Kenhetõ, nyalható

Fagyottak
A fagyasztott termékek kifejezetten praktikus játékszerek, mert ami a jégkockában hátrány, az itt elõny, hisz elõbbinél az olvadás után csak a nagy semmi marad, ám itt, ha nem a tengeri halfilével kezdjük, meg is ehetjük a végeredményt. A jeges ételek sokféleképpen felhasználhatók az izgatásban. A bõrön óvatosan végigsimítva egy-egy darabbal, majd ugyanazokat a területeket végigcsókolva sokszorosára fokozható a bõr érzékelése, s az ellentétes ingerek garantált izgalmakat nyújtanak.

forrás: [origo]

Tarthatod a kezedben a jégkockába zárt gyümölcsöket vagy egyéb finomságokat (persze magát az egyszerû jégkockát is), majd szépen csöpögtesd végig az olvadó cseppekkel az érzékeny területeket, a mellbimbókat, a gerincet, a tarkót, a pénisz hegyét vagy a csiklót, s a lehûtött száj is igen különleges élményeket nyújt orális szex közben. Fogaid között tartva izgathatod partnered ajkait, bõrét, s ezzel a saját szád túlhûlését is elkerülheted. Mivel a száj pillanatok alatt ismét fölmelegszik, könnyen visszaforrósíthatod a lehûtött testrészeket, s ezt a játékot többször ismételve garantáltan könyörögni fog a párod a szexért. Édesszájúak jéggé hûtött csokoládéval is próbálkozhatnak.

Krémesek
Szintén édesszájúaknak ajánlott a klasszikus tejszínhabos móka. Persze ezt is variálhatod ízesített habokkal, ha nem vagy tisztaságmániás, egyéb szirupokkal, lekvárokkal, mogyorókrémekkel is, de tény, hogy a flakonos hab a legpraktikusabb. Részben, mert nem ragad annyira, és könnyen lenyalható, de azért is, mert szavak nélküli kommunikációra is kiválóan alkalmas. A csokoládé egyébként csúszós, ragadós szexisségén túl élettani hatásaiban is segíti az örömteli szexelést, a csokoládé fogyasztása ugyanis olyan reakciókat vált ki az emberi szervezetbõl, mint amit szerelembeesés idején érzünk.

Persze rögtön a lábak közé fújt habkupac jut eszünkbe, ha a tejszínre gondolunk, de ezen és a folyós-tapadós csókokon túl arra is alkalmas, hogy kezünkbe véve az irányítást - és a palackot - oda irányítsuk partnerünk nyelvének figyelmét, ahova csak szeretnénk. Tökéletes alkalom ez kevésbé kommunikatívaknak arra, hogy megmutassák egymásnak erogén zónáikat, s akár az izgatás hosszát is irányíthatják a hab mennyiségének segítségével.

Puccosak
Bizonyos ételeket ösztönösen ünnepi alkalmakhoz kötünk, részben mert ritkán jutunk hozzá, részben pedig a rájuk rakódott társadalmi többletjelentések miatt. Ebben a halomban is akad azért számos olyan, amik manapság könnyen beszerezetõek, és tökéletesen alkalmasak a szexuális játékokra, különösen, ha nem vagy nagy édességkedvelõ. Rögtön ott a kaviár, aminek szimpla fogyasztása is bizsergetõ lehet, ha belegondolsz, hogy épp peték százai pukkannak szét kellemes íz és érzés kíséretében a szádban. A hatás nyilván csak erõsödik, ha kedvesed testérõl nyalogatod le a kis golyócskákat. Egészen biztos, ha bõséggel fogyasztasz róla, nem sikerül az utolsó szemig eltüntetned, ami nem is baj, izgató lesz az is, ha a reggeli összebújáskor egy kis kaviárt találsz a füle mögött.

forrás: [origo]

Ott van aztán a pezsgõ is, ami azon kívül, hogy ünnepi ital, és egy-két pohárka semmihez sem hasonlíthatóan bódít el, ezer másra is tökéletesen alkalmas. Az italok egymás szájába való áttöltögetése egy csókon keresztül kedves, praktikus és izgató is egyben. Ha pedig pezsgõvel a szádban kezded végigcsókolgatni a bõrét - az sem baj, ha kicsurog a szádból -, majd egy újabbat kortyolsz, és a hideg itallal együtt veszed a szádba, vagy nyalod végig elõször, garantált egy nagy sóhaj a túlvégrõl.

Praktikusak
Léteznek éttermek, többnyire szusibárok, többnyire külföldön, ahol a különleges fogás az, ha egy nõi vagy férfi testén szolgálják föl az apró falatokat. De persze nem muszáj ezt nyers hallal és szójaszósszal megoldani, kis katonákat bármibõl készíthettek, s leeszegethetitek egymásról a vacsorát. Vicces lehet az elõkészület, de kéz nélkül, sok csókot váltva, szigorúan végigmajszolva a menüt, már egészen más fényben tûnik fel majd az élõ tálca.

Akármilyen ételt is hurcoltok be az ágyba, az ananásztól a szalonnáig csak ízlés kérdése, ki mit választ, az alapvetõ higiéniára figyeljetek, és ha lehet, ne kerüljenek ételdarabok a hüvelybe, s ha mégis megtörténik, igyekezzetek mihamarább kimosni onnan. Ha nagyobb darabokat helyeztek be, akármilyen fallikus zöldségre vagy gyümölcsre essen is a választás, alaposan mossátok meg elõtte, földnek, permetnek semmi keresnivalója odabent!


[origo]