A világ 14 legnagyobb szexbotránya (18+)

Néhány pikáns, erotikus kaland ott lapul minden nagy sztár tarsolyában. Egy õrült románc a hotelszobában, gyors menet egy limó hátsó ülésén... Megszámlálhatatlan partner, egy hétvégi orgia részegen vagy benarkózva, esetleg egy kis perverzió, olyanfajta amirõl az egyszerû halandó nem is álmodhat. Akár egy filmbemutató közben, meccs alatt, a színfalak mögött egy koncerten... Bár a legtöbb elcsípett akcióból csak a lesifotósok csinálnak eseményt, azért van olyan, amit tényleg a botrányos jelzõvel illethetünk. A perverzió történelme elég hosszú, mi most csak egy kis ízelítõt adunk. Ezek a srácok nem viccelnek. Néha úgy megcsinálják a csajokat, mint nyolcadikos diák a matek leckét... És ez még csak a jéghegy csúcsa.

forrás: [origo]

Dajkamese
Ki: Jude Law; Mikor: 2005
Mi:
A szép színésznõvel, Sienna Millerrel folytatott kapcsolata sem szelidítette meg a benne lakozó kisördögöt, és simán románcba kezdett gyerekének dajkájával. Persze minden kiderült. Law megtört, Sienna tombolt, és a mérgét csak úgy tudta kiadni magából, hogy Daniel Craig-gel, az új Bond-dal vígasztalódott. Azért ezzel a dajkával lehet, hogy te is elringattattad volna magad...

Titkos asszisztálás?
Ki: David Beckham; Mikor: 2004
Mi: Az az év nem jött be anglia kirakatemberének sem. Nem elég, hogy a csapata nem jutott ki az EB negyeddöntõjébe elpuskázott tizenegyese miatt, még asszisztensével, Rebecca Loos-szal létrejött kis flörtje is kiderült. Csodálatos felesége, Viktoria csodálatos módon megbocsátott neki. Kérdés, hogy neki vagy a zsetonnak nem akart piros lapot adni.

Bukott "lelkész"
Ki: Dave Holland; Mikor: 2004

Mi: A Judas Priest egykori dobosa nagy lelkesedéssel adott dobleckéket egy 17 éves fiúnak. A srác késõbb azt is bevallotta, hogy  Holland sört adott neki, miközben pornófilmet néztek, majd a következõ pillanatban a rocker erõszakoskodni kezdett. A fiú elmenekült, és szüleivel a rendõrségen kötöttek ki. A bíróság nem bizonyult megértõnek a dobtanárral szemben, és nyolc hosszú évre rács mögé dugták.

Like a virgin
Ki: Madonna és Vanilla Ice; Mikor: 1992

Mi: Ma már senki sem emlékszik erre a fehér texasi rapperre, akit Eminem elõdjeként emlegethetünk, de legalább azzal hagyott némi nyomot maga után, amit Madonnával csinált. Az énekesnõ Sex címû albumában olyan fotók szerepeltek, amelyeken a félmeztelen rapper a teljesen meztelen Madonnát szorongatta. Gondolj bele! A Madonnát egy rapper! Jézusom!


Sztrip kilenc, sztiptíz?
Ki: Janet Jackson és Justin Timberlake; Mikor: 2004
Mi:
Mivel lehet feldobni egy Super Bowl vagy egy amerikai focimeccset? Például a meccs szünetében közvetített koncerttel, ahol Janet Jackson melle "kiesett" a ruhából éneklés közben. Százmillió amerikai kidülledt szemekkel bámulta az elszabadult cicit. Még Justin Timberlake hangja is akadozni kezdett Janett mellének látványától. Ezek után érdemes a meccsek szüneteiben is a tévé elõtt maradni, hátha történik valami érdekes.

forrás: [origo]

Murphy törvénye
Ki: Eddie Murphy; Mikor: 1997
Mi:
Az LADP rendõre, aki minden hollywoodi problémát sikerrel old meg, a magánéletében már nem ilyen ügyes.  Eddie Murphy színészt rajtacsípték az autójában a rendõrök által jól ismert transzexuális prostituálttal, Shalomarral, amint az épp két darab százdolláros bankjegyet szorongatott a markában. Murphy - remélhetõleg a gumin kívül - azzal védekezett, hogy rendszeresen kisegíti a hollywoodi prostituáltakat. Mégsem hitte el mindenki, hogy a mûvész csak önzetlen segítséget nyújtott...

Öngól
Ki: Terrell Forbes; Mikor: 2004

Mi: Az angol ligában játszó 24 éves focista állítólag megerõszakolt egy 15-éves lányt londoni lakásán. A védõ ezzel akkor csapatát a Queens Park Rangers-t is igen nehéz helyzetbe hozta. Az ügyészség megháromszorozta munkatempóját, és mindent megtett, de az erõszakot nem tudták bizonyítani.

Homo sapiens
Ki: Ashley Cole; Mikor: 2006

Mi: Idén márciusában igen pikáns hírek érkeztek: az egyik leghíresebb angol focista teljes erõbedobással vett részt egy melegorgiában! A hír annyira felhergelte az angol sajtót, hogy még David Beckham bulvársajtó szereplését is visszaszorította. Hetekig csak arról csámcsogtak az újságok, milyen játékosok reprezentálják az angol focit. Ashley Cole az Arsenal játékosa, aki mellesleg eljegyezte az énekes Cheryl Tweedet, tagadta, hogy résztvett volna egy melegpartin, és perrel fenyegette meg a pletykát megszellõztetõ újságokat. Hogy mi volt az igazság? Egyszer majd biztosan elolvashatod.


[origo]