Dugógép (18+)

Bizarrnak tûnik, hogy hús-vér partner helyett valaki egy fáradhatatlan dugattyúzó monstrummal elégíti ki vágyait, arról nem beszélve, hogy hatalmas méreteinél fogva nem a legdiszkrétebb segédeszköz. Pont ezért többnyire pornófilmekben, és nem saját hálószobánkban találkozhattunk vele.

forrás: [origo]

A hagyományos modellek

Most azonban megszületett egy használhatóbb kiadás, a hordozható, könnyen elrejthetõ dugógép, ami még azt az újítást is tartalmazza, hogy nem csak a nõk, de a fréfiak számára is élvezeti lehetõséget nyújt.

Hagyományosan eddig egy fix szerkezet állt rendelkezésre, ami az elektromossághoz csatlakoztatva állítható ritmusban döfködte a rá szerelt dildót, s a nõ megfelelõ pózba helyezkedve élvezte ennek hatását.

A Love Machine ezzel szemben állítható szerkezet, több irányba elforgatható rúddal, így számtalan pózban is rendelkezésre áll. A hozzá tartozó szerelvények között vibrátrokat találunk különféle méretben, köztük G-pont stimulálókkal, és a férfiak örömére még vibráló egy mûvaginát is csomagolnak hozzá.

Mindenféle kézi erõ mellõzésével, az eszközöket a megfelelõ nyíláshoz illesztve a gép elvégzi a dolgát, fáradhatatlanul rezeg és lököd, a tervezõk szerint végeérhetetlen orgazmusban részesítve ezzel a felhasználót.


[origo]