Hangok a bírói székbõl (18+)

Egy gyilkossági ügy alkalmával péniszpumpát helyezett hímtagjára, és feltûnõ hangok kíséretében neki is látott a pumpálásnak. Néhány esküdt abban a hitben volt, hogy a bíró a vérnyomását méri, vagy egy biciklipumpával szórakozik, de akadt olyan is, aki meg volt gyõzõdve róla, hogy a bíró székében felfújható párna található. Egy esküdt elmondása szerint feltûnõ volt, hogy a bíró folyamatosan az asztal alá bámult, mint aki titokban valamilyen videójátékkal ûzi el az unalmát a hosszúra nyúló meghallgatás során. Aztán a bíró kezdett egyre gyanúsabbá válni mindenki számára.

Egy másik ügy tárgyalásakor egy bírósági tudósító arra lett figyelmes, hogy a bíró matat az asztal alatt, majd pár perc múlva pumpáláshoz hasonlító hangok is kiszûrõdtek onnan, miközben fel és le csúszkált székében. Az is feltûnõ volt a nõ számára, hogy a bíró jobb keze meglehetõsen dinamikus tempóban mozog az asztal alatt. Egy másik ügy kapcsán egy riporter észrevette, hogy a bíró kézkrémet vesz ki fiókjából, majd heves masszírozásba kezd a lábai között. Az arca teljesen elváltozott és egyre gyorsuló kézmozdulatai egyértelmûvé tették, hogy épp mit is tesz.

A bíró ellen indított eljárás során bebizonyosodott, hogy valóban önkielégítést végzett a tárgyalások alatt. A szemetes kosárban, talárján, az asztal alatt illetve az irodájában talált ondómaradványokat összevetve a bíró DNS-ével, egyértelmûen bebizonyosodott, hogy valóban az õ "termékérõl" van szó. A bíró ellen hamarosan vádat emeltek, és a tárgyaláskor hamarosan arra is fény derült, hogy nemcsak péniszpumpájával boldogította magát, de olajozta és borotválta is "kisbíróját". Az ügy óriási port kavart, és a republikánus bírót egy évi börtönbüntetésre ítélte az ellene eljáró bíróság.


[origo]