Lingam-masszázs (18+)

A Lingam szanszkrit eredetû szó, és a férfi hímtagját jelöli. A Lingam-masszázs pedig a Tantra (megszentelt szexualitás) által oly\" nagyra becsült és tisztelt technika, melynek révén az emberben felszabadul a kreatív energia és az öröm. Fontos hangsúlyozni, hogy a masszázs során nem az orgazmus elérése a cél, az csupán kellemes mellékhatás. A Lingam-masszázs lényege a herék, a gát, a prosztata és a hímvesszõ különleges masszírozása, amiben nõ és férfi egyaránt ellazul, és örömét leli. Ezen állapot eléréséhez a férfinak meg kell ismernie saját gyengéd oldalát, hogy képes legyen ellazítani és befogadni a masszázs okozta örömöket.

forrás: [origo]

A masszázs során a férfi a hátán fekszik, lábait széttárja, és kissé behajtja. Dereka, térdei, és feje alá egy párnát kell helyezni, hogy tökéletes kényelemben legyen a masszázs során, és hogy kényeztetésre váró "tagjai" könnyen hozzáférhetõek legyenek a partner számára. A masszázst mély és ritmikus légzés elõzi meg. Érdemes a lábakat, a hasi területet, a combokat, a mellkast és a mellbimbókat finoman simogatni, hogy az egész test ellazulhasson és felkészülhessen. A masszázshoz nélkülözhetetlen az olaj, amivel bekenjükk a masszírozásra váró területeket, és a csodamasszázs máris elkezdõdhet. A Lingam-masszázs technikája szerint elõször a herezacskót, illetve a heréket kell nagyon óvatosan masszírozni, majd fokozatosan lehet áttérni a hímvesszõ fölötti szeméremcsontra és a gátra.

A hímvesszõ masszírozásakor folyamatosan változtatni kell a masszázs sebességét és a nyomást. A Lingam (pénisz) kényeztetésekor a partner jobb kézzel tövénél megfogja a hímvesszõt, óvatosan összenyomja, felfele húzza, majd lecsúsztatja rajta a kezét, és megismétli ugyanezt a bal kezével. A mozzanatot újra és újra el kell végezni. Ezek után fordított technikát kell alkalmazni, mégpedig úgy, hogy a hímvesszõ csúcsától indulva a partner egészen tövig lecsúsztatja kezét, majd kézváltás, és kezdõdhet újra az egész. Miután ezt is jó párszor megismételtük, kezdõdhet a makk - narancs facsarásához hasonló mozdulattal - való masszírozása. Ne lepõdjünk meg, ha masszázs közben a hímvesszõ néha elernyed, majd újra megmerevedik, aztán megint elernyed, és újra megmerevedik...ezek a Tantrában az öröm két végpontját jelölik, és meglehetõsen nagy élvezetet nyújtanak  a férfi számára.


Éppen ezért, mihelyt a férfi az ejakuláció közelébe jut, hajtsuk hátra hímvesszõjét, hogy kissé ellazuljon, és utána folytassuk a masszázst. Ezt, a magömléshez közeledve párszor ismételjük meg. Bármennyire is képtelenül hangzik, nem szabad elfelejteni, hogy a Tantrában nem az orgazmus elérése a cél, hanem az örömszerzés módja. A Lingam-masszázs segítségével a férfi könnyen megtanulhatja kontrollálni ejakulációját, hogy a jövõben olyan hosszú szeretkezésben legyen része partnerével, amilyet csak szeretne. Eljuthat továbbá a többszöri orgazmus állapotába is anélkül, hogy akár egy csöpp ondót is elejtene. A Tantra szerint orgazmus és magömlés két különbözõ dolog.

forrás: [origo]

A makk masszírozása után a "szent pötty", vagyis a prosztata megtalálása és masszírozása a cél. A popsin keresztül a végbél hasi oldalán könnyedén kitapintható a prosztata. Ha megtaláltuk, finoman nyomjuk azt befele. Ez elsõ próbálkozásra kellemetlen lehet a férfi számára, de idõvel a terület ellazul, és az orgazmus megnyúlik. Jobb kézzel ajánlott masszírozni a hímvesszõt, míg ballal a prosztatát. Közvetlenül az ejakuláció elõtt ezúttal is meg kell nyomni meg a prosztatát, hogy a magömlés elmaradjon.

Ha a férfi úgy dönt, hogy mégis "elmegy" - mielõtt legalább hatszor visszatartotta a magömlést -, fontos, hogy mély lélegzetvételek kíséretében tegye ezt. A Tantra szerint ugyanis, aki hatszor meg tudja állni a magömlést, hatalmas erõkkel tölti fel szexuális energiatárát. Amint a férfi kielégült - akár magömléssel akár anélkül - , be kell takarni õt, és hagyni pihenni. A Tantra szerint a hímvesszõben olyan idegvégzõdések találhatók, amik kapcsolatban állnak a test többi részével, és egy Lingam-masszázs segítségével néhány betegség is hatásosan kezelhetõ.


[origo]