Kate Moss beszél (18+)

Kate megunhatatlan, mindig is a figyelem központjában állt, bár nem sokat árult el magáról. Szupermodell karrierjének kezdetétõl kezdve nem adott interjúkat, így csak a bulvársajtó szivárogtatott ki részleteket életérõl, drogügyeirõl, soványságáról, s mindez persze csak még vonzóbbá tette.

Hallgatásának oka nem szerzõdésekben és gõgösségben rejlik - egyszerûen csak félénk. "A hangjával kapcsolatban volt bizonytalan" - mondja Mike Figgis, akinek sikerült négy kisfilmet forgatnia az Agent Provocateur számára a misztikus modellrõl.

Az fehérnemûket kínáló cég oldalán mind a négy kisfilmet közzéteszik, jelenleg az elsõ trailere tölthetõ le, azaz az elsõ álom. A fehérnemû-kollekció reklámfiljei ugyanis nem mások, mint Kate Moss álmai, amik úgy tûnik meglehetõsen erotikusra sikerültek.

Maga Kate is meg van elégedve az eredménnyel, s mivel csak AP fehérnemûket hord, különösen örül, hogy végül elvállalta a színészi munkának is beillõ felkérést. Eleddig mindössze egy filmben kapott szerepet, Sofia Coppola rendezésében egy néma jelenetben játszott, de a pletykák szerint a fehérnemûs álmok talán beindítják filmes karrierjét.


[origo]