Gésagolyók

Mire jó: Leginkább nõk használják, akik hüvelyizmukat szeretnék erõsíteni, vagy csak hétköznapi helyszíneken is élvezni az orgazmust. Lehetnek gésagolyók a postás lányban munka közben, a pénztárosnõben vagy akár fõnöknõnkben is. Észre sem vesszük. Általában maszturbáláskofr kerül elõ, de mivel rendszeres használata erõs hüvelyizmokat eredményez, késõbb akár a pingponglabdát is lövöldözhetünk hüvelyünkbõl. Partnerünknek is meglepõ élményeket szerezhetünk edzett izmaink mozgatásával.

Hogy néz ki: Többféle létezik belõle, mind a méretet , mind az anyagot illetõen. Általában több gömb van összekötve egy zsinórral, lehet kisebb, vagy nagyobb, színes vagy fém, tetszés szerint választható. Tartozik hozzá egy kihúzó zsinór. Vannak olyan gésagolyók is, melyekhez többfokozatú vibráló csatlakoztatható.

Hogyan használjuk: Használata elõtt ajánlott a síkosító. A golyókat egyesével, óvatosan dugjuk a hüvelybe, a kihúzó zsinórt tartsuk a másik kezünkben. A golyók felhelyezésével a gyönyör érzése a hüvely mozgatásával érhetõ el. Némelyik golyó belsejében kisebb pattogó golyók is találhatóak, melyek ide-oda hullámzásukkal mélyen lüktetõ érzetet keltenek. A vibráló golyókat a legalacsonyabb fokozattal ajánlatos kezdeni.

Van-e veszélye: Figyeljünk a kihúzó zsinórra! Ha véletlenül mégis felcsúszna a hüvelybe, a szüléshez hasonló erõs hüvelytolás segíthet megszabadulni a golyóktól. A használattól függõen fertõtlenítsük, pláne, ha valaki annyira bevállalós, hogy anális élményeket próbál szerezni vele. A vibrálós golyókkal kerüljük a vizes élményeket.

Mennyibe kerül: A legolcsóbbat már 1000 Ft körül megkapod bármelyik szexboltban, 5000 Ft körüli a legmagasabb árkategória.


 


[origo]