HíREK, INFÓK

Josefine Mutzenbacher - Egy kis bécsi kurva emlékezései 15.

 

"Jól van, jól van, köszönöm szépen", mondta erre õ, épp egy lepedõt hajtogatva. Odasuttyantam, elmartam a mellét, játszani kezdtem a nagy dudákkal. A Franz csak ámult és bámult. Reinthalerné magához szorított, így kérdezte: "Hé, te meg...?" "Jaj, mikor olyan jó", hízelegtem neki. Tûzpiros lett az arca, Franz felé sandított, mosolygott. Franz arca ugyanilyen lángvörösre gyúlt, ostobán elvigyorodott, közelíteni azonban nem mert. Akkor én már gomboltam is ki a Reinthalerné blúzát, elõkerültek a meztelen dudák. Õ most már végképp nem értette a dolgot. "Tényleg elárulhatnád, mit akarsz!" "Nem én, hanem a Franzl az, aki annyira szeretné...", mondtam tovább dorombolva. Éreztem, ahogy a Reinthalerné mellbimbói megkeményednek. "Aztán mi az, amit a Franzl annyira akar?", kérdezte, mintha nem tudta volna. "Na, most akkor én magyarázzam el...?", suttogtam oda neki. Erre csak elmosolyodott, hagyta, folytassam kisded játékaimat a dudáival. "Majd én vigyázok közben", mondtam gyorsan, azzal már hagytam is ott, Franzot meg jól megtaszítottam, hogy rajta. Repült is hölgyének keblére. Én meg a padlás elõterében szobroztam, ugyanúgy "felvigyázója" voltam a Reinthalernénak, mint ott lenn a pincében, mikor a Horak úr dugta.


forrás: [origo]


A fivérem kedvéért ennyit minimum megtehettem. Ha jól nézem, ez volt életem elsõ kerítõnõi ténykedése - na, persze, ha anyám esetét leszámítom az Ekhard úrral, ugye, amikor tettem róla, ne legyen olyan kielégítetlen. Mert az Ekhard úrnak különben eszébe se jutott volna, hogy ott az a tökéletes és tökéhes luk, amely mellett az illetõ hölgy zsenge leányának két - egyelõre tökéletlen - luka is rendelkezésére állhat mellesleg; már ahogy õ képzelte, a barom állat. Franz ott állt hát, ahová löktem, szemközt a meztelen tényekkel, vagyis a Reinthalerné pucér kebleivel. A nõ meg e szavak kíséretében vonta magához: "Hát mi kéne, picinyem?" Bátyám nem felelt, de hát hogyan is tehette volna, mikor a Reinthalerné az egyik mellbimbóját a szájába nyomta nyomban. De csak mint egy csecsemõnek, és ez a csecs a mohó szájban különös gyümölccsé változott: fogyasztás során nem fogyott, hanem nõttön-nõtt. És az ajkak s a nyelv mozgása nyomán a felnõtt nõi test reszketni kezdett, és e "mozdulásokból" a dolgok fontos elmozdulása ígérkezett: hogy szavakra itt hamarosan semmi szükség nem lesz, vagy ha igen, legföljebb a dolgok túlhabzásaként, ahogyan ezt már én is a legeslegjobban tudtam. Gondoltam, olyan túl nagy felvigyázásra itt nincs szükség, ki jönne most a padlásra más - hát úgy döntöttem, beszállok inkább a játékba én is.

Reinthalerné rég letette a nagy kosarát, ráfeküdt, felhúzta szoknyáját, és ahogy a nagy, sûrû szõrû lukát elnéztem, az volt az érzésem, ebbe a bátyám akár bele is fejeselhet majd. A nõ ettõl fogva nem sokat tétovázott, megragadta a Franzlt, berántotta magába, hasának-alába, és a bátyám elkezdte a ti-tak-tik-tak óramûveletet, még jó, hogy nem kakukkolt közben. És a Reinthalerné máris vihogott: "Hé, de aranyos vagy te... hogy csikizel..." És nevetett és nevetett, de közben csak úgy mozdulatlanul hevert tovább, helyben. "Hogy ez a kisfiú mily remekül mozog, ejha, szajha..." Ezt nekem mondta. "Halljátok- e, gyakran... csinálhatja...?" "Hát igen" - ismertem el. "És mindig ilyen virgonc... vele?" "Ilyen", erõsítettem meg. "A Franz mindig nagyon gyorsan dug..." "Te kis dugattyú... - nyögte a Reinthalerné -, te kis lökettyû..." És hangjában ott burukkolt már a kéj. De azért megjegyezte: "Picim, azért mégse... ennyire gyorsan... hadd mozogjak én is kicsit... nem bánod meg... no, érzed?" És most már õ is mozgott. O meg mint egy szivattyú. Vagy egy vezérlõmû, inkább. Szépen beállította a Franz mozgását. Persze, a lényeg az volt, hogy a Franz nagyon jól állt õbenne. "Ó, elélvezek, elélvezek...", nyögte aléltan a nõ.

"De jó... és fõleg, hogy a Pepi így nyaldossa a fülem... mintha gecit csorgatnának bele... jaj, Pepi, nyald a fülem, nyald, picinyem!" "Na, akkor", mondtam. "Jaj, gyerekek... gyerekek..., hogy ti miket tudtok", ekképpen folytatta a Reinthalerné. Majd rettento nyögések közben, csak úgy hirtelen: "Te, kicsi Franzli... miért nem szopod közben a csöcseimet is?" Franz nekilátott, de megint úgy, mint egy csecsemõ. Tudhattam, mi jön mindjárt. Jött. "Hé, Franz, a dugást ne hagyd abba azért... mi van veled? Na, hagyd inkább a mellem, tisztára... lelottyadtál lent! Ez az. Nem megy a kettõ együtt?" Mert a Franz ezt még most se tudta párhuzamosan csinálni! Hogy fent is, lent is. Hát segítségükre siettem, hagytam a Reinthalerné füle-mélyeit, inkább én vettem munkába a dudáit. Így az arca fölé került a seggem, a Reinthalerné egybõl feltûrte a szoknyámat, és ujjával megkereste az adott pontot, tehetés szerint benyomult a lukamba, s magam is úgy érezhettem, megdugnak. Csaknem másodpercre egy idõben élveztünk el mindhárman. A Reinthalerné egészen odavolt a gyönyörûségtol: "Jaj, gyerekek... ti nem is tudjátok... mit jelent ez nekem... jaj, Franzl, ahogy elsültél, meg ahogy te is, Pepi... tisztára összelucskolódtál... jaj!" Akkor egy darabig így elnyúlva hevertünk, mint egy adag mosás, csak épp nem a tiszta, hanem a szennyes. Reinthalerné tért magához elsõül, és rögtön lelökte magáról a Franzot, engem meg a falnak taszított.


forrás: [origo]


Mérges lett volna mégis? Magára? Ránk netán? "Na, de ilyet... gyerekek... hát ne!" Mit ne? Tény, kettesével vette lefelé a lépcsõfokokat, tûnt el. Franz és én kettesben maradtunk a kosárban, és én rögtön vettem a lapot, vagyis a Franz farkát, de egybõl, a számba. Ez jól jött neki, és reméltem, jönni is fog neki csakhamar megint. Így mondtam: "Megdugsz akkor...?" "Menj már", tiltakozott, "a Reinthalerné bármikor visszajöhet." "Na és? Tudja, hogy szoktunk egymással", így én. "Jó, de én most nem akarom!" "Miért nem...?" "Mert neked... neked nincsenek dudáid", közölte. A pofátlan! Hát felrántottam a blúzomat, mutattam neki két kis almámat. Erre õ játszani kezdett a bimbókkal, aztán rám feküdt. Olyan hamar felkeményítettem, hogy két pillanat múlva már tövig bennem volt. Jól baszott, azt meg kell adni. Hamar elkészültünk, feltápászkodtunk, hagytuk a mosást, ahogy volt, gecisen vagy sem, iszkoltunk el. Ettõl fogva a Franz folyton a Reinthalernét leste. De a nõ, ha találkoztak, már nem a padlásra vitte fel, hanem bevonszolta magához a lakásba, és tanítgatni kezdte, hogyan s mint megy a dolog, mik a figurák. Franz könnyen tanult, s ezt rajtam bizonyította utólag. A Reinthalerné elszemtelenedett, mert gyakran hozzánk is bekopogott most már, mindig valami átlátszó ürüggyel hívta el a bátyámat: "Franz, leszaladnál nekem a szatócshoz? Hoznál egy kis petróleumot?" Petróleumot! Mindig tudtam ilyenkor, hogy szatócs helyett a bátyám a Reinthalerné lába közén köt ki, a petróleum helyett meg egészen más fog folydogálni.


[origo]

 

Forrás:origo.hu


Louisiana Lounger

Louisiana Lounger

The Ultimate Sex Machine!In the inflatable, anatomically shaped lounger is at the foot end made the shock compo...
Louisiana Lounger
Cikkszám: 100038848
Ár: 99 790 Ft
Piros zselés vibrátor, 20cm

Piros zselés vibrátor, 20cm

Piros zselés vibrátor puha csikló stimuláló pontokkal. Olyan színű mint egy jól megdolgozott farok. Állítható r...
Piros zselés vibrátor, 20cm
Cikkszám: 1035642
Ár: 5967 Ft Akciós ár: 4 590 Ft
Piros zselés vibrátor, 20cm

Piros zselés vibrátor, 20cm

Szexshop ajánlat: Piros zselés vibrátor puha csikló stimuláló pontokkal. Olyan színű mint egy jól megdolgozott ...
Piros zselés vibrátor, 20cm
Cikkszám: 1013962
Ár: 4 550 Ft
Testszínű többsebességes vibrátor 22 cm

Testszínű többsebességes vibrátor 22 cm

Szexshop ajánlat: 8.5 flexible ms vibrator flesh boxed Állítható rezgéserősségű, szolid vibrátor. Gumis anyaga ...
Testszínű többsebességes vibrátor 22 cm
Cikkszám: 1030713
Ár: 6 490 Ft
Piros zselés vibrátor, 20cm

Piros zselés vibrátor, 20cm

Piros zselés vibrátor puha csikló stimuláló pontokkal. Olyan színű mint egy jól megdolgozott farok. Állítható r...
Piros zselés vibrátor, 20cm
Cikkszám: 1007021
Ár: 4 550 Ft
Vibrátor kemény,műanyagból 20 cm

Vibrátor kemény,műanyagból 20 cm

Vibrátor kemény,műanyagból készült,enyhén ívelt,klitoriszizgatós ,többsebességes vibrátor.2 db AA elemmel működ...
Vibrátor kemény,műanyagból 20 cm
Cikkszám: 1007028
Ár: 3 490 Ft

Jelenleg nem rendelhető!
Delfin G pont vibrátor

Delfin G pont vibrátor

Delfin vibrátor Delfin formájú zselés anyagú G-pont vibrátor állítható rezgéssel
Delfin G pont vibrátor
Cikkszám: 1035611
Ár: 4944 Ft Akciós ár: 4 190 Ft

Jelenleg nem rendelhető!
17cm vibrátor allítható rezgéssel

17cm vibrátor allítható rezgéssel

17cm-es, piros színű, kicsit vékonykább,tövénél kicsi csikló izgató kialakítássú vibrátor Síkosító használata a...
17cm vibrátor allítható rezgéssel
Cikkszám: 1007017
Ár: 6300 Ft Akciós ár: 5 250 Ft
Rózsaszín zselés vibrátor

Rózsaszín zselés vibrátor

Szexshop ajánlat: Zselés anál vibrátor Piros zselés anál vibrátor állítható rezgéssel. 20 cm hosszú, 2.7 és 3.4...
Rózsaszín zselés vibrátor
Cikkszám: 1014635
Ár: 4342 Ft Akciós ár: 4 290 Ft
vibrátor szett

vibrátor szett

Szexshop ajánlat: vibrátor szett
vibrátor szett
Cikkszám: 1013951
Ár: 13 070 Ft

Jelenleg nem rendelhető!
Samson vibrátora

Samson vibrátora

Jó minőségű gumi anyagból készült, 21 cm-es, herével kiegészített, vaskos kivitelű vibrátor. Tapadókorongos, 3 ...
Samson vibrátora
Cikkszám: 1006840
Ár: 10 910 Ft
Eclipse 1000 vibrátor

Eclipse 1000 vibrátor

  Eclipse 1000 vibrátor Átlátszó zselés anyagú forgófejes, lila  gyöngyös, klitorisz karos vibrátor. A forgás 6...
Eclipse 1000 vibrátor
Cikkszám: 1003422
Ár: 19317 Ft Akciós ár: 16 370 Ft
Anál vibrátor 20cm

Anál vibrátor 20cm

Anál vibrátor   Puha gumis anyagból készült anál vibrátor állítható rezgési fokozattal. Hossza 19cm, 3cm átmérő...
Anál vibrátor 20cm
Cikkszám: 1013595
Ár: 3 100 Ft

Jelenleg nem rendelhető!
Testszínű többsebességes vibrátor 20 cm

Testszínű többsebességes vibrátor 20 cm

Flexibilis, erezett, pénisz alakú vibrátor.
Testszínű többsebességes vibrátor 20 cm
Cikkszám: 1030715
Ár: 6 490 Ft
Eclipse 1000 vibrátor

Eclipse 1000 vibrátor

  Eclipse 1000 vibrátor Átlátszó zselés anyagú forgófejes, lila  gyöngyös, klitorisz karos vibrátor. A forgás 6...
Eclipse 1000 vibrátor
Cikkszám: 1027880
Ár: 15 220 Ft
12,7 cm-es fémházas vibrátor

12,7 cm-es fémházas vibrátor

12,7 cm-es fémházas vibrátor, állítható vibrációval, arany és ezüst színben.
12,7 cm-es fémházas vibrátor
Cikkszám: 1007744
Ár: 3237 Ft Akciós ár: 2 490 Ft
Jelly Vibrator Lavender

Jelly Vibrator Lavender

Hossza:19,5cmÁtmérő:4,5cm
Jelly Vibrator Lavender
Cikkszám: 1014633
Ár: 4 480 Ft
Xcel Double Penetrating Vibrator

Xcel Double Penetrating Vibrator

Szexshop ajánlat: Hossza:
Xcel Double Penetrating Vibrator
Cikkszám: 1035715
Ár: 6 180 Ft
Arany fémhatású vibrátor

Arany fémhatású vibrátor

Szexshop ajánlat: Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott rúd formájú vibrátoros motorral ellátott szex...
Arany fémhatású vibrátor
Cikkszám: 100038853
Ár: 5 500 Ft
G-Girl Style 19 cm vibrátor

G-Girl Style 19 cm vibrátor

Uniszex, férfiaknak vagy nőknek egyaránt ajánlott, herés pénisz formájú, testszövethez hasonló, bőrszerű tapint...
G-Girl Style 19 cm vibrátor
Cikkszám: 100038854
Ár: 9 410 Ft
16,5 cm-es élethű tapintású, vízálló vibrátor.

16,5 cm-es élethű tapintású, vízálló vibrátor.

Szexshop ajánlat: 16,5 cm-es teljesen élethű tapintású, bőrszerű anyagból készült, állítható intenzitású, vízál...
16,5 cm-es élethű tapintású, vízálló vibrátor.
Cikkszám: 1015206
Ár: 8 720 Ft
vibrátor, 23cm,pvc

vibrátor, 23cm,pvc

vibrátor, 23cm,pvc
vibrátor, 23cm,pvc
Cikkszám: 1013596
Ár: 3918 Ft Akciós ár: 3 320 Ft

Jelenleg nem rendelhető!
20 cm-es, zselés anyagú vibrátor, melynek sebessége fokozatmentesen szabályozható!

20 cm-es, zselés anyagú vibrátor, melynek sebessége fokozatmentesen szabályozható!

20 cm-es, zselés anyagú vibrátor, melynek sebessége fokozatmentesen szabályozható!
20 cm-es, zselés anyagú vibrátor, melynek sebessége fokozatmentesen szabályozható!
Cikkszám: 1035641
Ár: 5707 Ft Akciós ár: 4 390 Ft
rúzs vibrátor, 8cm

rúzs vibrátor, 8cm

rúzs vibrátor, 8cm
rúzs vibrátor, 8cm
Cikkszám: 1014568
Ár: 7458 Ft Akciós ár: 6 320 Ft
Ez egy 20,3 cm-es, fokozatmentesen állítható sebességű, lágy, zselés anyagú vibrátor.

Ez egy 20,3 cm-es, fokozatmentesen állítható sebességű, lágy, zselés anyagú vibrátor.

Szexshop ajánlat: Ez egy 20,3 cm-es, fokozatmentesen állítható sebességű, lágy, zselés anyagú vibrátor.
Ez egy 20,3 cm-es, fokozatmentesen állítható sebességű, lágy, zselés anyagú vibrátor.
Cikkszám: 1035613
Ár: 4 730 Ft

Jelenleg nem rendelhető!
Jelly Anal Slim Vibrator

Jelly Anal Slim Vibrator

Zselés anál vibrátor. 4cm átmerö és 16cm hosszú
Jelly Anal Slim Vibrator
Cikkszám: 1015315
Ár: 3 210 Ft

Jelenleg nem rendelhető!
LADYFINGER VIBRATOR GOLD, 14 CM

LADYFINGER VIBRATOR GOLD, 14 CM

LADYFINGER VIBRATOR GOLD, 14 CM
LADYFINGER VIBRATOR GOLD, 14 CM
Cikkszám: 1013781
Ár: 2348 Ft Akciós ár: 2 190 Ft
VIBRATOR TOTAL SILVER, 19 CM

VIBRATOR TOTAL SILVER, 19 CM

VIBRATOR TOTAL SILVER, 19 CM
VIBRATOR TOTAL SILVER, 19 CM
Cikkszám: 1013785
Ár: 4130 Ft Akciós ár: 3 690 Ft

Jelenleg nem rendelhető!
JELLY VIBRATOR BLACK, 21 CM

JELLY VIBRATOR BLACK, 21 CM

JELLY VIBRATOR BLACK, 21 CM
JELLY VIBRATOR BLACK, 21 CM
Cikkszám: 1013763
Ár: 4472 Ft Akciós ár: 4 350 Ft

Jelenleg nem rendelhető!
H2O Trojan; vízálló vibrátor

H2O Trojan; vízálló vibrátor

Szexshop ajánlat: Uniszex, férfiaknak vagy nőknek egyaránt ajánlott, pénisz formájú, vibrátoros motorral elláto...
H2O Trojan; vízálló vibrátor
Cikkszám: 1003480
Ár: 7021 Ft Akciós ár: 5 950 Ft
Lady Finger Vibrator Silver

Lady Finger Vibrator Silver

Szexshop ajánlat: Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott rúd formájú vibrátoros motorral ellátott szex...
Lady Finger Vibrator Silver
Cikkszám: 100038851
Ár: 2 500 Ft
Charlie Tango - Classic Vibrator Black

Charlie Tango - Classic Vibrator Black

Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott rúd formájú vibrátoros motorral ellátott szexuális segédeszköz....
Charlie Tango - Classic Vibrator Black
Cikkszám: 100038782
Ár: 10 370 Ft
Water Soft Mounts Vibrator Purple

Water Soft Mounts Vibrator Purple

Szexshop ajánlat: Uniszex, férfiaknak vagy nőknek egyaránt ajánlott, pénisz formájú, vibrátoros motorral elláto...
Water Soft Mounts Vibrator Purple
Cikkszám: 100038858
Ár: 5 930 Ft
Oro-Pump-Stimulator mit Vibrator

Oro-Pump-Stimulator mit Vibrator

Szexshop ajánlat: Vibrátoros önkielégítő
Oro-Pump-Stimulator mit Vibrator
Cikkszám: 1035093
Ár: 3 490 Ft

Jelenleg nem rendelhető!
Csiklóizgatós vibrátor

Csiklóizgatós vibrátor

Szexshop ajánlat: Csiklóizgatós vibrátor Testszínű vibrátor csiklóizgató pontokkal, enyhén erezett felülettel, ...
Csiklóizgatós vibrátor
Cikkszám: 1007020
Ár: 3 090 Ft

Jelenleg nem rendelhető!
Felcsatolható üreges vibrátor

Felcsatolható üreges vibrátor

Élethű kialakítású felcsatolható péniszköpeny vibrációval. A pénisz belül üreges, így a péniszed bele tudod hel...
Felcsatolható üreges vibrátor
Cikkszám: 1003350
Ár: 7 280 Ft

Jelenleg nem rendelhető!
30 cm zselés vibrációs dong

30 cm zselés vibrációs dong

Szexshop ajánlat: 30 cm zselés vibrátorral garantált az igazi élvezet! Erezettsége és a makk kialakítása is a v...
30 cm zselés vibrációs dong
Cikkszám: 1013764
Ár: 6 370 Ft

Jelenleg nem rendelhető!
Élethű vibrátor

Élethű vibrátor

Élethű vibrátor! Kellemes tapintású, lágy, zselés anyagból készült. 21cm hosszú, átmérője 3-4cm. Két darab ceru...
Élethű vibrátor
Cikkszám: 1007051
Ár: 5967 Ft Akciós ár: 4 590 Ft
Ultimate vagina vibrátor

Ultimate vagina vibrátor

Zselés anyagú, állítható rezgésű vagina és klitorisz vibrátor. 6 cm átmérőjű szívó felület.
Ultimate vagina vibrátor
Cikkszám: 1035960
Ár: 3 730 Ft

Jelenleg nem rendelhető!
Többsebességes masszírozó vibrátor; Több színben; 18 cm;

Többsebességes masszírozó vibrátor; Több színben; 18 cm;

18cm hosszú állítható sebességű kemény vibrátor.átmérője kb.3cmsíkosító használata ajánlott !
Többsebességes masszírozó vibrátor; Több színben; 18 cm;
Cikkszám: 1030783
Ár: 4401 Ft Akciós ár: 3 990 Ft
Multi-speed vibration with suction cup, TPR Material, 2AA batteries

Multi-speed vibration with suction cup, TPR Material, 2AA batteries

Uniszex, férfiaknak vagy nőknek egyaránt ajánlott, pénisz formájú, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású...
Multi-speed vibration with suction cup, TPR Material, 2AA batteries
Cikkszám: 100038857
Ár: 5 530 Ft
Willy Jelly KG

Willy Jelly KG

Szexshop ajánlat: Hossza:19cmÁtmérő:4cm
Willy Jelly KG
Cikkszám: 1035671
Ár: 5707 Ft Akciós ár: 4 690 Ft
Ladyfinger mini ezüst vibrator

Ladyfinger mini ezüst vibrator

Szexshop ajánlat: 12cm-es, kb 2,5 cm átmérőjű vékony alkatú, króm színű bevonattal, csikló izgatására is jól al...
Ladyfinger mini ezüst vibrator
Cikkszám: 1007743
Ár: 2 290 Ft
Glitter szett

Glitter szett

Glitter szett, rózsaszín, csillogó glitteres, zselés vibrátor állítható rezgéssel, anál golyósorral és csikló i...
Glitter szett
Cikkszám: 1028027
Ár: 7233 Ft Akciós ár: 6 150 Ft
16,5 cm hosszú, állítható intenzitású vibrátor

16,5 cm hosszú, állítható intenzitású vibrátor

Szexshop ajánlat: A tapintása megtévesztésig hasonlit egy igazi péniszhez. Állítható intenzitású a vibrációja, ...
16,5 cm hosszú, állítható intenzitású vibrátor
Cikkszám: 1015207
Ár: 8 720 Ft
 

Szex társasjáték

pénisz hosszabító

Egyéb termékek Szállítás Korábbi keresések Külső keresések ÁSZF 2006-17 Erotika Aruház - Online szexshop © Minden jog fenntartva info@erotikaaruhaz.hu

Szexshop

Vibrátor

Vibrátorok

Zselés vibrátorok

Művagina

Guminő

Síkosító

Legénybúcsú ötletek

Leánybúcsú ötletek

Szex társasjátékok

Szex ajándékok

Pénisz gyűrű

Pénisz hosszabbító Készlet Művagina Péniszgyûrû Pénisz erõsítõ Ajándékok, Ötletek Vágykeltõ, serkentõk Női fehérnemű Vibrátorok cyber anyagból Zselés vibrátorok Kétvégû pénisz Kétágú/többfunkciós pénisz G-pont vibrátorok Csikló hüvely vibrátor Műpénisz Hüvely anál vibrátor Hüvely anál golyók Síkosító Vákum pumpák Tapadókorongos Szexi Kötények Harisnya Férfi tanga, ferfi tanga Kétrészes,bikini ruha Szett,sima ruha Nõi bugyik Kesztyûk Necc ruhák Szexi kiegészítõk Krémek Vágyfokozó Masszázs olaj Anál vibrátor, anál eszköz Péniszköpeny Női ízesített síkosítók Bilincsek Korbácsok, paskolók Maszkok Egyéb S/M kellékek Lufik Ehető fehérneműk Fém vibrátorok Mûanyag vibrátorok Deréköv Erényöv Harisnyatartó Karabíner Láncok Mellény Melltartó Nyakörv Póráz Szájpecek Szíjak, szíjruhák Tanga Zabla Parfümök, illatok, feromonok Vibráló tanga Gumi férfi, gumi pasi Legénybúcsú ötletek Leánybúcsú ötletek Hinták Férfiaknak felcsatolható pénisz Nőknek felcsatolható pénisz Művagina-Fleshlight Punci pumpák Késleltetők Szexgépek Csikló, Klitorisz izgatók sexshop - szexshop - sexshop - szexshop
Guminő, Vibrátorok, Vibrátor rendelés, Síkosítók, szexshop, gumibaba, szexuális eszközök
vibrátor