HíREK, INFÓK

Útban Djidjellibe

 

Mivel nem sikerült minden partnerrel elhalasztani a találkozót, Hansnak végülis már másnap vissza kellett utaznia Európába. A helyzet még tovább bonyolódott, mert Charles és Vivienne nem akart mégsem Tunéziába utazni, hanem egyenesen Egyiptomba, hogy minél több idõt tölthessenek a fáraók országában. Én viszont, kiváncsiságomtól hajtva, ragaszkodtam Tunéziához, így végülis megállapodtunk, hogy szétválunk és majd Kairóban találkozunk. Hans még afrikai kiruccanásunk elején kiállíttatott számomra egy hitelkártyát, így tehát semmi okom nem volt az aggodalomra, amit az egyedül utazás jelenthetett.

Bár ettõl igazából õ ijedt meg, engem cseppet sem rémisztett meg az ötlet, utaztam már egyedül eleget és nem akadt számomra megoldhatatlan probléma. Hans hívott egy taxit én meg elbúcsúztam belga barátaimtól és elindultam Tunézia irányába. Az autóstop tûnt a legkézenfekvõbb megoldásnak. Nagyobb bõröndeimet Hans magával vitte, nálam csak egy sporttáska maradt a legnélkülözhetetlenebb cuccokkal. Mondanom se kell, ruha volt benne a legkevesebb! :) Kedvenc szobapincérem örömmel vitt ki Fordjával a fõútra.

forrás: [origo]

Még reggel volt, de már tûzött a nap, a hõmérséklet hamar elérte az elviselhetetlen szintet. Ujjatlan, fehér, köldökig érõ blúz volt rajtam és egy fehér miniszoknya, plusz szandál. Nem sok ruha, de ebben az írtózatos melegben ez is túlságosan soknak bizonyult, kedvem lett volna azon nyomban ledobni magamról mindent. De hát azt azért mégsem, fõleg nem egy arab országban, ahol a nõknek már eleve csak fejkendõben lenne szabad mutatkozni. Óh, hát mennyire más voltam én, mint az arab nõk! Talán épp ezért rajongtak értem az arab férfiak?

Nem sok várakozás után megállt egy rozoga Chevrolet, valami õskövület lehetett, eredeti állapotában valószínüleg sokat ért, de ilyent Amerikában csupán a roncstelepen látni. Utánarohantam, táskám bedobtam a hátsó ülésre, jómagam pedig beültem a kb. 40-es éveit taposó borostás arab mellé, mosolyogva üdvözölt, elég rossz franciasággal, de azért érthetõen. Rövid beszélgetés után megtudtam, El Harrach-ba tart és Djidjelliig el tud vinni, majd keresnem kell valakit, aki továbbvisz Tunéziába. Rohadt meleg volt a kocsiban, a 40 fokot is elérte a hõmérséklet. Látta rajtam, hogy melegem van, le is húzta mind a négy ablakot, hogy huzatot csináljon. "Még mindig meleged van?" - kérdezte. "Igen" - választoltam. "Hát ezen már nem tudok segíteni." Klíma bizony nem volt az autóban. Én viszont tudtam rajta segíteni. Kigomboltam néhány gombot, így nem volt túl hivalkodó, viszont megfelelõ helyezkedéssel, fõleg ha elõre illetve oldalra dõltem, melleim kibukkantak.

A fickó, Ali, sokat beszélt, állandóan járt a szája, mindenfélérõl beszélt össze-vissza, közben egymás után gyújtott rá a büdösnél büdösebb cigarettáira."Szomjas vagy?" - kérdezte tõlem, mikor látta, hogy fejemet a lehúzott ablakon lógatom ki, hogy a huzat lehûtse. Elõkapott egy doboz sört.  "Van még az ülés alatt több is", s a kezembe nyomta. Bár a sör meleg volt, azért kimondottan jólesett egy kis folyadék. Társalgási témánk az amerikai politikáról hirtelen a skót golfpályákra változott. A kapcsolatot nem találtam meg a két téma között, de ezekhez a hirtelen váltásokhoz lassan kezdtem hozzászokni.

"Van nekem jobb is!" - kiáltott fel Ali mosolyogva, mikor látta, hogy cigarettafüstje nem igazán nyeri meg tetszésemet. A kesztyûtartóból elõhúzott egy fekete bádogdobozt, ami tele volt elõresodort cigarettával. Rágyújtott, s nekem is átadott egyet. Megszívtam, s lám, füves cigi volt! Az utazás kezdett pozitívan alakulni. Úgy tíz perc, negyed óra múlva már éreztem hatását, amit a löttyedt sör még felerõsített. Nagyon jókat nevettünki, szinte bármit mondtunk, csak röhögtünk rajta, minden olyan mulatságossá változott. Nevettünk a rádióban szóló arab popon, az út mentén legelészõ birkákon, a felhõkön, bármin, amin normális esetben nem nevet az ember.


A hangulat mindenesetre kimindottan kellemes lett. Sokat ficánkoltam  ülésemen, aminek következtében miniszoknyám felcsúszott, borostás puncimat pedig az ülés szövetébe dörzsölgettem. Lábam közé nem figyelt, gondoltam nem vette észre, csak melleimet stírölte, ahogy hol az egyik, hol a másik kandikált elõ blúzom vágásából. Most az ajtónak dõlve, vele szemben ültem, hátamat nekinyomtam az ajtónak, bal lábam az õ ülésén pihentettem, jobb lábam a földön, miniszoknyám köldökömig felcsúszva, blúzom kissé jobbra billent, így jobb mellem fedetlen lett.

forrás: [origo]

Így ültem ott, Alival szemben, bal kezemben sörös doboz, jobb kezemben füvescigi, a lehúzott ablakon átsüvítõ forró akfrikai szél hûsítette verejtékezõ mellem és puncilétõl csillogó borostás pinám. Csak nevettünk és nevettünk, én már a fellegekben jártam, õ meg eleinte lopva, aztán felbátorodva egyre egyértelmûbben bámulta kitárt testrészeim. Sokáig utaztunk így, én már teljesen belõttem magam. Kezdtem elálmosodni. Felhúztam a napszemüvegem és visszaültem ülésembe. Valami útjavítás lehetett, mert egyre lassabban haladtunk elõre, míg egyszer csak megálltunk. Elõttünk és utánunk hosszú kocsisor.

Vagy tíz perce állhattunk így, csöndben, mikor elkezdtek az emberek nézelõdni, hogy mi történt. Páran elmentek mellettünk is. Hirtelen egy õsz arab fejet pillantottam meg pár centire tõlem, aki az ablakon beszólt Alinak. Üdvözölték egymást. Arabul társalogtak, kiscit halkabban, mint normális esetben, Ali azt hitte már alszom. A fickó lenézett rám és mindenfélét kérdezett Alitól. Ali odanyúlt hozzám, óvatosan kigombolta utolsó gombomat is és szétnyitotta blúzom. Váltottak pár szót, aztán nevetgéltek, közben mindketten mereven bámulták csöcseim. Aztán Ali lenyúlt szoknyámhoz és felhúzta, hogy megmutassa barátjának nedves pinám.

A felizgatott barát aztán  benyúlt az ablakon és elkezdte jobb kezével finoman simogatni testemet. Hasamat, melleimet simogatta, combjaimat, majd benyúlt lábaim közé és borostáimat vette szemügyre. Érzékien simogatta puncim kívül, nem nyúlt belém. Idõközben odaért egy másik ismerõs is, olyan huszonéves, az öreg fia vagy unokája lehetett, viszonylag jóképû srác, aki helyet cserélt vele és élvezettel simogatta melleimet. Aztán lejjebb ment és benyúlt lukamba. Egy, aztán két, majd három ujjal. Nyögdécselni kezdtem halkan, de még mindig alvást színlelve. Benyúlt az öreg is az ablakon, jobb mellemet fogdosta, s végül Ali is bekapcsolódott, õ bal mellemre bukott rá, nyalogatta és harapdálta bimbóm. Fokozatosan egyre hangosabban nyögtem az örömtõl, a kölyök egész jól ujjazott. Végül összerándultam, az ujjakat satuba szorítottam és hatalmasat élveztem. Dudálást hallottunk, elindult a sor és mögöttünk már türelmetlenkedtek. A két ismerõs visszarohant és Ali elindította az autót. Én szótlanul ültem ott, napszemüvegben, kitárt blúzban és punciban. Csendben utaztunk.

Talán fél óra telt és Ali megállt, fölém hajolt, begombolta blúzom, megigazította szoknyám és elkezdett ébresztgetni. Kicsit rájátszva, nehezen ébredtem. Bár még mindig a marihuána hatása alatt álltam, kicsit eltúloztam a dolgot. Ali közölte, megérkeztünk, õ innen más irányba megy, eddig tudott elhozni. Megköszöntem neki a fuvart, a hátsó ülésrõl kikaptam táskámat és kiszálltam.

Egy benzinkútnál voltunk, mellette egy kávézó. No, gondoltam, most jólesne egy csésze fekete. Beléptem. Füstös kis helyiség volt, 5-6 asztallal és kb. ugyanannyi vendéggel. Leültem az egyikhez. Már jött is a pincérlány, kértem egy kávét és elgondolkodtam hogyan tovább. Kisvártatva leült velem szemben egy rozoga helybéli, amolyan alkoholista fajta, áradt belõle a szesz és a cigaretta szaga. Franciául nem tudott, se angolul, így nehezen kommunikáltunk, de megértettem, hogy el tud vinni Tunis-ba holnap, de csak reggel indul. Kérdeztem van-e hotel a közelben, de ragaszkodott hozzá, hogy nála aludjak. Kézzel-lábbal magyarázkodtunk, de sikerült megértenünk egymást. A kávéra meghívott, leléptünk, s úgy 15-20 perc gyaloglás után megérkeztünk valami viskóhoz.

Sötét volt már, így nem sokat lehetett kivenni belõle. Bementünk, s egy tágas szobában találtam magam. A szobában minden volt, asztalok, székek, 2 nagy ágy, televízió, ruhaszárítókötél, amirõl csünggtek a száradó ruhák, stb. A fickó elég részegnek tûnt már, csak támolygott ide-oda. Megkérdeztem merre van a zuhanyzó, felkaptam a táskám és bebújtam a szobából nyíló kis lukba. Jólesett a zuhany a hosszú, tikkasztó nap után. Eleinte kicsit tartottam a fickótól, hátha megerõszakol, de kedvesnek tûnt és végülis alig áll meg a lábán, ettõl bajom nem lehet. :) Gondoltam, azért kicsit meglepem. Elzártam a vizet, majd még úgy, meztelenül és vizesen beléptem a szobába. Sajnálatomra már bedobta a szunyát és hangosan horkolt az egyik ágyon, ruhástul. Sebaj, majd reggel, mikor felébred, egy szép, fiatal, bájos meztelen lányt talál a másik ágyon, akit aztán szívesen elfurikáz Tunéziába. Megigazítottam hát a takarót és lefeküdtem az ágyba.


[origo]

 

Forrás:origo.hu


Rider -Férfi vágyfokozó kapszula (SPX utódja)

Rider -Férfi vágyfokozó kapszula (SPX utódja)

Szexshop ajánlat: RIDER ALKALMI POTENCIANÖVELŐ FÉRFIAKNAK Nem úgy mennek a dolgok, mint régen? Elkerülnéd a ...
Rider -Férfi vágyfokozó kapszula (SPX utódja)
Cikkszám: 10048516
Ár: 2 990 Ft
CLONEBOY Dildo-Kit flesh

CLONEBOY Dildo-Kit flesh

Szexshop ajánlat: A Cloneboy péniszmásoló szett egy új termék a piacon, melynek célja, hogy teljesen valósághű ...
CLONEBOY Dildo-Kit flesh
Cikkszám: 100038777
Ár: 9 900 Ft
SexTivity társasjáték

SexTivity társasjáték

Népszerű dolog a felnőtt társaságban a szexről beszélgetni. Ez a játék segít, hogy bemutasd mily...
SexTivity társasjáték
Cikkszám: 10048515
Ár: 16 190 Ft
Lust Date társasjáték

Lust Date társasjáték

Lust Date ..egy buja randevú. A páros szexjáték. A játék egy pár részére készült, de ha merészen egy har...
Lust Date társasjáték
Cikkszám: 1048497
Ár: 7 660 Ft
Társasjáték - Sex Hunting 1

Társasjáték - Sex Hunting 1

Szex Társasjáték, mellyel fel lehet dobni a kapcsolatukat. A játék menete: A párok közül az egyik (bármelyikük...
Társasjáték - Sex Hunting 1
Cikkszám: 1003682
Ár: 6 890 Ft
 HOT PHEROMONE NATURAL SPRAY MAN

HOT PHEROMONE NATURAL SPRAY MAN

HOT PHEROMONE NATURAL SPRAY MANMÁGIKUSAN VONZZA A HÖLGYEKET50 ml flakonSemleges illatú ...
 HOT PHEROMONE NATURAL SPRAY MAN
Cikkszám: 1004279
Ár: 11 570 Ft
Egységár: 231 Ft / ml
Méret:50 ml
BIOglide neutral, 40 ml

BIOglide neutral, 40 ml

Szexshop ajánlat: BIOglide egészségügyi sikositó zselé ...
BIOglide neutral, 40 ml
Cikkszám: 1038776
Ár: 2325 Ft Akciós ár: 2 190 Ft
Egységár: 55 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
BIOglide neutral, 150 ml

BIOglide neutral, 150 ml

Szexshop ajánlat: BIOglide egészségügyi sikositó zselé ...
BIOglide neutral, 150 ml
Cikkszám: 1038777
Ár: 4 270 Ft
Egységár: 28 Ft / ml
Erotisin Fluid Forte 10 ml

Erotisin Fluid Forte 10 ml

Szexuális teljesítmény és szexuális önbizalom fokozó. A cseppet férfiak és nők egyaránt alkalmazhatják. Afrodiz...
Erotisin Fluid Forte 10 ml
Cikkszám: 1038774
Ár: 7536 Ft Akciós ár: 6 280 Ft
Egységár: 628 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
 Hot Pheromone Natural Spray Woman

Hot Pheromone Natural Spray Woman

HOT WOMAN PHEROMON NATURAL SPRAYMÁGIKUSAN VONZZA A FÉRFIAKAT45 ml-es flakon Semle...
 Hot Pheromone Natural Spray Woman
Cikkszám: 1004281
Ár: 11 570 Ft
Egységár: 257 Ft / ml
Méret:45 ml
exxtreme Libido Caps woman 10 darabos

exxtreme Libido Caps woman 10 darabos

Növényi összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. Összetevők: Kardamon, zab, zselatin, guarana, muira...
exxtreme Libido Caps woman 10 darabos
Cikkszám: 100038839
Ár: 6 680 Ft
HOT Delay Spray - késleltető

HOT Delay Spray - késleltető

Szexshop ajánlat: Hűsítő és nyugtató spray külső használatra a férfi nemi területeken, melynek késleltető hatás...
HOT Delay Spray - késleltető
Cikkszám: 100038806
Ár: 5 140 Ft
exxtreme Libido Kapszula woman 2 darabos

exxtreme Libido Kapszula woman 2 darabos

Növényi összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. Összetevők: Kardamon növényi eredetű por, zab pehel...
exxtreme Libido Kapszula woman 2 darabos
Cikkszám: 100038840
Ár: 1 860 Ft
Louisiana Lounger

Louisiana Lounger

Szexshop ajánlat: The Ultimate Sex Machine!In the inflatable, anatomically shaped lounger is at the foot end ma...
Louisiana Lounger
Cikkszám: 100038848
Ár: 99 790 Ft
Szex társasjáték - Sex Hunting 2 DVD-vel

Szex társasjáték - Sex Hunting 2 DVD-vel

A nagy sikerű felnőtt társasjáték második része, kicsit kibővülve. 3 féle nehézségi fokban: 1....
Szex társasjáték - Sex Hunting 2 DVD-vel
Cikkszám: 1003683
Ár: 7 290 Ft
Extrém Fetish fantázia szopóálarc

Extrém Fetish fantázia szopóálarc

Amikor a széles nyitott, nem elég széles, a Fetish Fantasy Extreme Spider Gag fogja a munkát! A szélsőség...
Extrém Fetish fantázia szopóálarc
Cikkszám: 1048525
Ár: 6 950 Ft
Megaglide szilikon classic síkosító - 15ml

Megaglide szilikon classic síkosító - 15ml

szilikon bázisú sikosító noknek és férfiaknak Kezdettol fogva egy csúcstermék. Az erotika területén minden has...
Megaglide szilikon classic síkosító - 15ml
Cikkszám: 1008558
Ár: 2067 Ft Akciós ár: 1 590 Ft
Egységár: 106 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
Megaglide szilikon classic síkosító - 100ml

Megaglide szilikon classic síkosító - 100ml

szilikon bázisú sikosító noknek és férfiaknak Kezdettol fogva egy csúcstermék. Az erotika területén minden has...
Megaglide szilikon classic síkosító - 100ml
Cikkszám: 1008560
Ár: 4 490 Ft
Egységár: 45 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
Megaglide szilikon classic síkosító - 30ml

Megaglide szilikon classic síkosító - 30ml

szilikon bázisú sikosító noknek és férfiaknak Kezdettol fogva egy csúcstermék. Az erotika területén minden has...
Megaglide szilikon classic síkosító - 30ml
Cikkszám: 1008559
Ár: 2702 Ft Akciós ár: 2 590 Ft
Egységár: 86 Ft / ml
Anyag,Méret:szilikon-30 ml
EROS Explorer - Análspray 50 ml

EROS Explorer - Análspray 50 ml

Végbélnyílás ellazító spray, mely ápolja a bőrt és rövid időn belül ellazítja a végbélnyílás izomzatát. Tul...
EROS Explorer - Análspray 50 ml
Cikkszám: 1008539
Ár: 8897 Ft Akciós ár: 7 540 Ft
Egységár: 151 Ft / ml
Méret:50ml
pjur med PRO-LONG spray - 20 ml spray késleltető

pjur med PRO-LONG spray - 20 ml spray késleltető

Szexuális serkentő, késleltető spray férfiaknak, deszenzibilizáló, természetes hatóanyag deszenzibilizáló hatás...
pjur med PRO-LONG spray - 20 ml spray késleltető
Cikkszám: 100038821
Ár: 5 390 Ft
STAY UP DELAY CREME 40 ML - LAVETRA

STAY UP DELAY CREME 40 ML - LAVETRA

Speciális krém,amely segíthet csökkenteni a pénisz érzékenységét. Az a pénisz, amelynek kisebb az érzékenysége ...
STAY UP DELAY CREME 40 ML - LAVETRA
Cikkszám: 100038807
Ár: 2 890 Ft
Delay Creme

Delay Creme

Hűsítő és nyugtató krém külső használatra a férfi nemi területeken, melynek késleltető hatása lehet. Használata...
Delay Creme
Cikkszám: 100038817
Ár: 5 140 Ft
Drop Sex

Drop Sex

Izgató hatású, vágykeltő csepp, nőknek és férfiaknak egyaránt. Használat: az aktus előtt 20 perc...
Drop Sex
Cikkszám: 1002910
Ár: 2 670 Ft
Egységár: 134 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
Flutschi Original - 50ml

Flutschi Original - 50ml

Kiváló minőségű, vízbázisú síkosító! A Flutschi több mint 25 éve készít luxus minőségű, világszerte elismert és...
Flutschi Original - 50ml
Cikkszám: 1002863
Ár: 1 990 Ft
Egységár: 40 Ft / ml
Anyag,Méret:gel-50ml
RHINO Long Power Cream - 30ml

RHINO Long Power Cream - 30ml

A Rhino szelíd módszer arra, hogy célirányosan és sikeresen befolyásoljuk az idő előtti magömlést. A kérmet spe...
RHINO Long Power Cream - 30ml
Cikkszám: 100038801
Ár: 5 110 Ft
LANGZEIT MANNER CREME

LANGZEIT MANNER CREME

LANGZEIT MEN-CREAM A nemi aktus meghosszabítását szolgáló krém.Ezt a krémet azok a férfiak használják akik a sz...
LANGZEIT MANNER CREME
Cikkszám: 100038808
Ár: 4 760 Ft
Fetish Fantasy Series Spandex 3 Hole Hood szopóálarc

Fetish Fantasy Series Spandex 3 Hole Hood szopóálarc

Szexshop ajánlat: Tartsa alázatos inkognitó ezzel Spandex 3-Hole Hood tól vágyálom. Ez a kényelmes nyitott s...
Fetish Fantasy Series Spandex 3 Hole Hood szopóálarc
Cikkszám: 1048526
Ár: 7 990 Ft
RHINO Verzoegerungscreme f. Maenner PE 5 Stueck 30 ml

RHINO Verzoegerungscreme f. Maenner PE 5 Stueck 30 ml

Szexshop ajánlat: A Rhino szelid módszer arra, hogy célirányosan és sikeresen befolyásoljuk az idő előtti magöm...
RHINO Verzoegerungscreme f. Maenner PE 5 Stueck 30 ml
Cikkszám: 1004267
Ár: 5964 Ft Akciós ár: 4 970 Ft
Egységár: 166 Ft / ml
Méret:30 ml
RETARD 907

RETARD 907

Szexshop ajánlat: Fujja be a péniszt a szexuális aktus előtt 5 perccel. Hosszabítja a szexuális aktus időtartam...
RETARD 907
Cikkszám: 100038819
Ár: 3 190 Ft
XXL CREME PE 5 férfiaknak 50 ml

XXL CREME PE 5 férfiaknak 50 ml

Szexshop ajánlat: A krém használatával legyőzheti a merevedési zavarokat és késleltetheti az idő előtti magömlé...
XXL CREME PE 5 férfiaknak 50 ml
Cikkszám: 1004263
Ár: 3776 Ft Akciós ár: 3 200 Ft
Egységár: 64 Ft / ml
Méret:50 ml
Glide 4 You Szilikonos síkosító

Glide 4 You Szilikonos síkosító

A szilikonnak köszönhetően sokkal tovább síkosan tart mint a vizes bázisú anyagok így sokkal kevesebb elegendő....
Glide 4 You Szilikonos síkosító
Cikkszám: 1008549
Ár: 3 590 Ft
Egységár: 36 Ft / ml
Inverma - MADAME ORGAZUM CREAM - Női orgazmus krém

Inverma - MADAME ORGAZUM CREAM - Női orgazmus krém

Orgazmuskrém a hölgy részére. Pár gyengéd masszírozó mozdulat a csikló és hüvelybemenet környékén, és a hölgy n...
Inverma - MADAME ORGAZUM CREAM - Női orgazmus krém
Cikkszám: 1002681
Ár: 5817 Ft Akciós ár: 5 260 Ft
Pheromon Parfüm - spray - refil 13ml / női Gyümölcsös 1

Pheromon Parfüm - spray - refil 13ml / női Gyümölcsös 1

Perfumy nöknek 13ml / d2 damskie fruity jadore Minden ember kibocsát magából feromonokat (szexuális illatanyago...
Pheromon Parfüm - spray - refil 13ml / női Gyümölcsös 1
Cikkszám: 1003012
Ár: 1 540 Ft
Egységár: 118 Ft / ml
Anyag,Méret:spray-13ml
V-Activ STIMULATION CREAM for WOMEN PE 5 Stueck 50 ml

V-Activ STIMULATION CREAM for WOMEN PE 5 Stueck 50 ml

Nőknek készített stimuláló krém, melynek használatával erősítheti az izgalmi állapotot, növeli a vérbőséget, el...
V-Activ STIMULATION CREAM for WOMEN PE 5 Stueck 50 ml
Cikkszám: 1004272
Ár: 4764 Ft Akciós ár: 3 970 Ft
Egységár: 79 Ft / ml
Méret:50 ml
Fetish Fantasy Zipper Head Hood szopóálarc

Fetish Fantasy Zipper Head Hood szopóálarc

Tartsa Tárgy Silent és engedelmes ezzel cipzár Head Hood. Készült Nyújtható lycra Fabric, Ez a Full Face Hoo...
Fetish Fantasy Zipper Head Hood szopóálarc
Cikkszám: 1048527
Ár: 10 500 Ft
Klitorisz-krém (Itch)

Klitorisz-krém (Itch)

Szexshop ajánlat: A szexuális vágyra várni? - nagy hiba! Itt a bizonyíték: kenj egy kevés krémet a klitoriszra ...
Klitorisz-krém (Itch)
Cikkszám: 1002722
Ár: 4 760 Ft
Erotisin Csepp-10ml

Erotisin Csepp-10ml

EROTISIN Szexuálenergetika,libidóizgató és potenciát erösítö készítmény gyakori nemi közösülésnél. Ösztönzöen ...
Erotisin Csepp-10ml
Cikkszám: 1002725
Ár: 4 990 Ft
Egységár: 499 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
Anál mosó

Anál mosó

Töltse fel vizzel a gumitartályt, majd rakja rá a "permetező" fejet! A gumilabda megnyomásával viz spriccel sze...
Anál mosó
Cikkszám: 1003466
Ár: 4 870 Ft
Szilikon gyűrű készlet; Átlátszó; 40, 45, 50 mm;

Szilikon gyűrű készlet; Átlátszó; 40, 45, 50 mm;

Szexshop ajánlat: 100% szilikonból készült, gyorsmozdulatos és labda gyűrűs készlet. 40, 45 és 50 mm átmérőjű.
Szilikon gyűrű készlet; Átlátszó; 40, 45, 50 mm;
Cikkszám: 1031667
Ár: 3 260 Ft
V-Activ PENIS POWER CREAM PE 5 Stueck 50 ml

V-Activ PENIS POWER CREAM PE 5 Stueck 50 ml

Merevedési gyengeségekre és teljesítménynövelésre. Egy újhegynyi krémet kell felvinni a péniszre és a herékre, ...
V-Activ PENIS POWER CREAM PE 5 Stueck 50 ml
Cikkszám: 1004271
Ár: 4764 Ft Akciós ár: 3 970 Ft
Egységár: 79 Ft / ml
Méret:50 ml
Delay Personal Spray - 50ml

Delay Personal Spray - 50ml

Szexshop ajánlat: Késleltető spray segít az ejakuláció késleltetésében azáltal, hogy a férfi nemi szervet érzés...
Delay Personal Spray - 50ml
Cikkszám: 100038803
Ár: 2 480 Ft
Happy Lady vágyfokozó

Happy Lady vágyfokozó

A puritán megjelenés az egyik leghatásosabb tartalmat rejti. Ez az egyik legkiválóbb női izgató zselé alkalmazá...
Happy Lady vágyfokozó
Cikkszám: 1002723
Ár: 6948 Ft Akciós ár: 5 790 Ft
Egységár: 290 Ft / ml
Méret:20ml
FF EXTREME VIBRATING PUSSY PUMP

FF EXTREME VIBRATING PUSSY PUMP

Szexshop ajánlat: Nőknek készült harang formájú vibrációs motorral kiegészített segédeszköz, mely a vaginára he...
FF EXTREME VIBRATING PUSSY PUMP
Cikkszám: 100038849
Ár: 14 210 Ft
Felcsatolható üreges vibrátor

Felcsatolható üreges vibrátor

Élethű kialakítású felcsatolható péniszköpeny vibrációval. A pénisz belül üreges, így a péniszed bele tudod hel...
Felcsatolható üreges vibrátor
Cikkszám: 1003350
Ár: 7 280 Ft

Jelenleg nem rendelhető!
 

Szex társasjáték

pénisz hosszabító

Egyéb termékek Szállítás Korábbi keresések Külső keresések ÁSZF 2006-17 Erotika Aruház - Online szexshop © Minden jog fenntartva info@erotikaaruhaz.hu

Szexshop

Vibrátor

Vibrátorok

Zselés vibrátorok

Művagina

Guminő

Síkosító

Legénybúcsú ötletek

Leánybúcsú ötletek

Szex társasjátékok

Szex ajándékok

Pénisz gyűrű

Pénisz hosszabbító Készlet Művagina Péniszgyûrû Pénisz erõsítõ Ajándékok, Ötletek Vágykeltõ, serkentõk Női fehérnemű Vibrátorok cyber anyagból Zselés vibrátorok Kétvégû pénisz Kétágú/többfunkciós pénisz G-pont vibrátorok Csikló hüvely vibrátor Műpénisz Hüvely anál vibrátor Hüvely anál golyók Síkosító Vákum pumpák Tapadókorongos Szexi Kötények Harisnya Férfi tanga, ferfi tanga Kétrészes,bikini ruha Szett,sima ruha Nõi bugyik Kesztyûk Necc ruhák Szexi kiegészítõk Krémek Vágyfokozó Masszázs olaj Anál vibrátor, anál eszköz Péniszköpeny Női ízesített síkosítók Bilincsek Korbácsok, paskolók Maszkok Egyéb S/M kellékek Lufik Ehető fehérneműk Fém vibrátorok Mûanyag vibrátorok Deréköv Erényöv Harisnyatartó Karabíner Láncok Mellény Melltartó Nyakörv Póráz Szájpecek Szíjak, szíjruhák Tanga Zabla Parfümök, illatok, feromonok Vibráló tanga Gumi férfi, gumi pasi Legénybúcsú ötletek Leánybúcsú ötletek Hinták Férfiaknak felcsatolható pénisz Nőknek felcsatolható pénisz Művagina-Fleshlight Punci pumpák Késleltetők Szexgépek Csikló, Klitorisz izgatók sexshop - szexshop - sexshop - szexshop
Guminő, Vibrátorok, Vibrátor rendelés, Síkosítók, szexshop, gumibaba, szexuális eszközök