Nem bírom sokáig!

Én egy 20 éves fiú vagyok. Az lenne az én nagy problémám, hogy a nemi aktus megkezdése után sajnos nagyon hamar elmegyek, és nem tudok uralkodni magamon. Sok mindent kipróbáltam, de semmi sem segített. Franciázásnál ez nem így van. Mit tegyek? Ez valami rendellenesség? Egyáltalán mi az az idõtartam, amit normálisnak lehet nevezni?

20 éves srác vagyok. Lassan két és fél éve vagyunk együtt a barátnõmmel, de számomra (vagyis inkább mindkettõnk számára) igen kellemetlen a korai magömlésem... Nem tudom, hogy hogyan lehetne a szeretkezés idõtartamát meghosszabítani. Próbálkoztunk az együttlétek "sûrítésével", illetve próbáltam különbözõ technikákkal kitolni az ejakulációt, de hiába. Nem bírom sokáig! Ebben kérem a segítségét!

21 éves srác vagyok. Van egy gyönyörû barátnõm, aki velem egyidõs. Minden rendben van köztünk, de mégis lenne egy kérdésem. Mi a teendõ akkor, ha a behatolás után nem sokkal (aránylag hamar) megtörténik a magömlés? Gondolom, bennem van a hiba, és szeretnék mihamarabb valamilyen választ.

A korai magömlés nagyon összetett probléma. Lehet néhány technikát alkalmazni, ha azonban az eredmény nem kielégítõ, pszichoterápiás tanácsadás felkeresése javasolt. Megoldást hozhat pélául: a sûrûbb szeretkezés, szeretkezés óvszerrel, szeretkezés elõtt petting során eljutni a magömlésig és utána szeretkezni. A normális idõtartam páronként változó. Van, akinek tíz perc is sok, van akinek két óra is kevés. Az a legjobb, ha a pároddal együtt találod meg a mindkettõtök számára elfogadható testhelyzeteket, idõtartamot stb. Ebben is kaphattok segítséget pszichoterápia során.


[origo]