Csikifetisizmus (18+)

Különbözõ testtájak kézzel, nyelvvel vagy valamilyen tárggyal való ingerlése, hogy az nevetést váltson ki, állítólag a felnõttek körülbelül nyolcvan százalékának állandó élménye. Társulhat kikötözéssel, hogy a csikizett ne tudjon szabadulni, és a végletekig "kínozhatóvá" váljék ily módon.

Kínzásképp egyébként már az ókori Rómában is bevetették a csikizést, mikor a kínzott lábfejét sós vízbe mártották, majd kecskékkel nyalatták le az oldatot. Gyermekközösségekben népszerû játék, általában beleegyezést csikarnak ki csiklandozással, miközben többen is lefogják a kiszemelt áldozatot.

Erotikus céllal történõ csikizés elõjáték vagy szex közben a szexuális fetisizmus körébe tartozik, persze különbözõ fokozatokat kell megkülönböztetni, a kedveskedõ, simogatásba hajló csikizéstõl a kikötözéses, bilincselõs fajtáig széles a paletta.

De nem csupán az áldozati szerepet tekintik fetisizmusnak, maga a csikizõ személy is fetisisztának minõsül, és vannak, akiket az  izgat, ha mások csiklandozós játékait figyelik, a házi (erotikus) videók között több tucat hasonló található.


[origo]