Gyöngyösi Nándor lett Mr. Gay Europe

Tizenhét versenyzõ közül a 29 éves Gyöngyösi Nándor fejére került a korona múlt szombaton az amszerdami ESCAPE klubban. Az elsõ fordulóban nyolc nevezõ jutott tovább, majd a végsõ megmérettetésben Magyarország, Svédország és Írország versenyzõi közül kellett kiválasztani a Gay Europe 2006 díj büszke tulajdonosát. Végül a magyar fiúnak ítélték oda az elsõ helyezést, aki nemcsak szexis külsejével, de fellépésével és intelligenciájával is egyértelmûen meggyõzte a zsûrit.

forrás: [origo]

A zsûri tagjai között foglalt helyet Donald Spradlin, a Mr. Gay International Palm Springs fõvédnöke, a holland Mayday, Adam Webb ausztrál producer, Maik de Boer híres holland stylist, Arthur Bostrom angol színész és végül a Mr. Gay Europe Organization elnöke, Morten Ruda.

A versenyzõk is megválasztották egymás között a legszimpatikusabb nevezõt, õt Franciaország delegálta. Ám a korona végül mégis a miskolci fiú, Gyöngyösi Nándi fejére került.

Idén júliusban, amikor Nándit a Mr. Gay Hungary 2006 gyõztesének kiáltották ki, még elképzelni sem tudta, hogy pár hét alatt mennyire meg fog változni az élete. Céljai között szerepelt, hogy megváltoztassa a melegekrõl alkotott képet, gondolkodást itthon, de Európa gyõzteseként jóval több feladat vár rá.

Amellett, hogy az októberben Palm Springsben megrendezésre kerülõ Mr. Gay International 2006 indulói között szerepel majd, az MGE õt választotta szóvivõjéül is, hogy karizmatikus egyéniségével Európa-szerte irányt mutasson meleg társai számára, és a melegek jogainak szószólója legyen.

A szervezõk, és az egész meleg társadalom számára óriási jelentõséggel bír a rendezvény, és komoly változásokat remélnek segítségével a jövõben a melegjogokat és a társadalmi megítélést illetõen. Kívánjuk, hogy Magyarország küldötte érjen el még további jelentõs sikereket úgy a magánéletben, mint a jó ügy érdekében kifejtett küzdelmében.

Gratulálunk!


[origo]