Nõ a nõvel (18+)

Madonna és Britney Spears csókja után manapság egyáltalán nem meglepõ a nõ a nõvel -felállás. Elég, csak a legelsõ diszkóig mennünk, máris láthatjuk, amint fiatal lányok lejtenek egymással enyhén (vagy nagyon is) izgató táncot, aztán egy kis alkohol, netán némi serkentõ hatására elszabadulnak az indulatok, és a csókolózással kezdve a határ a csillagos ég. A férfiszemek éhesen pásztáznak, a fantázia beindul.

Manapság már szinte teljesen elfogadott jelenség, ha nõ érint nõt, és sokak szemében kevésbé természetellenes, és kevésbé megbotránkoztató is, mint mikor két férfi között zár rövidre a szexuális áramkör. Óriási a különbség azonban az egyszerû divat, esetleg hóbort vagy feltûnésvágy, és a valódi szexuális orientáltság illetve szexuális szokások között.

forrás: [origo]

A kérdést maga dönti el, de szinte minden nõben legalábbis ott motoszkál a kisördög. Egy, a Cosmopolitan által végzett online felmérés szerint, ezer megkérdezett nõ harminchárom százaléka létesített már szexuális kapcsolatot saját nemének képviselõjével, nyolcvanhárom százalékukat pedig kifejezetten izgatja a gondolat, milyen is lenne eltölteni egy éjszakát egy másik nõvel.

A megkérdezettek nyolcvanhat százaléka nem érné be csupán egyetlen alkalommal, míg a már tapasztalatokkal rendelkezõk nyolcvankét százaléka állítja, leszbikus fantáziájuk beteljesülése után a szexuális életük átértékelõdött, sõt új dimenziókba került.  

Arra a kérdésre, hogy miben más a szex egy nõvel, a megkérdezettek negyede válaszolta, hogy a nõk pontosan tudják, mi kell a másiknak, hogyan és hol simogassanak, vagy, hogy melyik technikák a legizgatóbbak. Egyharmaduk szerint már maga a gondolat, hogy egy másik nõvel vannak együtt, növeli izgalmukat, nem beszélve arról, hogy nagyban befolyásolja a szexuális élethez való viszonyukat is. Egy amerikai írónõ szerint a nõ jobban megismeri saját testét, ha az övéhez hasonló testet érint.

Ennek ellenére, a legtöbb nõ nem meri kiélni leszbikus fantáziáit, mert fél, hogy ha túlságosan rákap a dologra, végül tisztáznia kell nemi identitását: hetero, leszbi vagy bi? Ami a férfipartnert illeti, sokan bizony nem ellenkeznek az effajta nõi beállítottság ellen, de azért vannak jó páran olyanok is, akik egyenesen megcsalásként élik meg partnerük újfajta vonzalmát.


[origo]