Kapható vibrálóval és anélkül.

Hogyan használjuk: A harangot tegyük szorosan a puncira, majd kezdjük el pumpálni. A pumpálás vérbõséget idéz elõ, a kis és nagyajkak egyaránt hihetetlenül megduzzadnak. A legfelemelõbb élményt a csikló hirtelen vérbõ állapota nyújtja, mellyel az orális élményeket fokozhatjuk. Maga a pumpálás nem juttat el az orgazmushoz, csak elõsegíti azt a terület érzékenységének fokozásával. Az igazán bevállalósak a rezgésintenzitású vibromotort is bekapcsolhatják (érdemes a legalacsonyabb fokozattal indítani).

Van-e veszélye: A puncipumpák hátránya, hogy a partner háttérbe szorulhat. A vibrálós pumpákat vízben vagy vizes területen ne használjuk!

Mennyibe kerül: A piacon minden szexshopban kaphatók vibrálós és vibromotor nélküli változatban egyaránt. Érdemes körülnézni, mert néhol 2 000 - 3 000 Ft-tal többe kerül. Fantázianevük általában: Vagina Sucker illetve Vagina Vibrating Sucker.
Puncipumpa vibrálóval: 6 500 -10 000 Ft
Puncipumpa vibráló nélkül: 5 000 -8 000 Ft