Csodálatos légzsákok

CKM: Amikor legutóbb fotóztunk, volt pasid. Most hogy állsz?
Julcsi: Hát igen, azóta már különmentünk, sajnos nem úgy alakult ahogy szerettem volna. Mondhatni, a szívem Dániában maradt, én meg itthon vagyok...

forrás: [origo]

CKM: Akkor most szabad a pálya?
Julcsi: Nem ezt mondtam, folyamatosan alakulóban van a magánéletem, ezért elég változatos is. A legjobb megoldást szeretném megtalálni. Gondolom, ez nem baj, hiszen mindenki a legjobbra törekszik...
CKM: Oké, akkor jöhet a Julcsi-kézikönyv. Hogyan lehet téged meghódítani?
Julcsi: Meghódítani igazán az tud, akiben az elsõ pillanattól kezdve megfog valami. Persze lényeges szempont, hogy az illetõ legyen magabiztos, reális gondolkodású, nyugodt természetû és figyelmes.
CKM: Hú, ezek komoly szavak egy ilyen csinos lány szájából. Ugorjunk könnyedebb témára. Volt már egyéjszakás kalandod?
Julcsi: Kösz! Ha az számít egyéjszakásnak, hogy, tegyük fel, megláttuk egymást valakivel egy szórakozóhelyen és megkívántuk egymás testét és gesztusait, akkor igen. Elõfordult már többször is, csak a szituációk változtak.
CKM: Ez jó hír, már csak a megfelelõ helyzetet kell megtalálnunk...

forrás: [origo]

CKM: Könnyebben lehet becserkészni, ha mondjuk bedobsz egy, négy, tíz koktélt?
Julcsi: Nem, csak felszabadultabb vagyok és kevésbé gátlásos. Ha azzal iszom, akivel egyébkent is ágyba bújnék, akkor, azt hiszem, sokkal nagyobb élményben részesül.
CKM: Lassan a végére érünk, ideje összegezni néhány dolgot. Pasival vagy nõvel jobb?
Julcsi: Pasival, s össze sem lehet hasonlítani a két dolgot. Mindemellett az is igaz, a nõ máshogy ér a másik nõhöz. Talán gyengédebb, személyesebb. A nõ párja azonban mégiscsak a férfi, így nem lehet a vele kapcsolatos érzést mással átélni. Legalábbis nekem nem sikerült.
CKM: Elég önzetlennek tûnsz a szexben. Mégis, mit szeretsz jobban: ha kényeztetsz, vagy ha kényeztetnek?
Julcsi: Ez attól függ, milyen a kedvem. Bár hazudnék, ha azt mondanám: nem szeretem, ha inkább engem babusgatnak...
CKM: Legyünk hûek a beszélgetés hangulatához, és végül jöhet egy olyan téma, ami leginkább a leendõ barátod szomszédait érinti. Hangos vagy szex közben?
Julcsi: Köszi, hogy aggódsz. Nem hinném, hogy sokszor kellene a mellettem lakóknak arra ébredniük, milyen jól sikerült az estém. Bár ha jobban belegondolok, azért akadnak alkalmak, amikor kieresztem a hangom...


[origo]