Bódi Szilvi a 2002-es magyar Playmate

- Hogy bírod ezt a meleget? (migey)
- Miniruhában nagyon jól. :)

- Mi a kedvenc meséd? (migey)
- Piroska és a farkas.

- Mikor jössz drumandbass-partizni? (nitemare)
- Nem szeretem a dnb-t, inkább egy technopartira mennék szívesebben. Én nem tudom élvezni a dnb-t...

- Szia, Sylvi! Nem kímélünk, csak imádunk. Én legalábbis :-) Tényleg igaz, hogy Budapestre költözöl? (zotyababy)
- Igen, igaz a hír, hamarosan ide fogok költözni, de egyelõre még keresem a megfelelõ lakást.

- Hogy látod a karriered, magánéleted 10 év múlva? (ceszti)
- 10 év múlva már biztos, hogy nem fogok modellkedni. Úgy érzem, hogy max. még 3-4 évet adok magamnak ebben a szakmában - lehet, hogy már családom is lesz addigra.

- Szerinted mit takar a szépség fogalma? (FullGAS)
- Számomra a szépség szubjektív, mindenkinek más tetszik, és igazából én a szépséget nem a külsõségekben látom, szerintem a kisugárzás és a lélek szépsége sokkal fontosabb - ez széppé teszi a külsõt is.

Mennyit keresel egy hónapba úgy sacc/kb.? (Sneepy)
- Pont annyit, hogy ne haljak éhen

- Tudsz fõzni? (Cri)
- Fején találtad a szöget: nem vagyok egy konyhamûvész, de nagyon finom gyümülcstortát tudok sütni :)

- Hogy akarhat egy lány modell lenni? Ez tisztára antifeminista! (jeanne_cn)
- Különbözõek vagyunk...

- Szégyellõs vagy a privát életben? (DonPedro)
- Ha nagyobb társaságban vagyok, akkor nem. Viszont ha a partneremmel vagyok kettesben, akkor sokszor nagyon félénk nyuszi vagyok.

- A külsõ nem számít? Akkor akármilyen férfival összejönnél, aki kedves pl.? (DonPedro)
- Véleményem szerint az, hogy a külsõ semennyire sem számít, azt a csúnya emberek találták ki, hogy vigasztalják vele magukat. Nálam elõször a belsõ dolgok dominálnak, azaz a férfi legyen férfias, az pedig hogyha ehhez egy vonzó külsõ párosul, az fõnyeremény. Szerintem nincs annál kiábrándítóbb, amikor egy jóképû férfi töketlenkedik, és rossz természete van.

- Van állandó barátod? :) Nem mintha reménykednék, csak egy ilyen gyönyörû lánynak (pláne most már) biztos sok pasija lehet... (rycool)
- Tévedsz, általában a szép nõknek sokkal nehezebb partnert találniuk, mert sokan a külseje miatt szeretik, és nem arra kíváncsiak, hogy valójában milyen ember is vagy. De hogy ne ugorjak el a kérdés elõl, van barátom.

- Milyen érzés, hogy rengeteg pasi a lábad elõtt hever? (homesick_alien)
- Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hízeleg az önbizalmamnak, hogy tetszem a férfiaknak, de bármennyire is hihetetlenül hangzik, én annyira nem vagyok elájulva magamtól, és nem érzem úgy, hogy visszaélnék ezzel

- Követed-e az interneten rólad folyó társalgásokat? (Dawaller)
- Nem igazán szoktam követni...

- Milyen pasik jönnek be neked? (Change)
- A külsõségeket tekintve a latinos típusú férfiakat kedvelem, nem igazán tudnék mit kezdeni egy szõke hajú kék szemû férfival, nem igazán látom benne a tüzet, de a lényeg az, hogy FÉRFI legyen!

- Szoktál monokinizni, nudizni? Esetleg ha igen, hol és merre? :))) (DonPedro_)
- Csak monokinizni szoktam, ha erre nincs lehetõség, akkor inkább nem megyek a napra, de ha lehetõség adódik rá, akkor a nudizásban is benne vagyok. De el kell hogy szomorítsalak, mindezt olyan helyen szoktam tenni, ami nem nyilvános - néptelen tópartokon stb.

- Mi inspirált arra, hogy szerepelj a Playboyban? Ha nem szerepeltél volna, elérted volna azt, amit így elértel? (gabtsee)
- Nagyon régóta kértek fel arra, hogy szerepeljek különbözõ aktnaptárakon, egészen 14 éves korom óta bombáznak ilyen felkérésekkel, de eddig nem éreztem úgy, hogy elérkezett a megfelelõ alkalom arra, hogy meztelenül szerepeljek bárhol is. Úgy érzem, hogy a Playboy egy olyan színvonalas magazin, amiben az, aki benne szerepel, büszke lehet rá, ezért én is büszke vagyok rá, és úgy érzem, hogy hozzásegített a népszerûséghez.


"A szemét, a száját, aztán a fenekét."

fotó: varga ferenc [origo]- Mit teszel azért, hogy jól nézzél ki? Keveset eszel, edzés meg ilyesmi? (salty)
- Két olyan tulajdonságom van, amivel nem tudok mit csinálni, az egyik a kíváncsiság, a másik a falánkság (lásd most épp egy halom vaníliás karika elõtt ülök). Soha nem fogyóztam, el sem tudom képzelni, hogy azt amit megkívánok, ne egyem meg, viszont mivel hiperaktív vagyok, rengeteget mozgok. A sport számomra nagyon fontos, ezért rendszeresen járok edzeni.

- Mik a terveid a jövõdet illetõen? Család? Gyerek? Sütievés? :) (Cri)
- Szeretnék tévés berkekben dolgozni, most ezért fogok tanulni, a gyerekvállalás is a terveim között szerepel, benne van a 10 éves tervben :) De ahhoz még nagyon sok mindent szeretnék csinálni, hogy utána az összes idõmet a gyerekemre tudjam szentelni. A sütievés pedig napi program :)

- Szüleid hogy vették azt, hogy fotóztatod magad? (FIXI)
- A családommal kapcsolatban nagyon nagy szerencsém van, pozitívan állnak hozzá a dolgaimhoz, nem erõltették rám, hogy mit csináljak, hagyták kibontakozni a személyiségemet, és nagyon sokat köszönhetek nekik, mindenben támogattak, és most nagyon büszkék rám.

- Milyen végzettséged van? (ceszti)
- Gimnáziumban érettségiztem, 4,3-as átlaggal :)

- Milyen érzés volt, amikor megtudtad, hogy te vagy a 2002-es év Playmate-je? Mi volt az elsõ reakciód? (homesick_alien)
- Amikor látom a tévében, hogy megnyerik a lányok a világszépségversenyt, mindig mosolyogtam rajta hogy könnyeznek vagy sírnak, de amikor kimondták, hogy én vagyok a gyõztes, az örömtõl annyira meghatódtam, hogy én is elkezdtem sírni. Ekkor hittem el azt, hogy tényleg lehet annyira örülni dolgoknak, hogy az ember sír örömében.

- Mennyire teszi a modellkedés közömbössé az embert a médiával szemben ill. mennyire fontos, hogy jó, neves felületeken jelenj meg? Számít-e egyáltalán az a platform, amin/amiben megjelennek a veled-rólad készült képek/interjúk? (The_Tornado)
- Számomra mindig is fontosabb volt a minõség, mint a mennyiség, nyilván amikor az ember még kezdõ, elvállal olyan jellegû (kisebb cégeknek, kisebb pénzekért) munkákat, amivel el tudja kezdeni a karrierjét, de szerintem arra nagyon kell figyelni, hogy amint elértél valamit, onnantól kezdve csak minõségben szabad dolgozni. Én mindig megnéztem, hogy milyen cégnek adom az arcomat, inkább legyen kevesebb munkája az embernek, de az olyan legyen, hogy büszke legyen rá és jól meg legyen fizetve, mint hogy elaprózza magát és a csapból is te folyjál

- Ha az amerikai Playboy keresne meg egy fotózási ajánlattal, mit szólnál? (Calidus)
- Szóhoz se jutnék, az elsõ gépre ülnék fel és indulnék fotózni, mert arra elég nehéz ajánlatot kapni. Eddig még nem volt rá példa magyar lány esetében.

- Mit nézel meg elõször egy srácon? (salty)
- Vagy a szemét, vagy a száját, aztán a fenekét... :)

- Erotikus filmforgatást bevállalnál? (Bruno26)
- Pornót semmi pénzért nem forgatnék, viszont egy igényes erotikus, de nem szexrõl szóló filmet nagyon szívesen forgatnék.

- Milyen élmény volt a BB-házban lenni? Tetszettek a lakók? (KMarci14)
- A BB-házban töltött egy hét felejthetetlen élmény volt, nagyon pozitívan csalódtam a lakókban. Nemhiába, a média gyakorlatilag azt csinál az emberekbõl, amit õ akar, sokszor kedvére formálja a karaktereket, ez sajnos valóságshow, de nem kapunk valós képet a személyiségekrõl. Pl. nagyon jó barátság szövõdött köztem és Kornélia között, de alapvetõen mindenkivel megtaláltam a közös hangot, Rolival pl. állandóan autókról, raliversenyekrõl beszélgettünk....

- Mennyire állsz kapcsolatban az eddigi playboyos csajokkal? (maszaPako17)
- Ismerek közülük jó néhányat, személyesen is, viszont egy lányt mindenféleképpen kiemelnék, õ a Hargitai Bea, aki a legfiatalabb Playmate-ként szerepelt a Playboyban, 17 éves volt amikor a Playboy címlapján volt. Nekem nagyon jó barátnõm, és sokat járunk külföldre kaszinókba a Playboyt képviselni, reklámozni.

- Milyen érzés, amikor meztelenül fotóznak? (Koppee)
- Attól tartottam, hogy nagyon szégyenlõs leszek, de az a fél üveg pezsgõ, amit megittam elõtte, segített a gátlásokat felszabadítani :) Viszont a tropicariumban lévõ 4 krokodil egy kicsit nehezítette a dolgom.

- A szerénység minden ismert embernek hozzá kell tartozzon az imidzséhez? (Smallpick)
- Szeintem hozzá kellene, hogy tartozzon, de õszintén szólva kevés olyan embert ismerek, aki miután elért valami komolyabb sikert az életben, megmaradt olyannak, amilyen elõtte volt.


"Alapvetõen barátságos és közvetlen vagyok."

fotó: varga ferenc [origo]- Melyik a kedvenc italod/koktélod? (zotyababy)
- Nagyon szeretem a pezsgõt, esetleg tequilát iszom, és büszke vagyok arra, hogy egy helyen elneveztek rólam egy koktélt (a Karmában)

- Te sztárnak érzed magad? (jeanne_cn)
- Nem érzem magam annak, még nagyon-nagyon sok mindent kellene csinálnom, hogy én ennek a közelében legyek.

- Az utcán gyakran megszólítanak, felismernek, köszönnek ismeretlenek? Mi a gyakoribb, a pozitív vagy a negatív visszajelzés (fõleg a nõkre gondolok)? (Mogumairmax)
- Nagyon sokan megismernek, megszólítanak, általában férfiak, de volt olyan, hogy nõk jöttek oda aláírást kérni tõlem, és a pasijuknak adták oda. Alapvetõen irigyek rám a nõk (nem értem, miért), de amikor egy nõ ismeri el, hogy jól nézel ki, annál nagyobb elismerés nincsen, mert a nõk a nõkkel szemben sokkal kritikusabbak.

- Mi a véleményed arról, ha egy pasi is szõrtelenít? Nem az arcára gondolok! Neked lenne olyan eset, amikor ezt elvárnád? (Rossz-Fiu)
- Volt olyan barátom, aki rendszeresen szõrtelenítette a testét, volt olyan is, aki nem. Mindkét esettel ki voltam békülve. De mondjuk ha a hátán szõrszálak meredeznek, azt nem tartom annyira izgatónak - meg hát ugye a higiéniához is sokszor hozzátartozik.

- Volt olyan rajongód, aki személyesen is keresett? (Calidus)
- Volt egy fiú, aki Szarvasról utazott le még annak idején, amikor a CKM-ben megjelentem, nagyon aranyos volt, vonattal és távolsági busszal érkezett, csak azért, hogy aláírjam neki személyesen a CKM-et.

- Van-e valami egyedi különleges szokásod? Például zebrán csak a fehér csíkokra lépsz? (Lui_G)
- Ha arra gondolsz, nem vagyok babonás, képzeld csak el, 3 fekete macskám van :) Úgyhogy egy igazi boszorkány vagyok :)

- Mi a véleményed a kukkolásról? Lestél már meg valakit? Téged lesett-e már meg valaki pl. strandkabinban? Izgatónak találnád, ha valaki meglesne vagy visszataszítónak? (DonPedro_)
- Pontosan a minap lestek meg amint a házunk udvarán meztelenül napoztam a barátnõmmel, csak arra lettem figyelmes, hogy valaki a sövényen keresztül néz. Természetesen azonnal elment, ahogy észlelte, hogy észrevettem - úgy vagyok vele, hogy ha van pofája nézni, akkor engem nem zavar.

- Ha valami oknál fogva vége lenne a modellkedésnek, mihez kezdenél? Mit tennél elõször? (Dawaller)
- Azt hiszem, meglepne, ha egyik napról a másikra nem kapnék több felkérést, nem csengene többet a telefonom, és hirtelen vége szakadna a karrieremnek. Azt hiszem, kellene egy kis idõ, hogy ezt feldolgozzam, viszont mivel kettõs személyiségem van, az egyik énem egy nagyon pörgõs maximalista, a másik pedig egy végtelenül nyugodt, azt hiszem elmennék egy lakatlan szigetre és ott élnék - legalább lenne idõm arra, amire eddig nem igazán volt.

- Az egyéjszakás kalandokról mi a véleményed? (DonPedro)
- Nekem egyszer volt ilyen, abból viszont egy hatalmas szerelem lett, úgyhogy én ezt nem ítélem el.

- A karrier érdekében meddig tudnál elmenni? Színházi berkekben ismert a szereposztó dívány, nálad ez szóba jöhet egy jó ajánlatért? (DonPedro_)
- Önmagammal szemben nem tudnám elviselni, hogy én azért kaptam meg azt a munkát, mert ... Már csak ezért sem tenném meg, mert szeretem azt érezni, hogy azért vagyok én sikeres, vagy annak az újságnak a címlapján, mert tényleg jó vagyok, nem pedig azért, mert valakinek valami jót tettem.

- Volt-e olyan álmod, amit a modellkarrier miatt nem tudtál megvalósítani? (Dawaller)
- Egyedül azt sajnálom, hogy nagyon hamar fel kellett nõnöm, mivel 13 évesen kezdtem ezt a szakmát, ezért az az úgynevezett igazi tinikor kimaradt az életembõl. De ezt most nagyon próbálom pótolni sok bulizással :)

- Mennyire ismerkedsz könnyen, mondjuk, egy buliban? (salty)
- Ez hangulatfüggõ, általában nem szeretem, ha fel akar szedni valaki, szeretem én eldönteni, hogy kit akarok megismerni. De alapvetõen barátságos és közvetlen vagyok - egy bizonyos határig.


"Akkora fülest kapna, hogy lerepülne a feje."

fotó: varga ferenc [origo]- A szexben a minõség vagy a mennyiség a döntõ nálad? (DonPedro)
- A minõségi szex, és abból akkor a mennyiség.

- Tényleg biszex vagy, mint ahogy azt az egyik hetilap állította? (technoboy)
- Hehe, én ezt nem is hallottam. Jó tudni :)

- Zavarna ha egy pasi egy szórakozóhelyen megfogná a feneked? (DonPedro_)
- Ááá nem zavarna - akkora fülest kapna, hogy lerepülne a feje!!!

- Mi a véleményed az önkielégítésrõl? Zavarna a tudat, ha tudnád, hogy a te képeiddel is ezt teszi valaki? (DonPedro_)
- Szerintem abban nincsen semmi szégyen, ha megtanulja valaki, hogy hogyan okozzon magának örömöt - már megbarátkoztam annak a gondolatával, hogy valaki pont ugyanezt teszi a képeimet nézegetve

- Volt már leszbikus élményed? (kehhhler)
- Álmodtam már ilyesmit, ennyi.

- Miért mondod azt, hogy a te melled nem szilikon, amikor az? (kcsaba79)
- Ha lenne rá lehetõséged, hogy megfogd, akkor megtudnád, hogy nem az - de NINCS!

- Milyen sportokat szeretsz? (Julia_Oshea)
- Jetskizés (versenyezek is), illetve minden, ami egy kicsit is veszélyes - én a normális sportokat nem szeretem.

- Mennyi idõt töltesz naponta kb. a tükör elõtt? Mindig elégedett vagy a külsõddel? (moRtiZ)
- Kb. reggelenként 5 percet, alapvetõen nem szoktam magam sminkelni sem a hétköznapi életben. Szerintem azok az emberek, akik nagyon sok idõt töltenek a tükör elõtt, azok nagyon komoly önbizalomhiányban szenvednek, ezért állandóan nézik magukat a tükörben, hogy visszajelzést kapjanak arról, hogy jól néznek ki.

Úgy érzed, arra születtél, hogy azt csináld, amire születtél? (ascii)
- Igazából autóversenyzõ szerettem volna lenni, de ahhoz egy kicsit hamarabb kellett volna elkezdeni gokartozni, most csak a részidõmet tudom megdönteni Debrecen és Budapest között (1:31)

- Hány éves volt a legfiatalabb barátod? (STR8)
- Én voltam 18, õ pedig 19 - nincs pedofil hajlamom.

- Mit szeretsz legjobban csinálni, ha éppen nem dolgozol? (salty)
- Jetskizni, focimeccseket nézni, aludni, hajókázni, és egy jó kiadósat unatkozni.

- Mennyit számít egy kapcsolatban a férfi szexuális teljesítménye, tudnál-e rajongani egy férfiért, csak mert óriási örömöt okoz (lelki összetevõket hagyjuk)? (Smallpick)
- Ha nem komoly kapcsolatot keresnék, csak a szenvedélyt, akkor mindenképpen dominálna a szexuális teljesítmény, de a legideálisabb az, amikor egy tökéletes lelki összhanggal párosul.

- Jelent-e az ismertséged valamiféle szûrõt az ismerkedésben/barátkozásban? Szóba állsz-e olyannal, aki nem rendelkezik egy esetlegesen meghatározott életstílus külsõ jegyeivel (széles autó, kastély, part menti rakétakilövõ állomás)? (The_Tornado)
- Nekem nem az számít, hogy milyen autóból száll ki, hanem hogy KI száll ki belõle, de az a nõ, amelyik azt mondja, hogy neki nem imponál, hogy a barátjának megfelelõ az egzisztenciája, az hazudik. De a listán nem az elsõk közt szerepelnek nálam az általad zárójelben felsoroltak

- Hogy volt az a helikopteres zuhanás? Féltél a haláltól? (Calidus)
- Nem véletlenül zuhantunk, hanem én kértem meg a pilótát, mindig is ki szerettem volna próbálni a zuhanórepülést, és õ volt olyan kedves, hogy megajándékozott ennek az élményével. Iszonyatosan nagyon jó volt, az adrenalinszintem a helyére került, a halál gondolata eszembe se jutott egy percre sem.

- Nem fura hogy bárki láthat meztelenül, aki akar? Pár centirõl is megnézheti a legintimebb testrészeid. A nõiség nincs ezzel feladva? (DonPedro_)
- Hidd el, nem ugyanaz pár centirõl szemlélni a legintimebb testrészemet élõben, mint a Playboyban. :)

- Nem vágysz arra, hogy abbahagyd ezt az egészet? (Evi-go)
- Néha úgy érzem, hogy besokallok, és jó lenne egy kicsit leállni, de  az a típusú ember vagyok, aki hogyha van egy kis szünet, leáll, eltelik egy-két nap, és megõrülök attól, hogy miért nem cseng a telefon és miért nem történik valami, úgyhogy 22-es csapdája....

Köszönöm a kérdéseket, nézzétek meg a honlapomat, millió nyuszi-puszi mindenkinek!


[origo]