Amszterdam (18+)

Elke Metzger erotikus történetei folytatódnak!

A belvárosba érve gyorsan beadtam a sporttáskám egy csomagmegõrzõbe, s csak egy apró retiküllel vágtam neki a városnak. Elõtte azonban átöltöztem. Egy vékony, fehér vászon miniszoknyát húztam persze továbbra is bugyi nélkül, valamint egy világos barack színû, vékony, ujjatlan blúzt. Elkezdtem járni a boltokat és múzeumokat. Az egyik múzeumban megismerkedtem egy négy fõs angol-skót csoporttal. Közvetlen, mókás fiatalok voltak 20-25 év között, s õk is elõször jártak Amsterdamban. Összebarátkoztunk és együtt megnéztük a belváros nevezetességeit.

forrás: [origo]

Estefelé elhívtak egy étterembe, mert már nagyon megéheztünk. Felmentünk az emeletre, ahol az utcára esõ fal csupa üveg volt, bár sötétített, így csak mi láttunk ki. Alattunk a keskeny sétálóutca forgatagát bámultuk, s közben ettünk, ittunk, mulattunk. Az emeleten csak mi öten voltunk a gyéren megvilágított lebujban. Két angol srác volt, egy skót és egy rendkívül csinos, fekete rövid hajú skót lány, úgy 22-23 lehetett. A srácok mind hétköznapiak, semmi különös. Már sokadik sörünknél tartottunk, mikor elõkerült a skót srác, Ted zsebébõl a fû, egy kis zacskóban. Cigit sodort belõle és elkezdtük szívni. Körbeadtuk, hogy míg egyikünk benntartja, addig se égjen hiába az értékes anyag. Eleinte nem sokat éreztem. A hangulat már így is oldott volt, a skót pár hosszan smárolt, a vöröses hajú srác a lány hátát simogatta bal kezével a fehér blúz alatt, s idõnként hátulról elõrenyúlva a lány bal mellét markába kapta és markolászta. A lány láthatóan felizgult és hevesen csókolta részeg pasiját. Bár igazság szerint mind részegek voltunk.

A másik két srác, az angolok, Fred és Jimmy engem környékezett meg. Közöttük ültem a padon, combjaim kissé széttártam, térdeim úgy kb. 25-30 centire egymástól. Fehér szoknyám felcsúszva, éppenhogy kilátszott alóla feketén sötétlõ punciszõrõm. A srácok persze észrevették, s eleinte lopva, majd egyre hosszabban nézték lábamközét miközben beszélgettünk. Nem lehetett nagy látvány nekik, annál inkább a velem szemben ülõ skót párnak, akik totálban láthatták, s mivel az ülések viszonylag magasan voltak és az asztal fölötti lámpa is pont rám világított, minden bizonnyal maradandóbb nyomot hagyott emlékezetükben a látvány. Mindketten csillogó szemekkel nézték, s a lány is izgatottan kacsintott néha rám. A mellettem ülõ srácok viszont - immár észben tartva a különbözõ pozíciók különbözõ lehetõségeit - a blúzom közé bámultak. Barack színû blúzom felsõ gombjait már elõre kigomboltam, így ülve majdnem köldökig nyitva volt, s barna bõröm enyhén csillogott a melegtõl. Bár ebben a pózban nem sok látszott belõlem, idõnként jobbra, balra, elõre, hátra hajolva fel-fel bukkant egyik mellem és meredezõ mellbimbóm, nem kis örömöt szerezve a két oldalamon ülõ srácoknak. Ez a ficánkozás már vagy egy órája tarthatott, mikor úgy sikerült forognom, hogy bal mellbimbóm kinnmaradt véletlenül. Mivel további mozgással sem sikerült "visszahúznom" blúzom rejtekébe, gondoltam akkor egye fene. A srácok egyébként is kigombolt ingben ültek a meleg miatt.

A beszélgetés témája már egy ideje a fû és a szex körül forgott, mikor a skót srác kigombolta a lány blúzát és a füvescigit füstjét a lány bal mellbimbójára fújta. Ekkor mindannyian egy hangos "Wow, yeah!" kiáltást adtunk, majd a srác ezen felbúzdulva szájába vette a lány mellét és vadul csókolgatni kezdte. Már a harmadik ciginél tarthattunk, s baromi jókedvünk lett, szinte mindenen nevettünk. Ted rendületlenül csókolgatta, nyalogatta, harapdálta a lány melleit, egyszer az egyiket, másszor a másikat, s szinte csak annyi idõre hagyta abba, amíg megszívta a cigit. A lány, Kate, közben felhúzta szoknyáját és fehér bugyiján keresztül simogatta szeméremdombját. A csevej tovább ment, majd szóba került, hogy Kate tud a puncijával cigizni. Pár perces unszolás után, mikor hozzákerült a cigit, Kate félrehúzta bugyiját és a füstölgõ cigit benyomta lukába. Egy ideig így ült, mozdulatlanul, s mindannyian mereven néztük a kopaszra borotvált punciból kilógó, füstölgõ marihuánás cigit. Ekkor, megtörve a csendet, Jimmy ráförmedt, hogy "szívd, bébi, szívd". S ekkor, láss csodát, Kate izmai dolgozni kezdtek, s valóban, a kopasz punci elkezdett pöfékelni. Néztem Kate arcát: szemei becsukva, nedves szája félig nyitva, halk, de folyamatos nyögések. Mikor már a cigi a vége felé járt, Jimmy odahajolt, kihúzta a cigit a lány lukából, s a puncilétõl nedves végét bekapva még egy utolsót szívott belõle, majd elnyomta. Ezt az izgalmas bemutatót egy kis tapssal ünnepeltük.


Ted sodort mégegy cigit és közölte: "Most rajtad a sor!" Meglepõdtem, s bár izgatott voltam és tetszett az ötlet, mégis azt mondtam, nekem szõrös a pinám és félek, hogy meggyullad. Erre mind elnevettük magunkat, kissé roteszken a fû hatása miatt. Jimmy megszólalt: "Végignyalom a puncid és akkor nem fog lángrakapni!" még mielõtt bárki reagálhatott volna, vagy egyáltalán eljutott volna agyunkig amit mondott, letérdelt elém, megfogta térdeim, hátradöntött a padon, szélesre tárta lábaim, majd a többiekhez fordulva közölte: "Valóban, marha szõrös a pinád!", s ezzel azon nyomban rá is vetette magát. Vadul habzsolta. Kívül-belül alaposan végignyalt, s tényleg, a sok nyáltól megint lucskos voltam az utolsó szõrszálig, mint elõzõ este az esõben. Így valóban nem kaptam volna lángra! Már percek óta nyaldosott, most már lassan, komótosan, élvezettel, nem kapkodva, mikor kezdtem felocsúdni mi is történik. Ránéztem barátaimra: Ted tágra nyílt szemekkel bámulta Jimmy ütemesen mozgó fejét, közben jobb kezének 2 ujját ugyanolyan ütemben mozgatta ki-be Kate kopaszra nyírt puncijában. Kate egyenesen a szemembe nézett, közben mosolygott és hangosan nyögdécselt. Fred ekkor megfogta a blúzom, kigombolta a még zárt gombokat, lehúzta rólam a blúzt és az asztalra dobta. Nekiesett melleimnek, kezeivel, szájával, nyelvével kényeztetett.

forrás: [origo]

Kis idõ múlva felálltam, letoltam magamról miniszoknyámat, lerúgtam a cipõim, felültem az asztalra, hátamat nekivetettem a falnak, térdeimet felhúztam, combjaimat pedig olyan szélesre tártam, ahogy csak bírtam. Kis méretû asztal volt, pont ott ért véget, ahol a puncim feküdt. Éreztem, ahogy puncimból kicsöpög Jimmy nyála és saját levem keveréke, majd lecsöppen a padlóra. Ott ültem tehát én, anyaszült meztelenül, csöpögõ pinával, marihuánától és sörtõl teljesen belõve egy amsterdami kocsma felsõ emeletén, miközben az ablakon kibámulva figyeltem az alattam elterülõ utcácska késõ esti forgatagát, ahol német turisták hangoskodtak, japánok kattogtatták eldobható fényképezõgépeiket és színesbõrû bevándorlók árulták portékáikat: füvet, LSD-t, pornó képeslapokat, Amszterdamos baseballsapkákat. Csak bámultam kifelé és mosolyogtam, közben az asztal elõtt cserélõdtek az emberek: Jimmy, Fred, majd Kate és Ted is.

Nem tudom mennyi ideig tarthatott, de sok kört mentek az újonnan szerzett barátok. Valaki felötlötte, hogy leugrik valamelyik boltba gumiért, de szóltam, bár nem lehettem teljesen magamnál, hogy nincs dugás csak nyalás. Nyelvek és ujjak cserélõdtek, 2-3-4, idõnként a kiszáradás miatt holland sört öntöttek puncimra, hogy megint nedves legyen. Hatalmas orgazmusokon estem át egymás után, egyikbõl ki, másikba be, s közben bámultam a turistákat. Hogy õk mennyire különbözõ amsterdami élményekkel térhettek haza! Egyszer, mikor éppen Kate volt soron, miután befejezte, lecsúsztam az asztalról, Kate-et rátoltam az egyik székre és én is vadul nyalni kezdtem. Észre sem vettem, de Kate is már meztelen volt, csak a fehér blúza maradt rajta végig kigombolva és cipõje. A srácok mind kigombolt ingben és lehúzott sliccbõl kiálló, kõkemény farokkal álltak és várták sorukat. Leszbikus élményem azelõtt sosem volt, de Kate punciját úgy ettem-ittam, mintha az életem múlt volna rajta. Kate szaftos levét mind felnyaldostam, aztán megint felültem az asztalra, széttártam magam, és jöhetett a folytatás.

Kate-et mind a hárman megdugták többször is, a gecit mindig melleire, szájába, hajába és hasára lõve. Én gumi nélkül továbbra sem akartam, túl kockázatosnak tartottam. Egyébként sem bántam meg, mert életem egyik leghosszabb orgazmussorozatát éltem meg aznap este. S ekkor rájöttem: a marihuána valóban felszabadítja gátlásainkat, sokkal inkább, mint az alkohol vagy bármi más. Leszbikus élményem azelõtt sosem volt, de Kate punciját úgy ettem-ittam, mintha az életem múlt volna rajta. Kate szaftos levét mind felnyaldostam, aztán megint felültem az asztalra, széttártam magam, és jöhetett a folytatás. Kate-et mind a hárman megdugták többször is, a gecit mindig melleire, szájába, hajába és hasára lõve. Én gumi nélkül továbbra sem akartam, túl kockázatosnak tartottam. Egyébként sem bántam meg, mert életem egyik leghosszabb orgazmussorozatát éltem meg aznap este. S ekkor rájöttem: a marihuána valóban felszabadítja gátlásainkat, sokkal inkább, mint az alkohol vagy bármi más.


[origo]