Eroscillator

Persze az idegenkedõket meg lehet érteni, hisz bizonyára eltelik egy kis idõ, míg az ember megszokja, hogy egy elektromos fogkefére emlékeztetõ szerkezet van a lábai között, de ha ezen túllendülünk, állítólag soha nem tapasztalt orgazmusokat élhetünk át segítségével. A svájci fejlesztésû, egyetemi laboratóriumban tesztelt játékszer a hagyományos vibrátorokkal ellentétben nem rezeg, hanem oszcillál, azaz körkörös mozgásokat végez.

forrás: [origo]

Az egyik oldalról a másikig halad, percenként 3600 mozdulatot tesz meg, s egyszerre képes stimulálni a szeméremajkakat és a csiklót is. Ponteszerû feje koncentráltabb izgatást képes nyújtani, s sokan elõnyként emelik ki azt is, ellentétben a legtöbb vibráló segédeszközzel, az Eroscillator a kéz felé szinte semennyi vibrációt nem közvetít, így használata közben nem fárad el a kéz.

A játékszer ráadásul nem új találmány, már egy-két évtizeddel ezelõtt is ismerték, s mostanában ismét kezdi felkapni a segédeszközpiac. Legnagyobb elõnye egyöntetû válemények szerint az, hogy nem izgatja túl az érzékeny területeket, mivel nem rezeg, csak csöndben körözget.


[origo]