Különleges fétisek (18+)

Gumicsizma

A kora XIX. századi brit találmány - az alapvetõ munkaruházati kellék, esetleg esõjáró, újabban pedig divatos ruhadarab - a szexuális fétisek között is megtalálta a helyét, mára kéjes örömöket szerez mindkét nem számára. A gumicszizmás szerelem kialakulása több oldalról támogatott, a gumi mint anyag a BDSM világ egyik legnagyobb szenvedélye, és hát adott mellette a cipõ mint fetisizált tárgy is.A szexualitás kibontakozásával a gumi és mûanyag érintése magával hozta a gumicsizma viselésével járó izgalmakat.

forrás: [origo]

A gumicsizmás pornó, avagy a házi gumicsizmás szex lényegi eleme természetesen nem más, mint a csizma aktus alatti viselete, esetleg aktus elõtti imádata. A rajongók elbódulnak a gumi illatától, megvesznek a gumi csikorgásától, tapintásától, és mikor gumi feszül guminak, na az az igazi gyönyör. Talán épp ezért viselnek sokszor esõkabátot vagy egyéb vízálló munkaruházatot is a csizma mellé, így az egyébként meztelen nõ egy vegyi üzembõl kósza numerára kiugrott kétkezi munkás képét idézi fel. S mivel annyira vigyázunk manapság a lábgombára és a lábizzadásra, külön a gumicsizmás szexelõknek már kapható megfelelõ lábápoló kence is.

(Ha keresni akarod, legyen ezek a kulcsszavak: rubber, boots, rubberboots.)

Lufi

Élnek közöttünk olyanok is, akik a lufikra buknak, és a színes, formás daraboktól indulnak be, egészen más boldogságot találva benne, mint egy, a ligetben szaladgáló kisgyerek. Hozzáértõk szerint ez nem más, mint a latex-fétis egy speciális változata, mikoris a fetisiszta a lufi sikamlós, csúszós anyagára, speciális szagára, különleges tapintására, és arra az összetéveszthetetlen hangra izgul fel, amit a testhez dörzsölve kiad magából a léggömb. Nem utolsó szempont az sem, hogy a lufi formája bármilyen nemiszerve erõsen hasonlíthat , gondoljunk csak a mellre, ezen belül is a szoptatásra, vagy a péniszre (hajtogatással vagy akár gyárilag is elõállíthatók a fallikus formák).

forrás: [origo]

A lufifüggõk soha nem helyezik a testükbe a lufikat (hiszen a levegõ embóliát okozhat), ellenben magukra tekerik, hímvesszõjük köré csavarják, testükhöz dörzsölik, szopják és hemperegnek rajtuk. A formatervezett darabok lehetnek állatok, genitáliák, netán teljes alakok (akár egy egész guminõ), amik lehetõvõ teszik a behatolást is. Lufifüggõk szerint a dolog pikantériáját a lufi tûrõképessége adja, vagyis, hogy mikor pukkan szét a darab. Az érzés egyfajta türelemjáték, amikor a csúcsot maga a durranás jelenti. Néhányan kivárják, míg a lufi magától durran szét, míg mások besegítenek valamilyen szúrós tárggyal (tûsarok, tû, cigi), és a gyönyör tetõfokán durrantják szét a színes darabot, de különösen nõk a lufikon lovagolva várják meg a durranást. Ha a lufi megsemmisülése túl korán vagy rosszul sül el, a lufifüggõ gyönyöre is elmarad.  (Fontos kiemelni, hogy a lufifétisnek semmi köze nincs a pedofíliához, sem a bestialitáshoz!)

(Ha keresni akarod: balloon, balloon fetish, blow to burst).

Pelenka, azaz a DL (diaper love) szerelem

Leggyakrabban felnõtt, egyedülálló férfiak hódolnak a pelenkázás örömének, bizonyára sokan emlékeznek az azóta jobb létre szenderült pelenkás fiúk honlapjára, amit hitetlenkedve néztünk. Pedig igenis létezik a pelenkafétis. Hogy hányan járkálnak közöttünk becsomagolva, nem lehet tudni, de a magyar nyelven is élõ pelenkás közösség beszámolói szerint vannak akik, határozott örömüket lelik abban, ha mindennapi ügyeik intézése közben elvégezhetik a dolgukat. Vannak, akik gumibugyiban szeretnek lenni, de vannak olyanok is, akik be is pelenkázzák magukat.

forrás: [origo]

A szükséges eszközt gyógyszertárakban vagy szakboltokban szerzik be inkontinenciásnak adva ki magukat, de szexoldalakról is megrendelhetõk a szükséges eszközök. Néha egészen infantilis viselkedéssel is társulhat a pelenkára való izgulás, a lányok gyakran kislányként pelenkával és cumival fotózkodnak, ami gerjesztõleg hat egyes férfiakra. Ha szerencsésen összetalálkoznak a párok, megvalósíthatják az apu kislánya szerepjátékot, mikor a férfi bepelenkázza barátnõjét, cumit rak a szájába, és kirakja a kertbe a plédre játszani kicsit. A felnõttes pelenkások táborában rengeteg élménybeszámolót találunk, s megtudhatjuk, vannak, akik bepelenkázva mennek el egy bevásárlóközpontba, de olyan is akad, aki vezetni szeret egy már kicsit megpakolt pelenkában. 

(Ha keresni akarod: DL, diaper, nappy.)


Csajbirkózás

A férfifantázia legizgatóbb képkockái közé tartozik, amikor két nõi test vizesen, olajosan, sárosan, testre tapadó áttetszõ ruhában, tenyérnyi bikiniben vagy anyaszült meztelenül egymásra ugrik, s tépi, veri, ütlegei egymást, obszcén, mocskos szavakat kiált a másikra, és durván szitkozódik. Ilyenkor a testek megfeszülnek, a mellek himbálódznak, a lábak gyakran terpesztenek, a heves zihálás, a megfeszült arc és nem utolsósorban az elkerülhetetlen fájdalom olyan elemek, amelyek hatványozzák a nézõ gerjedelmét.

forrás: [origo]

A catfigh-fétis softcore, vagyis finom változata szerint Barbie-testû playmate lányok löködik egymást finoman - ügyelve, hogy a smink ne folyjon el, ne törjön le a mûköröm, és a póz is elég szexi legyen -, míg a hardcore változat szerint a szó szoros értelmében kemény bunyóról van szó, ahol a lányok fittyet hányva a küllemre, durván és agresszívan mennek egymásnak. Egyes változatok szerint a gyõztes lány magáévá teszi a vesztes lányt, s ekkor a szõnyegen elõkerül a felcsatolható dildó, és sokszor kifejezetten agresszívan veszi el a gyõztes amazon a neki járó díjat.

(Kulcsszó: catfight.)

Szõr

Érdekes fordulat, hogy a divat alakulásával a szõrös nõ az extrém szex kategóriába került, mivel õ az, aki valamiben különbözik a többiektõl, dacára annak, hogy mindnyájan szõrösek vagyunk - titokban. A jó ideje tartó trend szerint mindegy, mennyi szõr van rajtunk, az mindenképpen túl sok. Nõk hajmeresztõ összegeket költenek különbözõ csupaszító eljárásokra, s közben különleges viszonyba kerülnek saját szõrezetükkel. Talán soha a történelem folytán nem foglalkoztunk ennyit azzal, hogy milyen tempóban növekszik, hogy hol mennyi található belõle, s talán soha nem történt még meg, hogy temérdek lány azt sem tudja, hogyan is nézne ki szõrrel borítva.

forrás: [origo]

Mindeközben különleges viszonya alakult ki a nõi szõrzettel a férfiaknak is, hisz megtörténhet, hogy hosszú évekig nem is találkoznak vele. A lányok többsége csupasz vagy erõsen ritkított és formára vágott pihékkel rendelkezik, így történhetett meg, hogy a szõrös nõket hiányoló, az õket kedvelõk számára tömérdek weboldal kínál fotósorozatokat, videókat. Természetesen itt is megtörtént a szélsõségekbe való hajlás, így komoly szõrerdõkkel, szõrcsomókkal találkozhatunk mindenhol, köldökig húzódó nemi szõrzettel (tigris-vonal), vagy combtõig tartó sötét, göndörödõ lábszõrzettel.

(Kulcsszavak: hairy women, hair, hippy fetish.)

Gipsz

Mi fut végig az ember agyán, amikor a kedves tehetetlenül fekszik otthon az ágyban, lábai, karjai begipszelve, mozdulni szinte alig bír, és teljesen ránk van utalva? Ha eltekintünk a gipsszel járó kellemetlenségektõl és beindul a szexuális fantázia, hamar beláthatjuk, hogy a fenti képben rejlõ lehetõség nagyon vonzó tud lenni. Egy kiszolgálatott test, egy mozdulatlan partner, a kemény és durva anyag, a fogság érzése komoly szexuális vonzerõvel bírnak, és mûködtetik a gipsz-fetisisztákat, akik baleset és csonttörés nélkül is több kiló gipszet, megannyi tekercs gézt tartanak raktáron. Az elõjáték esetükben a gipszkosztüm gondos megtervezése, vagyis, hogy hova kerüljön éppen, a lábakra, vagy/és a karokra, netán az egész testre, kihagyva a nemi szerveket, hogy biztosítsa a hozzáférést. 

forrás: [origo]

(Keresd: cast fetish, gips.)


Szemüveg

A szemüveg eredendõen nem más, mint kisegítõeszköz arra az esetre, ha látásunk cserben hagyna, de az idõk során némi jelentéstöbblet is rakódott e tárgyra, ebbõl fakad az is, miért találják egyesek kifejezetten izgatónak a szemüveges nõket. (Hozzátesszük, a kontaktlencse terjedésével egyre kevesebb van belõlük.) A szemüveg a közhiedelem szerint intellgienssé, okossá teszi viselõjének arcát, azt pedig rögtön beláthatjuk, izgatóbb egy egyetemi tanárnõ vetkõzését nézni, mint egy pornósét, s ezt nem is kell különösebben magyaráznunk. A szemüvegrõl sokaknak nyilván rögtön a pornófilmek jutnak eszébe, a a titkárnõs szerepjátékok vagy egyszerûen a szemüveges pornóoldalak, ahol a katarzis nem más, mint hogy spermaáradatot zúdítanak az arcra, s az a szemüvegen lecsorogva vakká teszi a nõt. De ez csak az egyik izgalom, amit a szemüveg rejt, van, aki a kettõs arcot találja izgatónak benne:

forrás: [origo]

"Lehet, innen az inger, a szemüveges nõt minden esetben jobban megnézem. Egy szemüveges nõ, a maga csillogó távolságával, eleve izgalmas a szemüveg nélküliek hadában. Ám az, hogy van egy nõ, akit megismer az ember, akivel megküzd, akivel végigcsinálja az utat az ágyig, ahol már hagyományos pihegés meg szuszogás, meg mittudomén, az, ami, és akkor egyszer csak ránéz, és nem az a nõ fekszik ott, nem az igyekszik és ügyeskedik, akivel lepedõre szállt. Õ egy határozott, épp a feminizmus határán élõ, gondolkodó, tudatos, kemény szemüveges nõvel, ez meg egy pislogó, zavart valaki, aki odaszól, ne nézz így! Hát ez megéri. Egy munkával két nõ. Nem mindennapi élmény. Különösen annak, aki ritkán jut szemüvegeshez. Egy asszony vagy hosszú távú szeretõ nyilván nélkülözi a jótékony izgalmakat."

Fogszabályzó

Aki azt állítja, hogy a fogszabályzó elcsúfit és torzzá tesz, nagyot téved. A fogszabályzó már egy ideje vonzó, izgató és nagyon is szexis tud lenni, s ekkor még nem is beszéltünk a fogszabályzó-fétisrõl. Néhányan ugyanis annyira buknak a fémcsodára, hogy izgalomba jönnek a szerkezet látványától, érintésétõl, nyalásától, a fogszabályzós partner orális ténykedésétõl, míg mások attól durrannak el, ha a fogszabályzós szájba élvezhetnek. A szexuális örömök listája végtelen, fetisisztája válogatja, ki mire idul be.

forrás: [origo]

Nem utolsó szempont a fogszabályzó fajtája sem, egyesek kizárólag az ezüst darabokra buknak, mások csak a rozsdamentes acélra, a színes gumigyûrûsre vagy éppenséggel azokra a durva darabokra, amiket a fejre kell erõsíteni. A durvább darabok szoros összefüggésben állnak a szájpeckekkel, szájgolyókkal és hámokkal, amelyek elsõsorban a partner elnémítását és kiszolgáltatottságát szolgálják. Persze a fogszabályzó-szerelemnek létezik egészen finom, mûvészi vonala is, számos weboldalon botlunk olyan képsorozatokra, ahol a fogszabályzó erotikus és esztétikus ábrázolása indít el valamit az emberben, nem utolsósorban a fotók ízlésessége miatt.


Hogyan legyen saját fétisem?

Sorolhatnánk még hosszasan a különféle szexuális hobbikat a pónilovaglással vagy a vízre izgulókkal, de komoly elhatározással és céltudatos fegyelemmel te magad is képes lehetsz kitalálni, felépíteni és életben tartani valamilyen fétist. Nem is olyan lehetetlen ez a vállalkozás, csak az alábbiakra kell figyelned.

Fel kell tenned magadnak a kérdést, miért szeretnéd ezt megtenni, és meggyõzõ választ kell adnod magadnak. Ha szánalmasan magányos és szexuálisan frusztrált vagy, ne is próbálkozz tovább. Ha úgy érzed, szárnyaló szexuális fantáziával bírsz, esetleg valamilyen magasabb (vagy mélyebb) erõvel vagy kapcsolatban, és bizonyos magatartásformák és az azon keresztül elérhetõ tudati változás az, amit megvalósítasz, jobb nyomon jársz.

forrás: [origo]

Mi is legyen az?

A következõ lépés a fétis természetének kiválasztása (azt nem kell mondanunk, alaposan tájékozódj, hisz láthattad, a létezõ fétisek tárháza végtelenül furcsa), s ennek mindenképp olyasvalaminek kell lennie, ami a kívülállók szemében bizarr, esetleg elborzasztó, de mindenképpen érthetetlen. Hasznos, ha olyat választasz, amit könnyen összekapcsolnak egy esetleges gyermekkori traumával, netán abúzussal, de az is célra vezetõ, ha önjelölt pszichológusok szemében olyan ember vagy, aki születésétõl kezdve képtelen volt elhelyezni magát a társadalom egészséges nemisége és szexualitása mezején. A lassan kiépülõ közösséged a kezdeti szinten nem feltétlenül lesz egységes ebben a tekintetben, s az is lehet, hogy kiderül, már létezik az általad megálmodott szenvedély, de ez ne aggasszon, a fétised piaci értéke annak egyéni stílusán és tálalásán múlik.

A közösségépítés helye kétségkívül az internet kell hogy legyen, részben mert egyszerûen hozzáférhetõ, részben mert arctalan és interaktív is egyben. Ahhoz, hogy követõid meg tudják osztani egymással tapasztalataikat és ötletekkel láthassák el egymást, pár elemet mindenképp alkalmaznod kell, mint amilyen a chat lehetõsége, a képek, videók feltöltése, de ezt bízd inkább egy hozzáértõre, ami azért is fontos, hogy ne egy igénytelen, összeeszkábált oldalt próbálj divatosnak és progresszívnek eladni.

Ezek után nincs más hátra, mint kiválasztanod a fétis nevét. Ez legyen egyszerû, könnyen értelmezhetõ, utaljon a fétis természetére, de mindezek mellett legyen ötletes és megkapó is egyben. Persze ehhez igazodni fog a késõbbiekben minden, tehát ha szuperhõs fétist akarsz létrehozni, nyilván nem a fotók, hanem a grafikák és a fantáziák dominálnak majd az oldaladon. Ez egyben elvontabb és mélyebb értelmezési lehetõségeket is kínál, mintha például a mûanyag flakonokat választod izgalmad tárgyául.

Formálj közösséget!

Az oldal elindítása után még komoly munka vár rád, meg kell találnod az embereket, akik csatlakoznak hozzád, és egy sajátos nyelvezetet is ki kell alakítanod. Névvel kell illetned a tagokat, a fétissel való különbözõ aktusokat és magának a fétisnek is ki kell találnod a maga altípusait. Kommunikálnod kell kifelé azt is, hogy a kívülállók többnyire elfojtásoktól szenvedõ, szexuális kultúrát nélkülözõ, gátlásos és kielégületlen szerencsétlenek, akik még arra sem képesek rájönni, mi az, ami izgatja õket. Utolsó lépésként pedig meglévõ közösséged segítségével a fétist életmóddá, életformává kell emelned, hogy a tagok mindennapjait áthassa fétisük tudata, hogy ne csak egy monitor elõtti maszturbálásra hívd fel õket.


[origo]