A mama büszke a szexvideóra (18+)

A könyv szerzõje, Jerry Oppenheimer az anyaggyûjtés közben rájött, a 25 éves Paris szülei, Rick és Kathy egyáltalán nem botránkoztak meg, mikor a One Night In Paris (Egy éjszaka Parisban) felkerült az internetre, majd engedély nélkül DVD-n is megjelent.

A New York Daily News-nak nyilatkozva a szerzõ elmondta, a szülõk mindenre büszkék, amit lányuk tesz, és ebbe a körbe természetesen beletartozik a pornófelvétel is. "Elég bizarr család - mondta -, a szülõk nem ütköztek meg a  videón, hisz ez indította el lányukat a siker útján", és úgy tûnik, ez mindennél fontosabb.

Oppenheimer azt is hozzátette, idõvel kifejezetten megsajnálta Paris-t, mert egyértelmû, hogy a szülei presszionálták, hogy híresség legyen. Anyja már igen fiatal korában kisminkelte, és mindent megengedtek neki, többek közt azt is, hogy night clubokba járjon.

A könyv célja is az volt, hogy kiderüljön, a fiatal lány hogyan vált azzá, aki most, volt-e választási lehetõsége, vagy csak az az egy út kínálkozott neki, amit a mamája és nagyanyja maguknak álmodtak.

Kiderül többek között az is, hogy Paris nem részesül a szállodalánc hasznából, hisz õ is csak egy a számtalan unoka és névleges örökös közül, akiknek mind dolgozniuk kell a megélhetésért, ráadásul a nyereség a Hilton Alapítvány, és nem a rokonok zsebébe vándorol.


[origo]