Mindent a szexpózokról...

Szexpózok családalapításra


forrás: [origo]


A gyermekáldást elõsegítõ szexpózok olyan egyszerû törvényszerûségeken alapulnak, mint a dõlésszög nagysága vagy a behatolás mélysége, ezek megfelelõ kombinálásával ugyanis a spermiumok célirányos mozgását segíthetjük elõ.


Pózok análra


forrás: [origo]


Akik már javában túllépték a kezdõ szintet, és elõszeretettel ûzik az anális szexet, bizonyára tudják, hogy a hátsó érintkezés két legismertebb formája a kutyapóz, illetve a jól ismert misszionárius felállás, idõvel nagyon unalmassá válhat. Változtass!

 

Pózok a Káma Szútrából


forrás: [origo]


A Káma Szútra a világirodalom egyik legjelentõsebb alkotása, ami az erotikus szerelem témakörében íródott, és évezredek óta hasznos útmutató az emberben rejlõ erotikus energiák felhasználásához. Tíz pozitúra a szexualitás legõsibb kézikönyvébõl.


Pózok dagiknak, avagy ducin is kerek a világ


forrás: [origo]


A kövér emberek életét illetõen számos elõítéletet gyárt és fogad el a társadalom, s ezek egyike szegényes, nehézkes szexuális életükre vonatkozik. Azt gondolhatnánk, bizonyos pózok kiesnek, ha nagy a test, s általában, a szex nehézkessé válik.

 

Szexpózok korai magömlés ellen


forrás: [origo]


A korai magömlés szinte társadalmi betegségnek számít manapság, de ha komolyabb ok nem áll a háttérben, néhány hasznos tippel és megfelelõ pózok segítségével ellensúlyozhatjuk a problémát.


Lovaglópóz


forrás: [origo]


Lovaglópózban a nõ a domináns fél, õ határozza meg a szeretkezés intenzitását és minõségét. A finom mozdulatoktól kezdve az erotikus masszázson át egészen a kikötözésig, e pózban szinte minden megoldható.


Misszionárius póz


forrás: [origo]


A legegyszerûbb szexuális pózok közé sorolják a misszionáriust, ugyanakkor a szerelemben mégis ez a legintimebb helyzet. Szemkontaktus, egymásba olvadó testek és forró csókok kísérik a szeretkezést.


Pózok másképp


forrás: [origo]


Amikor az ember már úgy érzi, hogy szinte minden lehetséges testhelyzetet kipróbált,  téved. Egy kis fantáziával minden helyzet megfûszerezhetõ.

 


Pózok újratöltve


forrás: [origo]


A Káma Szutra tudjuk, a szerelem mûvészetének õsi könvye, ami kimeríthetetlen és megunhatatlan forrása a szeretkezés elméletének.

 


Oldalsó behatolás


forrás: [origo]


Ki ne ismerné azt a kellemes érzést, amikor férfi és nõ, akár két félhold simul egymáshoz, és ebben a pózban jutnak el a csúcsig. Nézzük, a póz apró változtatásával miképp fokozható a gyönyör!

 

69 - elõnyök, hátrányok, technikák


forrás: [origo]


A 69-es felállás megítélése - vagyis, amikor férfi és nõ egymás lába között orálozik - változatos képet fest. Van, aki rajong érte, van, aki unja, akárhogy is alakul a póz népszerûsége, az, aki megfogadja az alábbi tippeket, örökre repertoárján tartja majd a felállást.

 

Variációk autósszexre


forrás: [origo]


Sokak számára jobb híján nem marad más megoldás, mint az autó, ami bár pokoli kényelmetlen, egy kis ügyeskedéssel és újítással áthidalható a probléma.

 

Szexuális súlytalanság


forrás: [origo]


Gravitáció nélkül a szexuális pózok száma meghatványozódna, nézzük, mi mindent lehet a súlytalanság állapotában mûvelni!

 

 

Szex a repülõn


forrás: [origo]


Üdvözöljük a fedélzeten! Kérjük, a biztonságos és kényelmes szex érdekében elõírásszerûen járjanak el, és tartsák be az ábrán látható utasításokat! Reméljük és kívánjuk, hogy örömteli és eredményes nemi együttlétben lesz részük.


[origo]