Mindent az extrém szexrõl...

Orvosi fétis


forrás: [origo]


Felizgat, ha orvosi eszközök koccannak egy fémtálcán? Beleborzongsz a gumikesztyû csattanós hangjába, lufira emlékeztetõ illatába? A fém és a gumikesztyû nedves találkozásának képzete vagy egy altatási maszk látványa máris izgalomba hoz? Esetleg az injekciós tû vagy a vérvétel az, ami furcsa bizsergéssel tölt el? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, jó eséllyel felvételizhetsz az orvosi fetisiszták táborába. Csak haladóknak és valóban nagykorúaknak!

forrás: [origo]

Szadomazo kezdõknek


forrás: [origo]


Sokak számára riasztóan hangzik minden, ami szado vagy mazo, de a szex ezen fajátja talán közelebb áll hozzád, mint hinnéd. Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a kínzások, a szeretkezés közbeni fájdalom egy külön világ sajátjai, pedig valójában a legtöbb pár szexuális életében felfedezhetõk szadomazo elemek.

forrás: [origo]

Hálószobakellékek


forrás: [origo]


A szokványos, mindenki számára ismert darabokon túl, mik is azok a kiegészítõk, amikkel feldobhatjuk a hálószobai pillanatokat, és hogyan rejthetjük el felszerelésünket az avatatlan szemek elõl?

forrás: [origo]

Kenhetõ, nyalható


forrás: [origo]


A szexhez energia és sok nyál kell, a megfelelõ étkek szexbe való bevonása tehát nemcsak izgató, de mérhetetlenül praktikus is. No persze meg kell találni azokat a fogásokat, amik tapintásra, látványra, érzetre is izgatóak, fõleg kezdetben, mikor még féltjük az ágynemût.

forrás: [origo]

Magánsztriptíz


forrás: [origo]


Aki egyszer megtanulja a sztriptíz alaplépéseit, és képes gátlás nélkül a nagyszoba reflektorfényébe lépni, garantáltan felkorbácsolja a férfivágyat. Nézzük lépésrõl-lépésre hogyan is csinálja ezt egy profi - otthon!

forrás: [origo]

Sex on the beach


forrás: [origo]


Sokak fantáziájában merül fel a vízparti szex mint erotikus vágyálom, a tapasztalatok azonban azt mutatják, a strandszex korántsem olyan romantikus, mint ahogy azt a Kék Lagúna alapján gondoltuk, ahol a nõk persze nem lettek gombásak, a férfiak feneke nem égett le, a gumit nem szaggatta homok, és a közszermérem is sértetlen maradt. 

forrás: [origo]

Ha a kukkoló is beszáll


forrás: [origo]


A dogging  leginkább a britekre jellemzõ szexuális magatartásforma, de újabban rohamosan terjed egyéb, túlnyomórészt angol nyelvetrületeken is, mint Írország, Új-Zéland, Kanada, de Németországban és Franciaországban is felütötte már a fejét.A dogging nem más, mint nyilvános helyen való szeretkezés, parkolókban, parkokban és egyéb hasonló helyszínen.

forrás: [origo]

A közszemérem ellen


forrás: [origo]


Mindenki szexel, mégis kínos, sõt, sok esetben büntetendõ, ha nyilvánosan tesszük ugyanezt. Hogy ez mennyire álszent vagy prûd hozzállás, lényegtelen, fogadjuk el, nem mindenki kíváncsi rá, mások hogy csinálják, de fogadjuk el azt is, a hormonok sincsenek tekintettel rá, épp hol tartózkodunk. A leleplezõk készen állnak, de nem hagyjuk magunkat!

forrás: [origo]

Nõ a nõvel


forrás: [origo]


Az egymásra simuló izgalmas nõi testek garantáltan beindítják még a legtisztább fantáziát is, de azért a nõk is lépést tartanak. Manapság már szinte teljesen elfogadott jelenség, ha nõ érint nõt, és sokak szemében kevésbé természetellenes, és kevésbé megbotránkoztató is, mint mikor két férfi között zár rövidre a szexuális áramkör.

forrás: [origo]

Hárman az ágyban


forrás: [origo]


"Ha egy párral szexelsz, belépsz a kettejük közt létrejövõ erotikus vonzalom világába, ami csak ilyenkor adatik meg valakinek. Részese vagy kémiájuknak és mindannak a tudásnak, amit egymásról hordoznak, beavatnak titkaikba és szexuális elõtörténetükbe. Olyan, mintha az elsõ sorból kukkolnál".

forrás: [origo]

Köteles játékok


forrás: [origo]


A kötözés a szexualitásnak azon láthatatlan határához viszi az embert, ami úgy rémlik helytelen, mégis pokoli izgató lehet. Nézzünk magunkba, és tegyük fel a kérdést, vajon gondoltunk-e már valaha arra, hogy párunk selyemszalaggal az ágyhoz kötöz bennünket, hogy bilincset kattintuk csuklónkra, és átadjuk magunkat a partner kényének-kedvének

forrás: [origo]

Ökölbe szorítva


forrás: [origo]


Szexuális perverziók sorozatunk újabb fejezetéhez érkezett. A tökéletes kézimunka mindenki értelmezésében más és mást jelent. Van, aki az ujjak virtuóz játékára esküszik, míg mások meg sem állnak egészen az ököl bevetéséig. Figyelem, csak haladó felhasználóknak! Tényleg.

 

forrás: [origo]

Fulladásos orgazmus


forrás: [origo]


Az orgazmus elérésének többféle módja létezik, ezek közé tartozik többek között a fulladással átélt extázis. A technika nagyon veszélyes, elegendõ egy óvatlan mozdulat, és a légzés mindörökre leáll, a technika alkalmazása tehát különös óvatosságot igényel, s semmiképp nem ajánlott!

forrás: [origo]


Szájpeckek és szájgolyók


forrás: [origo]


A szájra erõsített golyó, kendõ, gyûrû vagy mûpénisz elnémítják és alávetik viselõjét. Az eszköz balesetveszélyes, de a játékszabályok betartásával akár ezzel is feldobhatjuk szexuális életünket. A hálószobák ezen kelléke egyértelmûen a szolgaság állapotát tükrözi, mikor is a kiszolgáltatott felet megakadályozzák a beszédben és a segélykiáltásban.

forrás: [origo]

Fájdalmas szex


forrás: [origo]


"Kötözd meg kezeimet, hogy ne lökhesselek el magamtól, kötözd össze a bokáimat, hogy járni se tudjak, dobj az ágyra és kötözz meg úgy, hogy a kötél erezete a húsomat vágja. Bármit teszek, nem mozdulhatok, nyelved, fogaid, körmeid és hangulatod ádozata vagyok. A tárgyad vagyok!"

forrás: [origo]

Félelemmel a szexért


forrás: [origo]


A félelmet általában valamilyen negatív élménnyel azonosítja az ember, holott olykor ez az érzés pont valami izgalmas elindítója - esetünkben egy gigászi szeretkezésé. Félelem hatására izgalomba jön a test, a szív úgy dobog, akár egy idõzített bomba, a testhõmérséklet a magasba szökik, a légzés szaporább lesz, az érzékek pedig kiélesített állapotban várják a veszélyt.


[origo]