Magánsztriptíz

Profi vetkõzõk szerint minden csak önbizalom kérdése, ahhoz pedig sokat kell a tükör elõtt mozogni, hogy képesek legyünk elfogadni saját testünket, hogy a hódító mozdulatok a természetességig rögzüljenek. A szriptízben a legnagyobb kihívás ugyanis nem az alaplépések elsajátítása, hanem az a gondolkodásbeli változás, önértékelésbeli fejlõdés, amitõl a nõ tényleg elhiszi magáról, hogy vonzó, dögös, forró és kívánatos.

forrás: [origo]

A csillogó színpadon, tucatnyi férfi elõtt vetkõzõ nõ és egy tisztes családanya között pusztán annyi a különbség, hogy a profi sztripper elhiszi magáról, hogy vad és erotikus - szerepébõl adódóan nála ez szükségszerû -, míg egy családanya nem épp könnyedén tud kibújni a ráosztott szerepbõl. Tény azonban, hogy semmi nem lehetetlen, barátkozzunk hát meg a házi sztrippelés gondolatával, kezdjünk el egymagunkban zenére mozogni, vizsgáljuk magunkat a tükör elõtt, gyakoroljuk a vetkõzés egyes alaplépéseit, és nem utolsó sorban engedjük át magunkat a bennünk rejlõ nõiességnek, és tegyük mindezt addig, míg saját magunk számára is vonzóvá, kívánatossá nem válunk.

Elõkészületek

Az elsõ vetkõzést próbáljuk meg elõkészíteni: legyen pezsgõ behûtve, varázsoljunk sejtelmes fényeket (színes villanykörte, kendõvel letarkart lámpa), gyújtsunk pár mécsest a háziszínpad közelében, válasszuk ki elõre azt a zenét, amire lejteni szeretnénk, és találjuk ki hova ültetjük párunkat, hogy teljes rálátása legyen a mûsorra. Ezt követõen tervezzük meg, hogy miben kívánunk a kedves elõtt lejteni, pontosabban vetkõzni. Mindenképp igyekezzünk olyan szerelést választani, amiben nem kötözött sonka módjára, hanem fesztelenül szabadnak és fõleg erotikusnak érezzük magunkat - de a szoknya, a gombolható felsõrész, a combfix, a szexi fehérnemû és a magassarkú szinte kötelezõ elemek.

Elsõ lépés

Irányítsuk kedvesünket a kijelölt helyre, kapcsoljuk fel a fényeket, indítsuk el a zenét, nézzünk sejtelmesen kedvesünk szemébe, és éreztessük, hogy itt most valami nagy dolog van  készülõben. Töltsük meg a poharakat pezsgõvel (nem árt a feszültségoldáshoz), miközben igyekezzünk minél nõiesebbek és szexibbek lenni: járjunk úgy, mint a manökenek, mozdulataink legyenek elnyújtottak és érzékiek, húzzuk ki magunkat, a popsit gömbölyítsük kifelé, és érezzük magunkban az önbizalomtól majd\" szétrobbanó nõt, hiszen sután, félénken nem érhetjük el a kívánt hatást. Fukarkodjunk a szavakkal, és csak pillantásainkkal, mozdulatainkkal és erotikus mozgásunkkal legyünk beszédesek. Ha kérdezõsködni és faggatózni kezd a párunk, csókoljuk egyszerûen szájon, tapasszuk ujjunkat a szájára, nézzünk mélyen a szemébe, lökjük bele a fotelba, és vágjunk bele a mûsorba!

Álljunk partnerünk elé, nézzünk mélyen a szemébe, majd egy kecses mozdulattal fordítsunk neki hátat úgy, hogy közben a vállunk fölött visszanézünk rá, és lassú,  nagyon-nagyon lassú mozdulatokkal kezdjük el kigombolni ruházatunk felsõ részét, finoman tekerjünk egyet az egyik vállunkkal úgy, hogy lecsússzon a felsõnk egyik fele - közben még mindig háttal állunk a kedvesnek -, majd ismételjük meg a mozdulatot a másik vállal is. Ne engedjük, hogy a felsõ a földre essen, hanem tartsuk meg kézben, takarjuk el vele felsõtesünket, óvatosan forduljunk meg, és dobjuk partnerünkre a ruhadarabot. (Ha eddig még nem esett volna le a pasinak, akkor ebben a pillanatban megérti majd, hogy épp egy magánszámban van része).


Jöhet a szoknya...

Ismét álljunk háttal a párunknak, megint csak nézzünk át a váll fölött, és miközben popsinkkal finoman körözünk, óvatosan kezdjük el lefelé húzni a szoknya cipzárját, majd egy hirtelen mozdulattal engedjük el a szoknyát, hagyjuk hogy az a földre essen, kecsesen lépjünk át rajta, lökjük arrébb, és folytassuk a cipõ eltávolításával. Egyszerûen hajlítsuk hátra lábunkat (mintha a popsit akarnánk érinteni), és emeljük le lábunkról a magassarkút, majd egy kecses csuklómozdulattal ejtsük a földre.

forrás: [origo]

...majd a harisnya...

 Nincs annál szexibb látvány, mint amikor a nõ egyik lábát egy székre helyezi, enyhén terpesztõ pózt vesz fel, a bokájától a combfix felsõ részéig végigsimítja lábát, és kétkézzel elkezdi finoman letolni a harisnyát. Ezt a lépést érdemes minél inkább elnyújtani, hiszen a pózzal, a csipkés comfbix látványával csak nehezn tud betelni a férfi, adjunk hát egy kis idõt neki, és ízelítõ gyanánt dobjuk oda a levetett harisnyát. (Ha összeszámoljuk, jelen fázisban nincs rajtunk egyéb, mint a melltartó és a bugyi, tehát a kicsomagolással még messze nem végeztünk, a lényeg még hátravan).

....aztán a melltartó....

Forduljunk megint csak háttal, nyúljunk hátra és kapcsoljuk ki a melltartónk csatját, finom vállmozdulatokkal engedjük, hogy a két pánt lehulljon, és szorítsuk mellünkhöz a melltartó két kosarát. Óvatosan forduljunk meg, és egy finom mozdulattal engedjük el a ruhadarabot úgy, hogy két tenyerünkkel egybõl eltakarjuk mellünket, és játsszunk velük, dörzsöljük, masszírozzuk, nyomjuk össze õket, miközben igyekezzünk fenntartani az erõs szemkontaktust.

....és végül a bugyi.

Elérkeztünk a vetkõzés utolsó mozdulatához, a bugyi erotikus eltávolításához. A mûvelet lényege, hogy semmiképp ne úgy húzzuk le magunkról a kis darabot, mint ahogy azt pisilés elõtt tesszük. A partnerhez képest helyezkedjünk el egy kicsit féloldalasan, egyik lábunkat helyezzük a másik elé, és emeljük meg sarkunkat, majd nyúljunk a bugyi pántja alá  kétoldalt, dõljünk egy kicsit elõre, és finom mozdulattal görgessük le a bugyit a lábunkon.

Ahogy egyre lejjebb haladunk, a felsõtest is egyre mélyebbre kerül, tehát a punci rejtve marad. Térd alá érve egyszerûen ejtsük le a bugyit, lépjünk ki belõle, emelkedjünk fel, és mielõtt azt hinné a kedves, hogy a shownak itt vége, folytassuk a felvonást egy kis önkényeztetéssel: simogassuk testünket, játsszunk mellbimbóinkkal, masszírozzuk ölünket, folyassunk végig olajat a testünkön, vessünk be egy boát, netán egy kendõt, mindenkinek saját fantáziájára bízva, hogy miképp fejezi be a mûsort.


[origo]