Csiklószívó (18+)

Mire jó: Szexuális segédeszköz nõknek, mely lüktetõ érzést ad, s az orális élményeket idézi elõ a csiklón. Ajánljuk nyalásmániás nõknek maszturbáláshoz, illetve a kevésbé nedvesedõ típusúaknak. Akár partnerünk behatolása mellet is kiegészítheti az aktust.

Hogy néz ki: Bõrbarát szilikonból készült, csiklóra illeszkedõ  szívófej, pumpára vagy vibrálóra erõsítve. Némely pumpa leeresztõ szeleppel van ellátva, ami hasonlít a gumimatrac pumpájához. A szívófej mindenféle-fajta csiklóra alkalmazható, kapható vibrálóval vagy anélkül.

Hogyan használjuk: A szívófejet tegyük szorosan a csiklóra, majd kezdjük el pumpálni. A pumpálás lüktetõ érzést idéz elõ, a csikló vérbõ lesz, megduzzad, és átélhetjük az orális szex élményeit (sajnos csak a csiklón). Maga a pumpálás képes eljuttatni az orgazmusig, hiszen ez az a terület a nõi testen, ami szinte bármitõl izgalomba lendül. Partnerünket elkápráztathatjuk a látvánnyal, használója pedig szó szerint sikítozni fog az élménytõl. Leszbikusok közösen is használhatják, ügyelve a higiéniára!

Van-e veszélye: A partner egyértelmûen háttérbe szorul. Annyira jó érzés, hogy figyelni kell a hagyományos orális szex és a csiklószívó arányos használatára. Az elektromos szívót víz közelében ne használjuk!

Mennyibe kerül: A csiklószívó vibrálóval 4 000Ft-tól 7 000 Ft, míg a sima 3 000 - 5 000 Ft.