Plüsslányok (18+)

A gyermekkorukban babázó fiúknak lehet örömteli hír a plüsslányok megjelenlése, amiket puha, meleg, érzéki és egyedi szerelembabaként definiálnak a forgalmazók.

Bár lehet, nem kötelezõ szexuális eszközként használni a plüsslányokat, aki egy kis melegségre vágyik, egyszerûen odakucorodhat hatszázötven dolláros textilnõje mellé, akit szexi fehérnemûben szállítanak.

forrás: [origo]

Lisa

Az ötlegtazdáknak nem céljuk versenyre kelni az élethû szilikonnõkkel, más jellegû élvezetet kínálnak. A plüssállatokhoz hasonló gyártási technológiát alkalmaznak, egy plüsslány tapintásra, ölelésre is olyan, mint egy megtermett gyermekjáték, így a felhasználói pszichológia némileg elgondolkodtató.

A plüssszerelem élvezetessé tétele érdekében a babákba úgynevezett puncivelúrt helyeztek, ami a nyílásból eltávolítható, és akár mosógépben is mosható. A biztonság kedvéért egy vízzáró plasztikot is csomagolnak a baba mellé, nehogy belülrõl átnedvesedjen és kellemetlenségeket okozzon. Orális és anális szexre nincs lehetõség.

Sajnos a TeddyBébik egésze gépben nem mosható, mert arcuk alkatrészei leszakadnának, így marad a körömkefe és a szõnyegtisztító. A piacra dobás elsõ hullámában természetesen csak lányok készültek, de már a tervezõk asztalán hever a férfi változat is.


[origo]