Mégsem Britney van a pornóvideón (18+)

Történt ugyanis, hogy a PornTube-ra felkerült egy 19 másodperces videó, amin Britney vagy valamely Britney hasonmás orális szex közben látható. A felvétel eredetiségét az (ex)énekesnõ ugyan már sokszor cáfolta, de maga a felvétel mindezidáig nem volt látható.

Hogy a videón a hímtag kihez tartozik, hogy valóban a férj, Kevin Federline szerszáma-e, a történet nehezebben kinyomozható  és kevésbé érdekes oldala, nem is sokakat foglalkoztatott. A szenzáció, hogy végre láthattuk Britneyt úgy, ahogyan azt sokan elképzeltük már.

forrás: [origo]

Ez a csoda azonban még három nap sem tartott, a netes nyomozás beindult, és órák leforgása alatt elõ is került a felvétel eredetije, ami kevésbé szûk képkivágásának köszönhetõen egyértelmûvé teszi, a felvételen nem Britney látható.

A rágalmazási ügy még a felvétel elõkerülése elõtt a bírósághoz került, ahol a házaspár tíz millió dolláros kártérítést követelt attól a laptól, ami a pletykát elsõként megszelõztette. A lelkes  netes nyomozóknak köszönhetõen az ügynek úgy tûnik pont kerülhet a végére, mi meg beérjük annyival, akár õ is lehetett volna...

A videó elõkerülésének idõpontja mindamelett legalábbis elgondolkodtató, szinte óránként érkeznek az újabb és újabb információk az énekesnõ válásáról, fogyásáról és legújabban szexvideós rágalmazásáról, miközben azt csiripelik a madarak, Britney visszatérni készül a zenei életbe. 


[origo]