Elõjáték szájon át (18+)

Érzékszerveink izgatnak

Az illatok, az érintések, az ízek gyakran sokkal inkább megmozdítanak bennünk valamit, mint maga a látvány, még abban az esetben is, ha életünk párját keressük. Egy jóképû férfi vagy egy csinos nõ hamar kieshet a potenciális jelöltek körébõl, ha testének illata nem vonz bennünket, vagy ha bõrének tapintása, az, ahogyan hozzánk nyúl, nem tölt el bennünket vággyal, nyugalommal, meghitt és erõs érzésekkel. Sokszor megtörténik azonban az emberrel, hogy egy szexuálisan semlegesnek tûnõ élmény megdöbbentõen erõs vágyat gerjeszt. Majd\" mindenki tapasztalta már, hogy a tenger hullámainak érintése, egy kellemesen meleg tó vize vagy egy mezõ közepén a langyos szellõ simogatása az örömérzetnek olyan fokára ér, hogy az õsi ösztönök hatására szexre támad kedve az embernek. A természet nyújtotta élményeken túl persze léteznek olyan praktikák és apró trükkök, amik az érzékszerveken át ható vonzalmat erõsítik, kihangsúlyozzák, és ártatlan de tudat alatt nagyon erõsen ható elõjátékok lehetnek.

forrás: [origo]

Az vagy, amit megeszel

Azt már bizonyára mindanniyan tudjuk, hogy az edzõteremben izzadni nem nyújt száz százalékos eredményt sem a test formálásában, sem a megfelelõ kisugárzásban, ha nem párosul diétával, ha különbözõ méreganyagokat jutattunk magunkba, ha csak a külsõ az, ami fittnek tûnik. S mint ahogyan azt szintén tudjuk, a tökéletesnek tûnõ pár megtalálásában ez az, ami a legkevésbé számít. Az egészséges diéta a szexuális vonzerõ szempontjából nem feltétlenül egyezik azzal, ami a zsírégetéshez szükséges, de étrendet most nem kínálunk, esetünkben az ízek és illatanyagok harmonizálása, a megfelelõ tálalás és az elfogyasztás módja az, ami igazán számít. Az evés és szex az agyban is összefonódnak, márpedig agyunk az egyik legnagyobb szexközpontunk, így fontos tudni, hogyan fogyasszuk az ételeket, hogy ezen tudásunkat a szex szolgálatába is állíthassuk.

A magunkba fogadott ételek minõsége és összetétele nagyban befolyáolja a világról alkotott képünket, hogy hogy érezzük magunkat a bõrünkben, meghatározza a külsõ ingerekre adott válaszainkat, hisz az vagy, amit megeszel. Az evés folyamata pedig, az ízek és az állagok, maga a szájjal történõ tevékenység is örömet szerez. Az ételek által hordozott információkat ajkaink és egész szájunk különösen erõs érzékenységüknél fogva még fel is erõsítik, hisz telítve vannak idegvégzõdésekkel, ízlelõbimbókkal, s a nyál minden egyes szegletbe eljuttatja a bevitt táplálékot. Szánk és ízlelésünk kiemelt fontosságához köthetõ a csók nyújtotta öröm is, mikor partnerünket ízleljük meg, s fogadjuk magunkba azokat az ingereket, amiket az õ nyála és bõrének illata számunkra hordoz.

A száj mindennek a kezdete

Mindezek fényében logikusnak tûnik, hogy az étkezés könnyen az elõjáték részévé válhat még akkor is, ha étlapunkon nem a libidõt erõsítõ kötelezõ fogások szerepelnek. Ha elfelejtjük a kulturált étkezést kifejezni hivatott evõeszközöket, és nekiállunk kézzel elfogyasztani a feltálalt ételt, több oldalról kezdjük felkorbácsolni érzékeinket. Van valami nagyon erotikus abban, ahogy valaki a szájához nyúl (a flörtölés testbeszédének fontos elemei között szintén megtalálható saját ajkaink megérintése), ahogy az ujjait a szájába veszi, vagy lenyalogatja azokat. Ha közös tálból esztek kézzel, vagy egymást etetitek a kezetekkel, könnyen megtapasztalhatjátok, mennyire egyértelmûen erotikus mozdulatsorok ezek.

De nem csak a látvány az, ami dominál mindeközben, hisz kezeddel érzed az ételek tapintását, azok állagát és hõmérsékletét, ami mind mind szexuálisan izgató lehet, mint ahogy saját ujjaink szánkbavétele és lenyalogatása is az. Az illatok magától értetõdõen szerepet játszhatnak a vágy felébresztésében, de a  hangok is, hisz a cupoogás és nyalakodás hangjai jóval gyakrabban ütik meg az ember fülét, mint az evõeszközzel történõ étkezés közben. Mindezek az ingerek a legprimitivebb, legõsibb válaszreakciókat váltják ki az emberbõl, s nem csak saját szexualitásod egy új oldalával ismerkedhetsz így meg, hanem átélheted a hagyományosan kézzel evõ népek különleges és szorosabb viszonyát is ételeikhez.


[origo]