Férfias anál (18+)

A férfi anális izgatása - szexuális orientáltságra való tekintet nélkül - egyre több hálószobában válik kísérlet tárgyává, majd bevett szokássá. Szexboltok polcain is egyre több olyan segédeszközt találunk, amit kimondottan a férfihátsó kényeztetésére fejlesztettek ki, és egyre több olyan masszázstechnikáról olvashatunk, ami megtanítja a partnert a helyes érintésre. A férfi részérõl fellépõ kíváncsiságnak semmi köze nincs a szexuális orientáció változásához, egyszerûen a férfi testének szexuális térképén egy ismeretlen, ám annál izgatóbb területére érkezik. És valóban, a végbélnyílás, a végbél, a záróizmok és a prosztata olyan érzékeny területek, amelyek izgatás hatására mély és intenzív szexuális örömöt okoznak.

forrás: [origo]

Akármennyire is erõs az inger és a kíváncsiság, az anális szex nem feltétlenül tartozik a legtermészetesebb szexuális fogások közé. Elég, ha csak a popsiizmok hirtelenszerû és ellenálló reakciójára gondolunk, rájövünk, hogy az anális szex merõben más, mint a közösülés. Sokan ennél a pontnál meg is állnak, és "nekem ez nem megy" gondolattal zárják a további próbálkozást, ám a kitartóbbak hisznek a gyakorlat teszi a mestert elvben, és nekifutnak még párszor. Tény azonban, hogy elsõ körben a legtöbb férfi nem párban, hanem egyénileg kísérletezget - például a kedves vibrátorával vagy egyszerûen csak az ujjakkal -, és az elsõ pozitív élmény hatására válik még kíváncsibbá. Vannak, akik barátnõik hatására próbálják ki a dolgot, beszámolókból tudjuk, hogy sok férfit hoz lázba, ha látja, amint kedvese izgatja magát, maszturbál, és különféle segédeszközöket süllyeszt saját testébe (többek között a popsijába).

Elsõ análozás

Mit tegyenek azok, akik kipróbálnák, de nem merik, nem tudják, hogy álljanak hozzá, vagy sikeretelen volt valamennyi eddigi próbálkozásuk? Mielõtt bármit is beleehelyez(tet)nénk hátsónkba, gyõzõdjünk meg arról, hogy barátnõnk éppúgy nem bánja a dolgot, és semmi ellenérzés, hátborzongás és viszolygás nem kíséri a dolgot. Csakis és kizárólag akkor vágjunk bele a popsikörútba, ha mindketten ezt akarjuk. Ha százszázalékos az elhatározás, legyünk tisztában az anális izgatással kéz a kézben járó reakciókkal, a várható kellemes/kellemetlen mellékhatásokkal, és persze egy kis anatómiai hozzáértés sem árt.

Ezek közé tartozik többek között, hogy a popsi felépítésébõl alapvetõen következik, hogy messze nem olyan tág, mint a hüvely, így az óvatos megközelítés alapszabály - hacsak nem szeretnénk popsiszakadással a legelsõ ambulancián kikötni. Sok gyakorlással kell leküzdeni a záróizmok ellenálló reakcióját, és fokozatosan tágítani a végbélnyílást.

Az elsõ próbálkozások alkalmával eszünkbe ne jusson bárminemû segédeszközt bevetni, csakis és kizárólag ujjal támadjunk. Az emésztõrendszer felépítésébõl következõen ne lepõdjünk meg, ha ujjazás során némi barnaság tapad a kézre (amihez persze egy kis illatanyag is társul). A bélsár jelenléte elkerülhetetlen, de popsiöblítéssel minimálisra redukálható annak elõfordulása. Aki azonban a popsizuhany ellenére is ódzkodik a dologtól, egyszerûen húzzon fel egy orvosi gumikesztyût (vagy egy óvszert), és máris áthidalja ezt a problémát.

Behatolás során mindenképp használjunk minél több síkosítót, ugyanis a végbél - a hüvellyel ellentétben - nem termel annyi nyákot, de síkosító segítségével ez is könnyen áthidalható. Elsõ körben csak egy ujjal próbálkozzunk, mozgassuk ki-be, ujjbegyünkkel tapogassuk ki a végbél falát, keressük meg a prosztatát, és egyszerûen csak "bámészkodjunk" odabent, majd parntnerünk folyamatos visszajelzései alapján gyorsítsuk (lassítsuk) a tempót, netán egy-két ujjal bõvítsük a felderítõcsapatot.

Segédeszköz-behatolás

A férfiak által kedvelt análjáték a popsigyöngy (füzér), amelyek alapanyagukat tekintve készülhetnek szilikonból, zselébõl vagy mûanyagból. Ezeket egyesével kell a popsiba helyezni, és óvatos mozdulattal kihúzni onnan. A gyöngyök kihúzáskor közvetlenül a prosztatát stimuláljuk, a férfi gyönyöre pedig szabályosan meghatványozódik. Az análplugot (anál dildót)  kifejezetten anális izgatásra tervezték, és mára már megszámlálhatatlan változatban (színben, méretben és anyagban) kapható.

Az análplug végén egy kiszélesedõ talp található, hogy a segédeszközt semmiképp ne szippanthassa be a végbél. Az análvibrátor - az análplugoz hasonlóan - ugyancsak egy kiszélesedõ talppal rendelkezik, vagy felcsatolható formában kapható, ugyancsak abból a meggondolásból, hogy a popsi ne szívja magába az eszközt. A fejlett análjátékokhoz olyan (tüskés, gyöngyös, szúrós ...) pótlékok is beszerezhetõk, amelyeket a vibrátorra húzva fokozzák az élményt. 


[origo]