Meleg énekes a lányok kedvence

A Westlife nevû fiúcsapat 25 éves énekese, Mark Feehily beismerte magánéletének legféltettebb titkát. "Szeretném, ha az emberek tudnák az igazságot a szexualitásomról. Homoszexuális vagyok, ugyanakkor pedig büszke arra, ami vagyok" - mondta a fiatal sztár. Állítása szerint eddig sem titkolózott, egyszerûen csak szereti privát szféraként kezelni a magánéletét, most azonban úgy gondolta, itt az ideje, hogy vallomást tegyen. "Nem kérem az emberek szimpátiáját, és nem szeretnék bárki példaképe lenni. Egyszerûen úgy éreztem, most jött el az ideje, hogy elmondjam az igazságot."

A színt vallott énekesnek csakúgy, mint a Westlife többi tagjának, rengeteg lány rajongója van. Talán emiatt érezhette úgy Feehily, hogy be kell ismernie szexuális irányultságát, hogy a lányok ne dédelgessenek hiú ábrándokat vele kapcsolatban. Még a hír fogadtatása miatt sem aggódik, egyszerûen örül annak, hogy magát adhatja, és boldog a bõrében. Családja és a Westlife többi tagja már korábban tudott homoszexualitásáról, és hogy jelenleg boldog kapcsolatban él egy másik énekessel, Kevin McDaiddel.

A Westlife az egyik legsikeresebb angol fiúcsapat. 1999-es elsõ lemezük óta tizenkét alkalommal érték el a brit slágerlista csúcsát, és 34 millió albumot adtak már el világszerte. A srácok új anyaggal októberben állnak majd a nagyközönség elé.


[origo]