Péniszáll (18+)

Szexuális segédeszközökbõl sosem lehet elég. Hála a tervezõk és szexfüggõk kifogyhatatlan fantáziájának, újabb és újabb termékek kerülnek a piacra. A legújabb csoda az állra erõsíthetõ mûpénisz.

forrás: [origo]

Az "accommodator" névre hallgató, állra erõsíthetõ mûhímtag az orális szex felturbózását szolgálja. A szerszámot két rugalmas pánttal lehet a fejre erõsíteni, és máris jöhet a tripla élvezet, a nyelv, az ujjak és a mûtag segítségével. A csodaterméket viselõ félnek nem kell egyebet tennije, mint ki-be mozgatni a mûpéniszt, miközben ügyes ujj és nyelvmunkával a hetedig mennyországig röpíti a nõt.

A segédeszköz rendszeres használói azért szeretik az állra erõsíthetõ szerszámot, mert nem kell többé a behatolási szöggel kísérletezni, és a G-pont izgatása is könnyen kivitelezhetõ. Sõt mi több, a mûpénisz bármilyen szexpozícióban bevethetõ. Visszajelzések alapján a felhasználók azt sérelmezik kissé, hogy csupán egy mértben kapható, és ez néha kicsinek bizonyul.

Habár a segédeszközt viselõ partner elsõ ránézésre meglehetõsen mókás, a behatolással garantáltan kélytõl teli nyögés lesz a vége.


[origo]