Mellvibrátor

Nem újdonság, hogy a mell a nõ legerogénebb zóniái közé tartozik, különleges stimulálás esetén pedig az sincs kizárva, hogy a nõ orgazmust éljen át. Nem hiába tartozik a legfelkapottabb termékek közé az a speciális vibrátorral felszerelt melltartó, ami gombnyomásra masszíroz.

A melltartóba épített apró labdák rezgése felgyorsítja a mell véráramlását és anyagcseréjét, ami az izgató érzés mellett jótékony hatással van a nõ kebleire. A csodadarab tervezõi szerint a mell stimulálása révén a mell különbözõ elváltozásai nagy százalékban kiküszöbölhetõk, a mell pedig rugalmasságát és fiatalságát is jóval tovább megõrzi. Persze a méret sem utolsó szempont, amin a vibráló golyókkal kitötmött ruhadarab természetes, hogy sokat lendít.

A melltartó elemmel mûködik, és szabadon választhatunk a forgó, siatsu, ütlegelõ, gyúró vagy nagy fokozatú vibráció közül, míg az erõsséget erõs, középerõs és gyenge fokozatra állíthatjuk. A melltartó hétköznapi viseletre nem feltétlenül ajánlott, hacsak rezgõ kebleinkkel nem kívánjuik felhívni magunkra a figyelmet. A csodamelltartó ellenben kiváló lehet az elõjáték fokozására, de már maga a látvány is megteszi a kellõ hatást.


[origo]