Harry Potter vibrátora (18+)

Mozivásznon, könyvön vagy videón túl Harry Potter a gyerekszobákba is becsempészte kellékeit, legutóbb seprûje váltott ki óriási vitákat. A Rimbutt 2000 néven piacra dobott Potter seprû olyan, akár egy óriási vibrátor. A szülõk megveszik, csak hogy gyarapodjon a gyerek Harry Potter-gyûjteménye, és csak késõn döbbennek rá a játék erõteljes szexuális töltetére.

A seprû közel négy láb hosszú, bükkfából kialakított darab, ami nem csupán hosszában vibrál, de speciális mozgó fogantyújának köszönhetõen a gyerekekben valóban a repülés érzését kelti. A teljes védelem végett még egy speciális síkosító szerkezetet is beépítettek a seprûbe, ami a súrlódástól kívánja megvédeni a gyerekeket.

A játék - és persze feltûnõ tartozékai - természetesen felháborodást és megdöbbenést váltanak ki a naív szülõkbõl, hiszen kamaszodó gyerekeik a seprûn keresztül élik át elsõ szexuális izgalmaikat, akik nincsenek is tudatában annak, hogy a vibrátor hatására felébredõ kéjérzés nem holmi játékos csíny, hanem valójában maszturbálás.

A leleményes szülõk azonban nem háborodnak fel, inkább elkobozzák a tárgyat, és saját szexuális eszköztárukat bõvítik vele. Nem csoda hát, hogy a játékvibrátor iránt úgy megnõtt a kereslet, hogy az eBay oldalain is óriási összegekért kelnek el a Harry Potter seprûk.


[origo]