Férfi szexvágyak


1. Olyan nõt szeretne, aki magától is beindul rá

A nõknek idõre van szükségük, hogy felpörögjenek. Azonban a legtöbb nõ még mindig úgy gondolja, hogy a pasi dolga a vágykeltés. Ahhoz, hogy beindítsd magadat, ugyan arra van szükség, mint mikor otthon, a négy fal között saját magadat kényezteted.

Mikor szexre kerül a sor, gondolj valami olyasmire, mint amikor maszturbálsz. Helyezd a szituációba partneredet, vagy akár valaki mást. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, ha valaki mást képzelsz helyébe, el sem kell mondanod neki. A lényeg az, hogy old magadban a stresszt a teljesítménykényszer miatt, és élvezd ki maximálisan az adott pillanatot.

2. Szereti, ha a viccet tudsz csinálni a szexbõl

A valódi szex nem olyan, mint amilyennek a mozifilmekben látjuk. Nem megy minden olyan zökkenõmentesen és megtervezetten: vannak pozitúrák, amik egyszerûen nem jönnek be együtt, és a furi hangok is zavarhatnak, amiket a testetek ad ki szex közben. Ha görcsölsz ezen, az nem segít. Azonban ha mindketten képesek vagytok nevetni az ilyen helyzetekben, akkor az egy igazán emlékezetes pillanata lehet közös szexuális együttléteiteknek.

„Egyszer valami újat akartam kipróbálni, de elég rosszul sült el: kivitelezhetetlen volt a számunkra, ráadásul a barátnõm beverte a fejét az éjjeli szekrénybe. Nem sérült meg komolyan, és mindketten csak nevettünk a történteken. Aztán szépen visszazökkentünk és folytattuk a szexet.”