Fejlesztés alatt az óvszerspray (18+)

Talán kényelmesebb és gazdaságosabb is, de kezdetben leginkább vicces lehet egy flakonból a péniszre fújkálni a folyékony gumit, bár azt egyelõre nem lehet tudni, a spermatartó sapkácska kialakítását, amivel minden hagyományos óvszer kötelezõen felszerelt, hogyan oldaná meg a szellemes találmány.

A terméket várhatóan 2008-ban dobnák a piacra, jelenleg tesztelési fázisban van, és a fejlesztõk komoly sikereket várnak tõle. A tökéletesen illeszkedõ és garantáltan csúszásmentes óvszer, ami ráadásul még a felhelyezési nehézségektõl is megszabadít, sok kifogásnak vehetné elejét. Egyszerû, gyors, és elvileg hatékony is, bár eltávolításáról és tartósságáról, valamint arról, hogy az anyagon áthatolnak-e a kórokozók, nem szólnak a hírek.

A találmány elvileg megoldhatná a lankadás problémáját is, amit sok férfi tapasztal az óvszer felhelyezésének következtében, de ha belegondolunk, hogy egy spray nagy valószínûséggel hûsítõ hatással rendelkezik - legalábbis átmenetileg, nagy valószínûséggel ougyanott tartunk.

A kétkedõ hangok azt is fölvetik, honnan tudhatja az ember biztosan, hogy a megfelelõ helyre és a megfelelõ mennyiségben került a folyékony latex, de az óvszerspray színezésével, amit szintén terveznek, ez a hibafaktor elkerülhetõ lenne.


[origo]