Marokkó (18+)

Egyik régi vágyálmom teljesült, amikor Hans kíséreteként megérkeztem Marrakechbe. Már októbert írtunk, de az idõ így is forró és füllesztõ volt. A szállodában becsekkolás után a hordár elkapta csomagjaink és a szobánkhoz vezetett minket. Luxusszálloda volt, de nem elnöki lakosztály, normál franciaágyas, szép tágas szobával, erkéllyel.

forrás: [origo]

Beléptünk a szobába. Elöl ment Hans, utána én, majd a hordár, aki egy csinos, amolyan 16 év körüli arab srác volt, kiválóan beszélt franciául, angolul, spanyolul. Gyakorlaton lehetett, gondolom. No, miért is ne tegyük a fiú számára emlékezetessé ezt a napot? Mikor a szoba közepére értem, nyári dresszemet ez mozdulattal ledobtam magamról. A bokámon tekergõ ruhával szembefordultam a sráccal. Francia neve volt, Gérard. Ott áltam a 16 éves, izmos, jóképû Gérard elõtt anyaszült meztelenül, Hans leült a mellettem lévõ fotelba, kényelmesen elhelyezkedett és elõvette a legfrissebb Financial Times-t.

Gérard csak nézett rám meglepetten. Lassan, alaposan végignézett tetõtõl talpig. Egy vékony, már 18 éves, hosszú hajú barna lány, kicsi, de csodaszép mellekkel, ágaskodó mellbimbókkal és egy szõrös puncival. A hosszú, kínos csendet megtörve kiléptem a ruhámból, lehajoltam érte és az ágyra hajítottam. Odaléptem a sráchoz: "Gérard, kellene egy kicsit napoznom, hogy legyen színem. Tudnál hozni egy tubus naptejet?" A mosolyom megnyugtatta, hogy nincs mitõl tartania. Azonban mit szól mindehhez az öregember vajon? Gérard kérdõn Hansra tekintett, Hans bólintott egyet szótlanul, s Gérard el is rohant rögtön.

Hans olvasott tovább én meg elmentem lezuhanyozni. "Ez a srác tetszik" - mondtam magamban, "egy kissé elengedem a gyeplõt." Felüdülve, még vizesen kifeküdtem az erkélyen lévõ nyugágyra, s szóltam Hansnak, húzza mellém a fotelját. Hamarosan visszaért Gérard és széles vigyorral nyújtotta felém a tubust. Mosolyogva megráztam fejem, hátamon fekve kinyújtóztam a nyugágyon, karom fönt, kezeim összekulcsolva fejem alatt: "Bekennéd a testem, Gérard?" Meglepõdött a srác, de nem kellett kétszer mondani.  Leguggolt mellém a földre és elkezdte bekenni csupasz testem, finoman, gyengéden simogatva két kezével.

Elõször a hasam, majd a combom, lábam került sorra, kerülve az intim részeket. Fene jó érzés volt. Hans újságja mögül felpillantva nyugtázta percrõl-percre a helyzetet. Aztán jött a hónaljam, karom, arcom. Csiklandós vagyok, úgyhogy kimondottan jólesett a gyengéd simogatás, fel is kuncogtam néha. Végre elkezdte melleimet kenegetni. Bimbóim pár pillanat alatt meredten álltak. Abbahagyta a kenegetést és csak bimbóimmal babrált. Majd újra kenegetett. Úgy gondolta ennyi volt, vagy tán már mennie kellett, ezért felállt, de felhúztam lábaim és széttártam magam, amilyen szélesre csak tudtam.

Belenéztem mélyen Gérard szemeibe és közöltem: "Ott lenn is!" és fejemmel ráböktem szõrös punámra. Ennek láthatóan nagyon megörült, s lelkesen dörzsölte a naptejet bozótomba. Keze elért minden zegzugomba, de gyakorlatlan keze volt. Jó tíz percig játszadozhatott így puncimmal, miközben én lehunytam a szemem, élveztem a napsütést és halkan nyögdécseltem. Gérard az órára nézett, mennie kellett, így elbúcsúztunk. Aznap még a nagy meleg után körülnéztünk Hansszal a városban és egy jót kajáltunk az egyik arab étteremben. Csodás idõnk volt, jókat szórakoztunk, Hans folyamatosan megnevettetett.

Másnap reggel Hans lement a kávézóba társalogni újdonsült ismerõsével, én meg azon gondolkodtam, nem ártana egy kis modernizálás "ott lenn". Elõvettem borotvámat, lehúztam bugyimat... majd támadt egy ötletem. Felhívtam a recepciót, hogy szükségem lenne Gérard segítségére. Pár perc múlva kopogtak az ajtón, kinyitottam, s ott állt Gérard frissen, üdén, mosolyogva és kissé zavartan. Gyorsan végignézett rajtam: egy hosszú fehér póló volt rajtam, mely a combom közepéig ért és egy pár szandál. Ekkor vettem csak észre, hogy még két arab srác áll a folyosón, olyan Gérard korabeliek.


Behívtam õket a szobába, a borotvát és a borotvahabot Gérard kezébe nyomtam, s megkérdeztem: "Gérard, tudnál nekem segíteni?" A választ meg sem várva, kimentem az erkélyre, lefeküdtem a nyugágyra, köldökömig felhúztam a pólót, majd széttártam magam. Gérard mosolyogva mellém térdelt, a másik két srác szájtátva vett minket körül. Õk egyszerû, szegényes, utcai ruhában voltak, mint kiderült, Gérard régi cimborái, nem a szálloda alkalmazottai és nem is vendégek. Gérard-ral ellentétben bennük nem volt semmi különleges, nem voltak szépnek sem mondhatók, de a hangulat kellemes volt.

forrás: [origo]

Vidáman csevegett Gérard-ral, elõbb arabul, majd hogy engem is bevonjanak, áttértek a franciára. Gérard eközben fejével széttárt combjaim között buzgón számolgatta szõrszálaimat. Mindhárman mondtak egy-egy számot és fogadtak egy üveg sörben, hogy kié lesz közelebb. A számokra már nem emlékszem, csak arra, hogy bozontosom elég sûrû volt és Gérard úgy 300 körül nagy izgalmában elvesztette a fonalat és elölrõl kellett kezdenie.

Az egész borzasztó izgató volt és mókás is. A nyugágyat felhajtottam, hogy félig ülõ helyzetben legyek, így jobban láttam mi történik odalenn. Hogy ne legyen vita, a mellettem fekvõ hûtõtáskából elõvettem négy doboz  sört, s elkezdtünk inni. Hans imádta a sört, ezért nálunk mindig kellett, hogy legyen. Iszogatás közben megvitattuk milyen is legyen az új puncim. A két srác ragaszkodott a teljesen kopaszhoz, Gérard-nak mindegy volt, õ mindenhogy szerette a puncimat, jómagam pedig nem akartam teljesen kopaszra, ezért sok variáció után megállapodtunk egy köztes megoldásban: a csiklómtól fölfelé egy ujjnyi vastagságban meghagyja a szõrt Gérard, minden más helyen kopaszra borotvál.

A nagy melegben a hideg sör jólesett, de ütött is, mindannyian egy kicsit becsiccsentettünk. Gérard lassan, óvatosan borotvált, nehogy megsértsen. Közben jókat nevettünk, ittunk, s a két srác lassan elõvette merev farkát és ütemesen húzogatta a bõrt. Fantasztikus érzés volt a nyugágyon fekve, sört kortyolgatva nézni, ahogy Gérard széttárt combjaim közt borotvál, miközben két haverja közvetlenül mellettem, sõt egyikük oldalamhoz támaszkodva veri a farkát a látványra. Gérard elkészült a mûvel, elõvett zsebébõl egy zsebkendõt és letörölte puncim. Lehajoltam hogy megnézzem milyen lett, majd körbenézve a srácokon megkérdeztem: "No, mit gondoltok? Jó lett?"

Öntöttem egy kis sört puncimra és Gérard felé fordulva így szóltam: "Gyerünk, próbáld ki!" Gérard örömmel esett neki, ügyesen lenyalogatta a sört, majd mélyen benyalt lukamba. Láthatóan nagy élvezettel csinálta, de ebben sem volt tapasztalata és sûrûn felszisszentem a fogai által okozott fájdalomtól. Egyik haverja ekkor felkiáltott: "Nem jó, nem így kell!" elkezdtek vitázni, magyarázták egymásnak, hogyan kell puncit nyalni, én meg csak mosolyogva figyeltem õket. Mindhárman hevesen vitáztak, versenyeztek ki nyalt már több puncit, kinek van nagyobb gyakorlata. Szóltam a srácoknak: "Oké, mutassátok meg mit tudtok!" valóban ügyesen forgott a nyelve, de kissé durva volt.

Odahúztam hát a harmadik srác fejét, hátha õ jobban csinálja. Õ meg szinte csak a csiklómmal foglalkozott és azt is túl gyengéden csinálta, így hát közöltem velük: most megtanítom nekik hogyan kell ezt jól csinálni. Egyenként, sorban odahúztam õket magamhoz, s miközben nyaltak, elmagyaráztam nekik, kinek min kell javítani, mit hogyan csináljon. Ekkortájt érkezett vissza Hans, leült közénk és élvezettel figyelt. Közölte: szép lett a puncim, tetszik az új dizájn, s a gyõztes srácnak vesz egy üveg Jack Danielst.

A fiúk egyre ügyesebben nyaltak, s egymás után értek az orgazmusok. Hans közben odahajolt hozzám, lehúzta rólam a pólót, elõvette videokameráját és elkezdett filmezni. A srácok gyorsan tanultak, saját trükköket találtak ki, nyelvvel, foggal, ujjakkal izgattak, és egyre nehezebb volt eldöntenem ki a legjobb. A sokadik orgazmus után zilálva közöltem: "Már sajog a pinám, elég lesz mára.

Mind jók voltatok, mindenki gyõztes." Számukra azonban még nem volt vége. Mindhárman rámfröcskölték gecijüket, melleimre, hasamra, köldökömre. Odahúztam magamhoz Gérard-t és a fülébe súgtam: "Köszönöm, Gérard." Ekkor már dél lehetett, így három órán át tarthatott ez a szeánsz. Hans lement a srácokkal a büfébe és vett nekik fejenként egy-egy Jack Danielst. Én hátradõltem a nyugágyon, felhúztam napszemüvegem és széttárt lábakkal, a spermát kenegetve melleimen és hasamon sütkéreztem tovább.


[origo]