A vásárlás (18+)

Másnap elmentünk Hansszal az egyik külvárosi piacra nézelõdni és vásárolni. Õt leginkább az arab régiségek és régiségnek tûnõ silány utánzatok vonzották, be is vásárolt belõlük rendesen, engem viszont a ruhák érdekeltek. A sok bóvli között nemigen találtam nekem valót, de végül is - hosszú séta után - sikerült rábukkannom egy sátorra, ahol tarka-barka, lenge nyári cuccok voltak kilógatva. Szóltam Hansnak, ugorjunk be, valamit mégiscsak kellene vásárolnunk számomra is. A nyüzsgõ piaci sorból beléptünk hát a kissé hûvösebb ponyvák alá.

forrás: [origo]

A sátor színültig tele volt a mennyezetrõl lecsüngõ ruhákkal: szoknyák, blúzok, nadrágok, dresszek, selyemsálak, miegymás. Akadt rajtunk kívül még néhány turista, európaiaknak látszottak, helybéli csak az eladólány és egy középkorú férfi volt, aki tán az apja lehetett. Gyorsan kinéztem magamnak egy érdekes, arab motívumokkal tarkított lenge blúzt, melynek nagyon finom és nagyon vékony anyaga volt. A drapp alapszín mellett a sötétzöld, bordó, okkersárga dominált rajta; elég megkapó volt. Odasúgtam Hansnak: kapja elõ handycamjét, s õ mosolyogva elõhúzta táskájából. Tudta, most valami izgi következik.

Odaszóltam a mellettünk bámészkodó öreg eladónak (olyan 55-60 lehetett), hogy van-e próbafülke valahol? Meglepõdve válaszolt: "Nem, kisasszony, olyanunk nincs." Visszakérdeztem, hogy azért felpróbálhatom-e, mert nem szeretném, ha rossz lenne a mérete. Azt mondta, biztos jó rám, de azért csak nyugodtan. Hátátfordítottam neki, így Hansszal szemben álltam, kigomboltam a rajtam lévõ blúzt, kibújtam belõle, s átnyújtottam Hansnak. Hans ügyetlenül fogta a kamerát, mintha nem is venné az eseményeket, de én láttam, hogy veszi. A tata egy méterre tõlem állt és elvörösödve bámulta csupasz hátam. Ekkor felhúztam az új blúzt, de a gombokat végig nyitva hagytam. 

Az anyag éppen hogy egy kicsit átlátszó volt, de vékonyka volta miatt ágaskodó mellbimbóim világítótoronyként álltak ki, és melleim szép formája is tisztán látszott. "Milyen?" - kérdeztem Hanst. "Gyönyörû vagy!" - válaszolta, s megfordultam, hogy nézzem meg hátulról is. A lendületes fordulás miatt bal mellemrõl kissé félrecsúszott a blúz és fél mellem így kilógott, mellbimbóm is félig látszott, sõt, az tartotta a blúz szélét, hogy tovább ne csússzon. A tatára csak egy futó pillantást vetettem, fejem gyorsan hátrahajtottam Hans felé, s így, ebben a pózban vitattuk meg, hogy hátulról is dögös vagyok-e? Mindeközben, a videofelvétel tanúsága szerint, a tata még tovább vörösödve bámult kilógó mellemre.

Ezekért a pillanatokért szeretem, hogy viszonylag kis mellem van, hiszen így könnyebb "véletlenül" kibukkantatni õket, míg nagyobb esetén ez egy kissé bajos lenne. Odafordultam a tatához, kinyitott blúzzal, s közöltem vele, hogy valami ehhez illõ szoknyát is kérnék, tud-e ajánlani valamit? Most már arca kezdett mosolyra fakadni, s rámutatott egy dobozra tõlem pár méterre. Odaléptem, lehajoltam, direkt vele átlósan, hogy ahogy szétnyílik a blúz, tökéletes rálátása legyen jobb mellemre. Fölkaptam a kupac tetején lévõ szoknyát, Hans elõtt gyorsan letoltam sortomat, s mivel bugyit szinte soha nem hordok, most csupasz fenekemet mutattam a tatának.

Felhúztam a kiválasztott szoknyát, megpörögtem vele párszor Hans elõtt (melleim persze közben ki-kivillantak), s rövid fecsegés után közöltem, ez kell nekem, viszont megnézem a többit is. Letoltam hát a szoknyát, Hans kezébe nyomtam, s visszasétáltam a dobozhoz. Blúzomat tágra nyitva csípõre tettem kezeim, s úgy álltam a kupac felett egy szál csupasz punciban. A blúz egyébként is csak köldökömig ért, így a darabka ruha most már szinte semmit nem takart el meztelen testembõl. Rámosolyogtam a tatára, õ odalépett hozzám, s elkezdtük együtt válogatni a szoknyákat. Mindeközben lassan, nyugodtan, aprólékosan végigcsodálta testemet, s megjegyezte, hogy a szõrcsík a puncimon marhára tetszik neki, ilyet még sosem látott.

"Valóban?" - kérdeztem, fölé álltam úgy, hogy guggolva arca pinámtól 5 centire sem volt, terpeszt álltam, s így mutattam meg neki. Két kezemmel lassan szétnyitottam ajkaim és hagytam hogy belebámuljon lukamba. Csiklóm már teljesen felizgult és lukam is csupa lé volt. Jó sokáig, kb. egy percig játszadoztam pinámmal a szemétõl pár centire. Hans jól helyezkedett, sikerült megörökítenie a bõdületes élményt. Folytattuk tovább a válogatást a doboz mellé guggolva, s úgy 6-7 szoknyát választottam ki a blúz mellé. Szóltam Hansnak, fizessünk, õ elõvette tárcáját, de a papa hirtelen hevesen elkezdett tiltakozni, hogy ez a bolt ajándéka, s nem engedte meg, hogy fizessünk a ruhákért.

Én, még mindig az egy szál tágra nyitottam blúzban, két csupasz mellel és egy majdnem csupasz puncival, egy puszit nyomtam arcára. "Merci" - köszöntem meg neki, felhúztam az egyik szoknyát, begomboltam a blúzt, s Hansszal nagy mosoly közepette elhagytuk a butikot. A tata még utánunk szólt tört franciával, hogy máskor is szívesen látnak minket. Bár eredetileg úgy gondoltam, csak a mellem mutatom meg, fizetünk és távozunk a blúzzal, az események maguktól peregtek, s rájöttem, az egész világ az erotika körül mozog, s még az ilyen egyszerû dolgok, mint a vásárlás is felejthetetlenné - és "gazdaságossá" - tehetõk.  Mindhárman, Hans, a tata és én kiválóan éreztük magunkat, s egy felejthetetlen napot sikerült szereznem egy kedves idegennek, s persze magamnak is :)


[origo]