A Nyilas érzékisége

Kedvenc pózod:
Természetesen a lovak párzási rituáléját imitáló pozitúrák.

A nap legszexisebb része:
Késõ éjszaka. Lehetõleg egy jó buli és annyi alkohol után, amennyi növeli a vágyat, de még nem csökkenti a teljesítményt.

Mire vágysz egy szeretkezés után?
Esti mesére.

Elképzeléseid a jó szexrõl:
A mennyiség, nem, pedig a minõség számít.

Ami a legjobban felizgat:
- Egy istálló, puha szénával, s persze az alkalomhoz illõen, lovaglónadrágban.

Az álmok helyszíne:
Bárhol a szabadban - szereted a szabadlevegõt és nem félsz kockáztatni. Óvakodj a kutya sétáltatóktól és a fagytól.

Hódítsd meg a Nyilast!
Ahhoz, hogy jó viszonyba kerüljünk vele, dinamikusnak kell lenned, de fõleg õszintének! Humorod legyen egyedi, és nagyon gyors gondolkodásra van szükséged, mert a nyilas nagyon nyílt eszû. Fontos, hogy hallgasd végig figyelmesen, amit mond, és ha tudsz olyasmivel szolgálni, ami végtelen nagy igazságérzetét megnyugtatja, hát tedd meg, azonnal zöld utat kapsz. Ne légy túl komoly vele szemben! Vidd kirándulni, vagy az Állatkertbe, mert a Nyilasok általában kedvelik az állatokat, különösen kedves számukra a ló.

Szakítás a Nyilassal!
A Nyilassal is könnyû szakítani, mivel nem tartozik a mélyen kötõdõ, erõsen ragaszkodó emberek közé. Nyílt terepen jár, gyors és a maga útját járja. Ha kíséred, jó, ha nem, hát úgy is jó! Sohasem ragaszkodik ahhoz a partnerhez, akihez már nincs több mondanivalója. Általában a Nyilas az, aki otthagy, mire észbe kapnál! Ha nem tudod, miért is hagyott el, akkor gondolkodj el! Kritizáltad? Beledumáltál a szakmai dolgaiba? Mogorva voltál, vagy féltékeny vele szemben? Esetleg túl zárkózottnak - és így unalmasnak - talált? A Nyilas sebez, ritkán sebzõdik. Ha azonban õ kap nyilat, akár évekig is fekélyes tüske marad benne.

A Nyilas erogén zónái:
Comb, a csípõ és a haj.


[origo]