Kutakodó nõi kéz

Mire jó: Maszturbáláshoz és társas szexhez egyaránt jól jön egy harmadik kéz, kutakodó ujjakkal. Különösen azoknak ajánljuk, akik nyitottak az új dolgok iránt, de leginkább, akiknek semmi sem elég. Análisan és hüvelyben egyaránt kutakodhatunk az összezárt nõi kézzel.

Hogy néz ki: Életnagyságú, bõrbarát gumiból készült nõi kéz, könyék hosszúságig. Hossza kb. 41 cm, átmérõje 4-8 cm. A kézfej összezárt, nyújtott ujjakban végzõdik, így az ujjazás élményét nyújtja. Az ökölbe zárt nõi kéz, kis lyukkal a közepén szintén bõrbarát, a lyukat a gyártó vaginaként alakította ki.

Hogyan használjuk: A kéz használata a fantáziára bízott. Akinek izgató, szopogathatja, saját vagy partnere ánuszába dughatja. Sikosító használata mindenképpen ajánlott. A vibráló nõi kéz, melynek célja ugyanaz, mint a mûvagináké, szintén bõrbarát gumiból készül. Vibráló fokozatát a legalacsonyabbról kezdjük. Ez elsõsorban férfiak maszturbálását segíti, elsõ randis szexhez kicsit erõs.

Van-e veszélye: Kifejezetten fájdalmas élmény sikosító nélkül ráülni a nõi kézre, ezért fokozottan figyeljünk egymásra és a higiéniára.

Mennyibe kerül: Érdemes több szexshopban is körülnézni, a legtöbb helyen ugyanaz a termék található meg ára 10.000 Ft-tól 14.000 Ft-ig terjed.


[origo]