Ötcsillagos erotika (18+)

Akinek se ez, se az nem eléggé kielégítõ, és még csak nem is nudista-turista, belekóstólhat a legújabb utazási módiba, az all inclusive erotikus vakációba. Az ötlet alapja, hogy az ember szabadsága alatt mindenbõl sokat akar hirtelen, napfénybõl, tengerbõl, élménybõl, kényeztetésbõl és persze szexbõl. Ehhez azonban - bár nem mindenhol - azért kicsivel bonyolultabb hozzájutni. Legalábbis mérték nélkül. Beszéljünk a szex bármely fajtájáról, szeretheted nyilvánosan, azonos nemû partnerrel, csoportosan vagy szadomazo elemekkel, az erotikus utaztatás mindezt tálcán kínálja olyan környezetet biztosítva, ahol gátlások nélkül szórakozhat mindenki.

forrás: [origo]

Az utak borsos ára mindazonáltal arra enged következtetni, hogy az erotikus turizmus leginkább azok számára jelent megoldást, akik a lehetõ legkevesebb energiabefektetéssel a lehetõ legrövidebb idõ alatt a lehetõ legtöbbet igyekeznek kihozni magukból és a többiekbõl. Vagy lehet a swingerklubok egzotikus környezetbe kihelyezett tagozatának is tekinteni, az illetékes utazási irodák azonban átlagos, hétköznapi emberekrõl beszélnek, akik a keményen átdolgozott év után igyekeznek megjutalmazni magukat valami különleges élménnyel.

Persze már nevük is van, õk a lifestylers, akik nem mindenáron a szexre utaznak, csak az erotikus légkörben szeretnének feltöltekezni olyan energiákkal, amiket a hétköznapokban nélkülözniük kell. Mégiscsak valamiféle csoporthoz tartozásról van tehát szó. A 4-5000 dolláros egyhetes utazások pedig drágának számítanak, még ha a hotelt úgy hívják is, hogy Jamaican Hedonism vagy Desire Resort. Mexikótól Hollandiáig szinte bármilyen felkapott üdülõhelyen választhatunk magunknak szexis nyaralóhelyet, az utakat több mint nyolcvan utazási iroda értékesíti, amelyek olyannyira népszerûek, hogy gombamód szaporodnak az újabb és újabb erotikus negyedek a világon. A Hotescapes, az ötletgazda még arra is figyel, hogy ha valakinek túl sok lenne egyhuzamban megtenni az utat (vagy csak elidõzne egy estét útközben), azt is hasonló körülmények között tehesse meg.

Az utak szervezõi sokféle indokot ismernek, amiért az emberek ezt a nyaralási formát választják, ilyen a kihûlõben levõ kapcsolat felrázása, az extravagáns megjelenés tolerálása, a szép testek látványa. Három fõ csoportot körvonalaznak, a fiatalokat, a 35-38 éveseket és a fétis szerelmeseit. Az utóbbi csoport aktivitása igen nagy, megtörtént, hogy az európai nagyvárosok klubjait megunva kibéreltek egy egész partszakaszt, ahol kíváncsi tekintetektõl rejtve kedvükre fenekelhettek.

Az egzotikus helyek után a piac Magyarország és környéke felé fordítja tekintetét, a következõ luxusrezidenciákat már ebbe a térségbe tervezik megvalósítani. Állítólag itt sok olyan lány van, akik szívesen ismerkednének amerikai, kanadai urakkal. Bár semmi közük a prostitúcióhoz - mondják a szervezõk.


[origo]