A hüvelyi orgazmus eléréséhez fedezze

Mi is hát ez a híres-neves G-folt?
Gyakori, jóllehet máig vitatott, nõi tapasztalat, hogy a hüvely felsõ falán, egy nyomásra igen érzékeny pont, a Graffenburg-pont található, amit a felfedezõjérõl neveztek el. /ld. többet a másik cikkemben/ Ennek a területnek az izgatása orgazmust közelítõ érzéseket vált ki, sõt van, aki a pont egyszerû nyomására is eljut a csúcsig. Érdemes tehát egy kis energiát fordítani arra, hogy megtalálja ezt a pontot Ön is.

Hogyan keressük meg a G-pontot?
A legegyszerûbb, ha elõször saját magának keresi meg, de persze izgalmasabb, ha párjával kísérleteznek. Tehát, hanglódjon rá a szexre, érjen el egy aránylag magas izgalmi fokot a már bevált módokkal, ami nyugodtan lehet a csikló izgatása is! Majd a tenyerével fölfelé csúsztassa egyik kezének középsõ ujját a hüvelybe. A többi ujját hajlítsa be közben, hogy kézfeje a szeméremtájnak nyomódjon. Húzogassa az ujját ki-be a hüvely felsõ falának dülve. Ujja hegyével eltalálhatja ezt az igen érzékeny területet. Ez az izgatás azért is hatásos, mert míg a középsõ ujjával a hüvely elülsõ falát nyomja, klzfejével közvetve a csiklóját is ingerli.

Természetesen ezt a módszert partnerével is megteheti, mintegy belekmponálva az elõjátékba. Hátránya az elõzõhöz képest, hogy nem érzi közvetlenül az ingerlés hatását, igy partnere számára valamilyen módon jeleznie kell hogy mit érez. Ne feledje, nem lehet pontos térképet adni a G-pont helyérõl. A hüvely elsõ 1/3án a falának felsõ oldalán keressék. Nem tudni, minden nõnél létezik-e, de az biztos, hogy sok nõ rátalált.

A G-pontot a hímvesszõ is ingerelheti minden olyanhátulról testhelyzetben, amelyben a hüvely elülsõ falának nyomul. A hátulról történõ behatolási helyzet kivált alkalmasak. A férfi felül helyzetben úgy segítheti a pont izgatását, hogy párnát tesznek a nõ csípõje alá.

Se Ön, se a párja ne higgye azonban, hogy a gyönyör kapujához tartozó „csodagombot” találhatják meg! Egy nõ sem olyan, mint egy gép, amit csak be kell indítani egy nyomással. Hiába találták meg a G-pontot, ha pszichésen nincs ráhangolódva a szexre. Ezért sose feledjék a következõket:
-biztosítsanak nyugalmat, elég idõt a szeretkezésre
-problémáikra, sérelmeikre ne az ágyban akarjanak pontot tenni,
-ha Ön feszült, végezzen relaxációs gyakorlatot,
-saját érzéseire figyeljen, amikor szeretkezik!