HíREK, INFÓK

Hogyan növesszünk péniszt? (18+)

Szinte mindannyian szerettünk volna életünk során legalább egy napra a másik nem bõrébe bújni. Az idõleges átalakulás vágya az esetek többségében csupán egy gondolatkísérlet marad, amely soha nem valósul meg. Talán azért, mert nem vagyunk elég bátrak hozzá, vagy bûnös dolognak tartjuk, esetleg lappangó homoszexuális hajlamot vélünk felfedezni benne.

Pedig az "átöltözésnek" múltja van. Az ókori görög és római színházakban csakúgy, mint az Erzsébet-kori teátrumokban férfiak és fiúk játszották a nõi szerepeket is. Volt és van bõven arra is példa, hogy nõk öltöznek színházakban, kabarékban egy-egy szerep miatt férfi ruhába.

Sok esetben azonban nem csak a játék kedvéért akartak átalakulni. A rendkívül röghöz kötött, férfiaknak alárendelt "nõi szerepükbõl" való idõleges, vagy élethossziglan történõ kilépést egy-egy nagy nehézségek árán megszerzett férfiruha, illetve a férfias attitûd elsajátítása jelenthette. Ezt a "csalást" még két évszázada is a társadalmi rend elleni súlyos vétségnek tekintették, emiatt szigorúan büntették, sõt büntetik ma is egyes mohamedán országokban.

forrás: [origo]

Az egykor tiltott átöltözés napjainkban már izgalmas "határsértõ" kísérletté lett. Erre a határsértésre készültek a Labrisz által meghirdetett Drag King Workshop résztvevõi is. A drag king férfiimitátor mûvész, aki hosszas gyakorlás során elsajátítja a férfiakra jellemzõ viselkedést, gesztusokat, gondolkodást. Profi módon bújik férfibõrbe, megtévesztésig pasi tud lenni, a színpadon és a civil életben egyaránt.

A drag king aspiránsokat két berlini mûvész, Axel és Stefano kalauzolja a nemük határán túli világba. Tapasztalataikra, útmutatásukra szükség is van. Az átlényegülés egyáltalán nem könnyû feladat. Születésünkkor a biológiai nemünk mellé a bennünket körülvevõ szociális tér leosztotta társadalmi nemünket is. Ezzel tulajdonképpen meg is határozta egész életünket, melyben a szocializáció során elsajátítjuk az adott kultúra által definiált viselkedési mintákat, amikbõl a férfi és nõi szerep áll.

A kényelmetlen kuki

A "metamorfózishoz" nem elegendõ összegyûjteni a férfilét különbözõ rekvizitumait, a cigarettát, a mandzsettagombot, a bõrövet, az öltönyt, az autóstáskát, a nyakkendõt. El kell sajátítani a mozdulatot, a hanghordozást, a járást, az evést, az ivást, a teljes gesztusrendszert.

Az átlényegülés még a workshop elõtt megkezdõdik. A résztvevõknek át kell gondolniuk, hogy milyen külsõleg és belsõleg az a férfi, akinek a bõrébe kívánnak bújni. Ehhez nem árt meghatározniuk az elképzelt személy társadalmi helyzetét, életkorát, foglalkozását, családi állapotát, szokásait, de még a szexuális orientációját is. Magyarán, meg kell alkotniuk egy férfi alteregót, mielõtt akár egyetlen szál szõrt is ragasztanának az arcukra.

Az átalakulás a workshopon folytatódik. A nõiesnek ítélt ruhadarabokat felváltja a férfiing, a nyakkendõ, a mellény, a zakó, a póló meg a western-csizma. Elõkerül a fásli, a zokni és a borosta. A rugalmas pólya szolgál a mellek leszorítására, és máris kész a domború férfi mellkas. Axel és Stefano elmagyarázza, milyen szorosnak kell lennie a kötésnek, hogy ne legyen kényelmetlen.

A zokni lesz a férfilét középpontját jelentõ pénisz, melyet mindenki nagy mûgonddal igyekszik elhelyezni a tréning kedvéért beszerzett boxeralsóban. Gábor, a párterapeuta és hivatásos házasságszédelgõ, néhány perc múlva megjegyzi, hogy a férfiszerszám kényelmetlen és meleg. Ezt a véleményt a többi újdonsült fiú is osztja. Hamar rájönnek, hogy mi lehet a titokzatos ok, ami miatt a hímnemûek elõszeretettel igazgatják szerszámaikat.

Kevés, nagyon apróra vágott hajból lesz a borosta, melyet masztixszal ragasztanak fel. Ez hivatott marconábbá, férfiasabbá tenni az amúgy túlságosan lányos arcokat. A berlini lányok is átalakulnak, gyorsan, profi módon, majd itt-ott megigazítanak egy-egy bajuszt és szemöldököt. Az újdonsült drag kingek a férfilét széles palettáját jelenítik meg. Ott van mindjárt a kemény tekintetû Béla, a legtökösebb legény, aki emberesen issza a sört. Mindent tud az autókról meg a nõkrõl. Saját autószerelõ mûhelye van, ahol kiváló érzékkel seftel lopott autókkal is. Béla szöges ellentéte Kornél, a halk szavú, kicsit feminin novellista, aki hamarosan megjelenteti összes mûvét. Róla kiderül, hogy roppant családcentrikus. Megmutatja felesége és kisfia fényképét is, hosszasan mesélve családi élete részleteit.


Az igazi férfi olyan, mint Charles Bronson, soha nem mosolyog 

A trénerek helyzetgyakorlatokkal bombázzák szét a fiúkba szorult nõiesség maradék bástyáit. Az elsõ axióma szerint az igazi férfi nem mosolyog, vagy legalább is sokkal kevesebbet, mint egy nõ. Meg kell tehát tanulni mosoly nélkül interakcióba lépni másokkal. Ebben a játékban Aurél, az egyetemrõl kicsapott gyógyszerfüggõ orvostanhallgató diadalmaskodik. Rezzenéstelen faarcával nevetésre készteti a profi férfi imitátort, Stefanót is.

forrás: [origo]

Szintén ökölszabálynak számít, hogy a férfilélek nem a hasban, vagy a mellkasban található, hanem a nadrágban. Ezért célszerû gyakorta zsebbe süllyeszteni a kezeket, mintegy kétfelõl dédelgetve és óvva, a külvilág fenyegetéseitõl a "királyi jogart".

A játék a sajátosan férfias járás megtanulásával folytatódik. Ennek lényege, hogy határozott, energikus mozdulatokkal, acélos tekintettel közelítsen mindenki a célja felé. Fontos, hogy nem kitérni kell a szembejövõ útjából, mert ez fõleg a nõkre jellemzõ - hanem elérni, hogy a másik kerüljön ki. Az, hogy nem történnek nagyobb koccanások, talán annak köszönhetõ, hogy egyetlen nap alatt nem lehet teljesen pasivá lényegülni.

Volt, akinek viszont egészen jól sikerült. A tizennyolc éves gimnazista fiú, Milán, ügyesen csalogatja elõ magából a maszkulin vonásokat, amikor az egyik helyzetgyakorlat során egy kicsapongó életmódot folytató középkorú férfiút kell alakítania. A lányok azzal is szembesülnek, hogy a férfiak olyanok, mint egy rosszindulatú térfoglaló folyamat. Legalább háromszor annyi hely kell nekik, mint egy nõnek, és velük ellentétben kínosan vigyáznak arra, hogy ne lépjenek testi kontaktusba egymással. Aki megszegi ezeket a normákat, azt vagy agresszornak, vagy melegnek tekintik.

Még az ebédszünet is gyakorlásra szolgál. Axel azt demonstrálja, hogyan eszik egy igazi férfi - a famulusok több-kevesebb sikerrel utánozzák. A workshopon egyértelmûen túltengõ heteroszexista macsó figuráját némileg ellensúlyozza Axel meleg identitása, és a férfilélek mélységeit, romantikus oldalát képviselõ Sándor, a kicsit metroszexuálisra sikeredett ingatlankereskedõ.

A gyakorlat teszi a férfit 

A nap elsõ felében felhalmozott tapasztalat nem heverhet parlagon. Gyakorlatban lehet csak igazán megtapasztalni, mennyire sikeres az átlényegülés, és mit tesz ehhez hozzá, a borosta, meg a férfi holmi. A trénerek különbözõ feladatokat adnak, melyet kinek-kinek egyedül, a városban sétálgatva kell teljesítenie, teljes harci díszben, nem ér lemosni a bajuszt és a szakállat.

A bátrabbak, mint például Kornél, aki képeslapot is vásárolt, igyekeztek szóba elegyedni a pesti szcéna közönségével. Mások, akik egy esetleges lebukástól, vagy valamiféle atrocitástól tartottak, igyekeztek feltûnésmentesen és mihamarabb elérni a célállomást. A pesti közöny pedig készséges cinkostársnak bizonyul ehhez. Az embereket nem érdeklik a férfiruhába öltözött nõk.

A félhomályos kiskocsmában, ahol a két rezignált pincérnõn kívül csak elvétve lézeng néhány vendég, feloldódik a hangulat. A még döcögve mímelt férfiasságon erõsen áttûnik az eredeti személyiség. A többség úgy érzi, hogy a lassacskán már egyre jobban szorító fásli, a peregni kezdõ arcszõrzet, de még a férfikonfekció is akadályozza az átlényegülésben.

A terepgyakorlat után irány a fõhadiszállás. A buszon legénykedõ lányokat gyanakodva nézi egy bakfis, majd egy idõs hölgy is fixírozni kezdi õket. Angelo, az addig magabiztos római étteremtulajdonos, a többiek takarásába húzódik. A szomszéd néni az. Na mindegy - gondolja zavartan -, legfeljebb majd azt mondom, hogy farsang van.

 Miro


[origo]

 

Forrás:origo.hu


Rider -Férfi vágyfokozó kapszula (SPX utódja)

Rider -Férfi vágyfokozó kapszula (SPX utódja)

Szexshop ajánlat: RIDER ALKALMI POTENCIANÖVELŐ FÉRFIAKNAK Nem úgy mennek a dolgok, mint régen? Elkerülnéd a ...
Rider -Férfi vágyfokozó kapszula (SPX utódja)
Cikkszám: 10048516
Ár: 2 990 Ft
CLONEBOY Dildo-Kit flesh

CLONEBOY Dildo-Kit flesh

A Cloneboy péniszmásoló szett egy új termék a piacon, melynek célja, hogy teljesen valósághű reprodukciót készí...
CLONEBOY Dildo-Kit flesh
Cikkszám: 100038777
Ár: 9 900 Ft
SexTivity társasjáték

SexTivity társasjáték

Népszerű dolog a felnőtt társaságban a szexről beszélgetni. Ez a játék segít, hogy bemutasd mily...
SexTivity társasjáték
Cikkszám: 10048515
Ár: 16 190 Ft
Lust Date társasjáték

Lust Date társasjáték

Lust Date ..egy buja randevú. A páros szexjáték. A játék egy pár részére készült, de ha merészen egy har...
Lust Date társasjáték
Cikkszám: 1048497
Ár: 7 660 Ft
Társasjáték - Sex Hunting 1

Társasjáték - Sex Hunting 1

Szex Társasjáték, mellyel fel lehet dobni a kapcsolatukat. A játék menete: A párok közül az egyik (bármelyikük...
Társasjáték - Sex Hunting 1
Cikkszám: 1003682
Ár: 6 890 Ft
 HOT PHEROMONE NATURAL SPRAY MAN

HOT PHEROMONE NATURAL SPRAY MAN

HOT PHEROMONE NATURAL SPRAY MANMÁGIKUSAN VONZZA A HÖLGYEKET50 ml flakonSemleges illatú ...
 HOT PHEROMONE NATURAL SPRAY MAN
Cikkszám: 1004279
Ár: 11 570 Ft
Egységár: 231 Ft / ml
Méret:50 ml
BIOglide neutral, 40 ml

BIOglide neutral, 40 ml

Szexshop ajánlat: BIOglide egészségügyi sikositó zselé ...
BIOglide neutral, 40 ml
Cikkszám: 1038776
Ár: 2325 Ft Akciós ár: 2 190 Ft
Egységár: 55 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
BIOglide neutral, 150 ml

BIOglide neutral, 150 ml

Szexshop ajánlat: BIOglide egészségügyi sikositó zselé ...
BIOglide neutral, 150 ml
Cikkszám: 1038777
Ár: 4 270 Ft
Egységár: 28 Ft / ml
Erotisin Fluid Forte 10 ml

Erotisin Fluid Forte 10 ml

Szexuális teljesítmény és szexuális önbizalom fokozó. A cseppet férfiak és nők egyaránt alkalmazhatják. Afrodiz...
Erotisin Fluid Forte 10 ml
Cikkszám: 1038774
Ár: 7536 Ft Akciós ár: 6 280 Ft
Egységár: 628 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
 Hot Pheromone Natural Spray Woman

Hot Pheromone Natural Spray Woman

HOT WOMAN PHEROMON NATURAL SPRAYMÁGIKUSAN VONZZA A FÉRFIAKAT45 ml-es flakon Semle...
 Hot Pheromone Natural Spray Woman
Cikkszám: 1004281
Ár: 11 570 Ft
Egységár: 257 Ft / ml
Méret:45 ml
exxtreme Libido Caps woman 10 darabos

exxtreme Libido Caps woman 10 darabos

Szexshop ajánlat: Növényi összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. Összetevők: Kardamon, zab, zselat...
exxtreme Libido Caps woman 10 darabos
Cikkszám: 100038839
Ár: 6 680 Ft
HOT Delay Spray - késleltető

HOT Delay Spray - késleltető

Hűsítő és nyugtató spray külső használatra a férfi nemi területeken, melynek késleltető hatása lehet. Használat...
HOT Delay Spray - késleltető
Cikkszám: 100038806
Ár: 5 140 Ft
exxtreme Libido Kapszula woman 2 darabos

exxtreme Libido Kapszula woman 2 darabos

Növényi összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. Összetevők: Kardamon növényi eredetű por, zab pehel...
exxtreme Libido Kapszula woman 2 darabos
Cikkszám: 100038840
Ár: 1 860 Ft
Louisiana Lounger

Louisiana Lounger

Szexshop ajánlat: The Ultimate Sex Machine!In the inflatable, anatomically shaped lounger is at the foot end ma...
Louisiana Lounger
Cikkszám: 100038848
Ár: 99 790 Ft
Szex társasjáték - Sex Hunting 2 DVD-vel

Szex társasjáték - Sex Hunting 2 DVD-vel

A nagy sikerű felnőtt társasjáték második része, kicsit kibővülve. 3 féle nehézségi fokban: 1....
Szex társasjáték - Sex Hunting 2 DVD-vel
Cikkszám: 1003683
Ár: 7 290 Ft
Extrém Fetish fantázia szopóálarc

Extrém Fetish fantázia szopóálarc

Szexshop ajánlat: Amikor a széles nyitott, nem elég széles, a Fetish Fantasy Extreme Spider Gag fogja a munkát!...
Extrém Fetish fantázia szopóálarc
Cikkszám: 1048525
Ár: 6 950 Ft
Megaglide szilikon classic síkosító - 15ml

Megaglide szilikon classic síkosító - 15ml

szilikon bázisú sikosító noknek és férfiaknak Kezdettol fogva egy csúcstermék. Az erotika területén minden has...
Megaglide szilikon classic síkosító - 15ml
Cikkszám: 1008558
Ár: 2067 Ft Akciós ár: 1 590 Ft
Egységár: 106 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
Megaglide szilikon classic síkosító - 100ml

Megaglide szilikon classic síkosító - 100ml

Szexshop ajánlat: szilikon bázisú sikosító noknek és férfiaknak Kezdettol fogva egy csúcstermék. Az erotika te...
Megaglide szilikon classic síkosító - 100ml
Cikkszám: 1008560
Ár: 4 490 Ft
Egységár: 45 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
Megaglide szilikon classic síkosító - 30ml

Megaglide szilikon classic síkosító - 30ml

szilikon bázisú sikosító noknek és férfiaknak Kezdettol fogva egy csúcstermék. Az erotika területén minden has...
Megaglide szilikon classic síkosító - 30ml
Cikkszám: 1008559
Ár: 2702 Ft Akciós ár: 2 590 Ft
Egységár: 86 Ft / ml
Anyag,Méret:szilikon-30 ml
EROS Explorer - Análspray 50 ml

EROS Explorer - Análspray 50 ml

Végbélnyílás ellazító spray, mely ápolja a bőrt és rövid időn belül ellazítja a végbélnyílás izomzatát. Tul...
EROS Explorer - Análspray 50 ml
Cikkszám: 1008539
Ár: 8897 Ft Akciós ár: 7 540 Ft
Egységár: 151 Ft / ml
Méret:50ml
pjur med PRO-LONG spray - 20 ml spray késleltető

pjur med PRO-LONG spray - 20 ml spray késleltető

Szexuális serkentő, késleltető spray férfiaknak, deszenzibilizáló, természetes hatóanyag deszenzibilizáló hatás...
pjur med PRO-LONG spray - 20 ml spray késleltető
Cikkszám: 100038821
Ár: 5 390 Ft
STAY UP DELAY CREME 40 ML - LAVETRA

STAY UP DELAY CREME 40 ML - LAVETRA

Szexshop ajánlat: Speciális krém,amely segíthet csökkenteni a pénisz érzékenységét. Az a pénisz, amelynek kiseb...
STAY UP DELAY CREME 40 ML - LAVETRA
Cikkszám: 100038807
Ár: 2 890 Ft
Delay Creme

Delay Creme

Hűsítő és nyugtató krém külső használatra a férfi nemi területeken, melynek késleltető hatása lehet. Használata...
Delay Creme
Cikkszám: 100038817
Ár: 5 140 Ft
Drop Sex

Drop Sex

Izgató hatású, vágykeltő csepp, nőknek és férfiaknak egyaránt. Használat: az aktus előtt 20 perc...
Drop Sex
Cikkszám: 1002910
Ár: 2 670 Ft
Egységár: 134 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
Flutschi Original - 50ml

Flutschi Original - 50ml

Kiváló minőségű, vízbázisú síkosító! A Flutschi több mint 25 éve készít luxus minőségű, világszerte elismert és...
Flutschi Original - 50ml
Cikkszám: 1002863
Ár: 1 990 Ft
Egységár: 40 Ft / ml
Anyag,Méret:gel-50ml
RHINO Long Power Cream - 30ml

RHINO Long Power Cream - 30ml

A Rhino szelíd módszer arra, hogy célirányosan és sikeresen befolyásoljuk az idő előtti magömlést. A kérmet spe...
RHINO Long Power Cream - 30ml
Cikkszám: 100038801
Ár: 5 110 Ft
LANGZEIT MANNER CREME

LANGZEIT MANNER CREME

Szexshop ajánlat: LANGZEIT MEN-CREAM A nemi aktus meghosszabítását szolgáló krém.Ezt a krémet azok a férfiak ha...
LANGZEIT MANNER CREME
Cikkszám: 100038808
Ár: 4 760 Ft
Fetish Fantasy Series Spandex 3 Hole Hood szopóálarc

Fetish Fantasy Series Spandex 3 Hole Hood szopóálarc

Tartsa alázatos inkognitó ezzel Spandex 3-Hole Hood tól vágyálom. Ez a kényelmes nyitott száj és a szem fedé...
Fetish Fantasy Series Spandex 3 Hole Hood szopóálarc
Cikkszám: 1048526
Ár: 7 990 Ft
RHINO Verzoegerungscreme f. Maenner PE 5 Stueck 30 ml

RHINO Verzoegerungscreme f. Maenner PE 5 Stueck 30 ml

A Rhino szelid módszer arra, hogy célirányosan és sikeresen befolyásoljuk az idő előtti magömlést. A krémet köz...
RHINO Verzoegerungscreme f. Maenner PE 5 Stueck 30 ml
Cikkszám: 1004267
Ár: 5964 Ft Akciós ár: 4 970 Ft
Egységár: 166 Ft / ml
Méret:30 ml
RETARD 907

RETARD 907

Szexshop ajánlat: Fujja be a péniszt a szexuális aktus előtt 5 perccel. Hosszabítja a szexuális aktus időtartam...
RETARD 907
Cikkszám: 100038819
Ár: 3 190 Ft
XXL CREME PE 5 férfiaknak 50 ml

XXL CREME PE 5 férfiaknak 50 ml

A krém használatával legyőzheti a merevedési zavarokat és késleltetheti az idő előtti magömlést. A krémet 5 per...
XXL CREME PE 5 férfiaknak 50 ml
Cikkszám: 1004263
Ár: 3776 Ft Akciós ár: 3 200 Ft
Egységár: 64 Ft / ml
Méret:50 ml
Glide 4 You Szilikonos síkosító

Glide 4 You Szilikonos síkosító

A szilikonnak köszönhetően sokkal tovább síkosan tart mint a vizes bázisú anyagok így sokkal kevesebb elegendő....
Glide 4 You Szilikonos síkosító
Cikkszám: 1008549
Ár: 3 590 Ft
Egységár: 36 Ft / ml
Inverma - MADAME ORGAZUM CREAM - Női orgazmus krém

Inverma - MADAME ORGAZUM CREAM - Női orgazmus krém

Orgazmuskrém a hölgy részére. Pár gyengéd masszírozó mozdulat a csikló és hüvelybemenet környékén, és a hölgy n...
Inverma - MADAME ORGAZUM CREAM - Női orgazmus krém
Cikkszám: 1002681
Ár: 5817 Ft Akciós ár: 5 260 Ft
Pheromon Parfüm - spray - refil 13ml / női Gyümölcsös 1

Pheromon Parfüm - spray - refil 13ml / női Gyümölcsös 1

Szexshop ajánlat: Perfumy nöknek 13ml / d2 damskie fruity jadore Minden ember kibocsát magából feromonokat (sze...
Pheromon Parfüm - spray - refil 13ml / női Gyümölcsös 1
Cikkszám: 1003012
Ár: 1 540 Ft
Egységár: 118 Ft / ml
Anyag,Méret:spray-13ml
V-Activ STIMULATION CREAM for WOMEN PE 5 Stueck 50 ml

V-Activ STIMULATION CREAM for WOMEN PE 5 Stueck 50 ml

Szexshop ajánlat: Nőknek készített stimuláló krém, melynek használatával erősítheti az izgalmi állapotot, növel...
V-Activ STIMULATION CREAM for WOMEN PE 5 Stueck 50 ml
Cikkszám: 1004272
Ár: 4764 Ft Akciós ár: 3 970 Ft
Egységár: 79 Ft / ml
Méret:50 ml
Fetish Fantasy Zipper Head Hood szopóálarc

Fetish Fantasy Zipper Head Hood szopóálarc

Szexshop ajánlat: Tartsa Tárgy Silent és engedelmes ezzel cipzár Head Hood. Készült Nyújtható lycra Fabric, ...
Fetish Fantasy Zipper Head Hood szopóálarc
Cikkszám: 1048527
Ár: 10 500 Ft
Klitorisz-krém (Itch)

Klitorisz-krém (Itch)

Szexshop ajánlat: A szexuális vágyra várni? - nagy hiba! Itt a bizonyíték: kenj egy kevés krémet a klitoriszra ...
Klitorisz-krém (Itch)
Cikkszám: 1002722
Ár: 4 760 Ft
Erotisin Csepp-10ml

Erotisin Csepp-10ml

EROTISIN Szexuálenergetika,libidóizgató és potenciát erösítö készítmény gyakori nemi közösülésnél. Ösztönzöen ...
Erotisin Csepp-10ml
Cikkszám: 1002725
Ár: 4 990 Ft
Egységár: 499 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
Anál mosó

Anál mosó

Töltse fel vizzel a gumitartályt, majd rakja rá a "permetező" fejet! A gumilabda megnyomásával viz spriccel sze...
Anál mosó
Cikkszám: 1003466
Ár: 4 870 Ft
Szilikon gyűrű készlet; Átlátszó; 40, 45, 50 mm;

Szilikon gyűrű készlet; Átlátszó; 40, 45, 50 mm;

100% szilikonból készült, gyorsmozdulatos és labda gyűrűs készlet. 40, 45 és 50 mm átmérőjű.
Szilikon gyűrű készlet; Átlátszó; 40, 45, 50 mm;
Cikkszám: 1031667
Ár: 3 260 Ft
V-Activ PENIS POWER CREAM PE 5 Stueck 50 ml

V-Activ PENIS POWER CREAM PE 5 Stueck 50 ml

Merevedési gyengeségekre és teljesítménynövelésre. Egy újhegynyi krémet kell felvinni a péniszre és a herékre, ...
V-Activ PENIS POWER CREAM PE 5 Stueck 50 ml
Cikkszám: 1004271
Ár: 4764 Ft Akciós ár: 3 970 Ft
Egységár: 79 Ft / ml
Méret:50 ml
Delay Personal Spray - 50ml

Delay Personal Spray - 50ml

Szexshop ajánlat: Késleltető spray segít az ejakuláció késleltetésében azáltal, hogy a férfi nemi szervet érzés...
Delay Personal Spray - 50ml
Cikkszám: 100038803
Ár: 2 480 Ft
Happy Lady vágyfokozó

Happy Lady vágyfokozó

A puritán megjelenés az egyik leghatásosabb tartalmat rejti. Ez az egyik legkiválóbb női izgató zselé alkalmazá...
Happy Lady vágyfokozó
Cikkszám: 1002723
Ár: 6948 Ft Akciós ár: 5 790 Ft
Egységár: 290 Ft / ml
Méret:20ml
FF EXTREME VIBRATING PUSSY PUMP

FF EXTREME VIBRATING PUSSY PUMP

Nőknek készült harang formájú vibrációs motorral kiegészített segédeszköz, mely a vaginára helyezve a hozzá kap...
FF EXTREME VIBRATING PUSSY PUMP
Cikkszám: 100038849
Ár: 14 210 Ft
Felcsatolható üreges vibrátor

Felcsatolható üreges vibrátor

Élethű kialakítású felcsatolható péniszköpeny vibrációval. A pénisz belül üreges, így a péniszed bele tudod hel...
Felcsatolható üreges vibrátor
Cikkszám: 1003350
Ár: 7 280 Ft

Jelenleg nem rendelhető!
 

Szex társasjáték

pénisz hosszabító

Egyéb termékek Szállítás Korábbi keresések Külső keresések ÁSZF 2006-17 Erotika Aruház - Online szexshop © Minden jog fenntartva info@erotikaaruhaz.hu

Szexshop

Vibrátor

Vibrátorok

Zselés vibrátorok

Művagina

Guminő

Síkosító

Legénybúcsú ötletek

Leánybúcsú ötletek

Szex társasjátékok

Szex ajándékok

Pénisz gyűrű

Pénisz hosszabbító Készlet Művagina Péniszgyûrû Pénisz erõsítõ Ajándékok, Ötletek Vágykeltõ, serkentõk Női fehérnemű Vibrátorok cyber anyagból Zselés vibrátorok Kétvégû pénisz Kétágú/többfunkciós pénisz G-pont vibrátorok Csikló hüvely vibrátor Műpénisz Hüvely anál vibrátor Hüvely anál golyók Síkosító Vákum pumpák Tapadókorongos Szexi Kötények Harisnya Férfi tanga, ferfi tanga Kétrészes,bikini ruha Szett,sima ruha Nõi bugyik Kesztyûk Necc ruhák Szexi kiegészítõk Krémek Vágyfokozó Masszázs olaj Anál vibrátor, anál eszköz Péniszköpeny Női ízesített síkosítók Bilincsek Korbácsok, paskolók Maszkok Egyéb S/M kellékek Lufik Ehető fehérneműk Fém vibrátorok Mûanyag vibrátorok Deréköv Erényöv Harisnyatartó Karabíner Láncok Mellény Melltartó Nyakörv Póráz Szájpecek Szíjak, szíjruhák Tanga Zabla Parfümök, illatok, feromonok Vibráló tanga Gumi férfi, gumi pasi Legénybúcsú ötletek Leánybúcsú ötletek Hinták Férfiaknak felcsatolható pénisz Nőknek felcsatolható pénisz Művagina-Fleshlight Punci pumpák Késleltetők Szexgépek Csikló, Klitorisz izgatók sexshop - szexshop - sexshop - szexshop
Guminő, Vibrátorok, Vibrátor rendelés, Síkosítók, szexshop, gumibaba, szexuális eszközök