Extrém segédeszközök

Szegecses lapát


forrás: [origo]


A bõr alapanyagú, tompa fémszegecsekkel díszített lapátot azok számára tervezték, akik szeretik a dominanciát, akár a fölérendelt, akár az alárendelt fél szerepében. Sok esetben az eszköz pusztán látványelem, vagyis használatára nem - vagy csak jelképes formában kerül sor, mások azonban direkt a fájdalomra utaznak, és pirosra, olykor sebesre csapkodják egymást.

Szexgép


forrás: [origo]


A segédeszközök továbbfejlesztett változatai azok a szexgépek, amik inkább hasonlítanak egy ipari berendezésre, mint ártatlan szexjátékra. A szerkezet valójában felér egy vibrátorral, azzal a különbséggel, hogy a gép önvezérlésû, vagyis kézi vezérlés nélkül dugattyúz. A fejlett szexgépek péniszfeje különbözõ méretekre cserélhetõ, és tüskés, eres pótlékokkal kiegészíthetõ. A dugógéphez mindig tartozik egy állvány, minek segítségével könnyûszerrel beállítható az optimális magasság.

Farokzsák


forrás: [origo]


A pénisz elzárását szolgáló péniszzsák felhelyezése egyszerû, eltávolítása - kulcs hiányában - már problémásabb, a zsákot ugyanis egy lakattal zárható öv erõsíti a péniszhez (ami többek között a farokgyûrû szerepét is betölti). Az eszköz elsõsorban a hímveszõ elzárását, bebörtönzését szolgálja, hozzáérni, megfogni, vele közösülni nem lehet. A bõrön (latexen) keresztül mégis izgatható marad, az elzárás hatására a stimulálás egyfajta kínzásnak minõsül.

Szadozubbony


forrás: [origo]


Fém cipzárak, övek és szegecsek biztosítják, hogy a bõrmellény viselõje teljességgel kiszolgáltatott legyen fölérendeltjének, mozgásában korlátozott, tehetetlen, a másik fél uralma alá kerül - és a látványon túl - a birtoklás érzése az, ami a zubbony viseletének izgalmát adja. A mellény viseletéhez legtöbbször egy további szadomazó kiegészítõ is társul, legyen szó például szájgolyóról, pálcáról vagy zabláról.  A mellény viselete epilepsziások számára szigorúan tilos!

Latexágy


forrás: [origo]


Az, aki a kiszolgáltatottság végsõ határát szeretné megközelíteni, elég, ha bebújik a két latexréteg közé, amibõl a másik fél szépen-lassan kiszívja a levegõt. Az ágyon mindössze két lyuk található, egy a levegõ elvszívásához, egy pedig egy speciálisan kialakított légzõberendezéshez. Klausztrofóbiások és epilepsziások számára a kipróbálás szigorúan tilos!


[origo]