Egy Playmate titkai

- Hogyne lett volna, több is volt. A pasim meglepett egy wellnesshétvégével, így vidékre kellett utaznunk. Persze nekem a masszázson kívül más is járt az eszemben, már eljátszottam a gondolattal, hogy mit csinálunk este a szaunában meg a pezsgõfürdõben, amikor a víz mellett a vér is pezseg. Nem beszélve a szobában végrehajtott huncutkodásokra. Péntek este be is ültünk a pasim dzsipjébe, és irány vidékre, persze, mivel már egy hete nem voltunk együtt, már máson sem járt az agyam, csak a szexen.

forrás: [origo]

Eléggé feltüzelve szálltam a kocsiba, mivel fülledt nyári este volt, nem is nagyon volt rajtam semmi. Csak egy apró rucit kaptam fel, de alatta semmi. A pasim kocsijában volt klíma, de nem akartam végigtüsszögni a hétvégét, ezért csak az ablakot tekertük le. Ahogy kiértünk a pályára, kicsit feljebb húztam, mert nagyon nagy huzat volt. A meleg miatt szenvedtem, egyre feljebb húztam a ruha alját, ami különben sem ért a combom közepéig. Nagyon gyorsan kivillant a lényeg, amikor már csak a derekamat takarta a szoknyarész.

De éreztem, hogy ez sem elég, tiszta víz volt a testem, odaragadtam a bõrüléshez. Lecuppantottam a combjaimat az ülésrõl, széttártam a lábaimat, és felraktam õket a mûszerfalra. Ekkor már a "sofõr" is felfigyelt rá, hogy fészkelõdöm, én meg élveztem, hogy egy kis szél végigsimogatja a vádlimat, a combjaim belsõ felét, egészen a puncimig. Élveztem, ahogy a hideg levegõ cirógatja. De eszembe jutott a pezsgõfürdõ, és akaratlanul is végigsimítottam a lábamon, végig a combomon, majd lehúztam a vállamon a ruha felsõ részét, kihúztam belõle a karjaimat, izgatott, hogy éreztem a pasim fél szemmel engem stíröl.

Határozott mozdulattal lerántottam a ruhát a melleimrõl, amik ettõl erõsen hullámoztak. Láttam, hogy a partnerem erõsen vigyorog. Na, jó! - gondoltam - megkapod, amire vágysz. Elkezdtem simogatni a melleimet, felizgattam a mellbimbóimat, a másik kezemmel pedig egybõl benyúltam a lábam közé, és masszírozni kezdtem a csiklómat. Lecsuktam a szemem, hátravetettem a fejem, és egyre erõsebben lihegtem, vadul markoltam a mellemet, az egyik ujjamat pedig becsúsztattam a puncimba. Elõbb szép lassan, majd egyre gyorsabban húztam ki-be, míg be nem csusszant egy másik ujj is.

Ami legnagyobb meglepetésemre nem az enyém volt. Elmosolyodtam, de nem nyitottam ki a szemem, élveztem, ahogy a keze irányítja az enyémet. Percek múlva jött az orgazmusom. Kicsúsztatta belõlem az ujját, és láttam, hogy lenyalja róla a nedvemet. Nekem sem kellett több, vadmacskát meghazudtoló gyorsasággal vetettem rá magam a nadrágja zipzárjára. Szinte magától bukott ki belõle kemény férfiassága. Elõször csak az ujjaim játszottak vele, nagyon kemény volt és sima, majd keményen megmarkoltam, és a számba vettem a makkját, nagyot sóhajtott, és kicsit megremegtek a lábai.

Kicsit szopogattam és szívogattam, körbetáncolt rajta a nyelvem. Majd bekaptam teljesen, és kezdtem lassan le-föl járatni rajta a fejemet, eközben õ a jobb kezével a hátamat, a popsimat és a mellemet simogatta és markolászta, néha rá is csapott egyet-egyet a fenekemre. Ez felizgatott, persze õ is egyre vadabbra és gyorsabbra vágyott, elkezdte mozgatni a csípõjét, ezzel egyre vadabb tempót diktálva a számnak. A végefelé még a kezem is besegített. Ebben a helyzetben viszont nem volt más lehetõségem, engedtem, hogy a számba élvezzen el. Akkorákat lövellt és üvöltött, hogy csodálkoztam, hogy nem mentünk neki semminek. Ilyet biztos nem kapott még senkitõl.

Kelemen Anna


[origo]