Így nyúlj a nõdhöz!

Csikló kontra nyelv

Ugorjunk egy keveset és szexuális kisfilmünket tekerjük ahhoz a részhez, ahol kedvesünk laza terpeszben fekszik elõttünk, és elérkezettnek látjuk az idõt ölének nyelves kényeztetésére. Kezünkkel finoman kapaszkodjunk meg combjainak belsõ részeinél, finoman toljuk szét õket, majd egy lassú és finom mozdulattal írjunk le egy hosszú ívet a gáttól indulva egészen a csiklóig. Mindegy, hogy mennyire jön izgalomba ettõl az indítónyalástól, ne gyorsítsunk be, ismételjük meg az elõbbi lassú és finom tempóban. Utolsó hosszanti nyalás után maradjunk a klitorisznál, és kardozzunk az érzékeny ponttal felváltva vízszintes és függõleges irányba. (Mintha egy + jelet írnánk le nyelvünk hegyével). Ezzel az egyszerû technikával felgyorsítjuk a csikló vérkeringését, a kezdeti lassú és finom mozdulatok után érkezõ erõteljesebb nyelvmozgás pedig meglepetésszerûen korbácsolja fel a nõ vágyát.

forrás: [origo]

Kéz, csikló, G-pont

A nõk nagyra értékelik a tapasztalt és finom kezeket, fõleg azokat, amik ismerik az elõjáték fogalmát. A következõ technika során oldalhelyzetben feküdjünk kedvesünk mögé, helyezzük tenyerünket a nõ ölére úgy, hogy az ujjak a szeméremajkakat fedjék. Egyszerûen pihentessük kezünket a területen, és kérjük meg kedvesünket, hogy kezdjen el csípõjével körözni úgy, hogy izgalomba jöjjön, mi pedig mutató és középsõ ujjunkkal tegyünk körkörös mozdulatokat a hüvely bejárata körül (ehhez nem szükséges széttárni a kisajkakat, nem baj, ha elsõ körben az ajkak eltakarják a bejáratot). Néhányszor ismételjük meg a mozdulatot, majd ujjbeggyel tapogassuk ki a csiklót, és körözzünk a felületen (ha azonban kedvesünk nem szereti a direkt stimulusokat, akkor kizárólag a pont körül), néhány másodpercing idõzzünk ennél a technikánál is, majd két ujjal hatoljunk be a hüvelybe, nagyjából tapogassuk ki a G-pontot, és folytassuk a csikló illetve a G-pont szimultán stimulálásával. A technika titka annyi, hogy a tenyérrel a punci szinte valamennyi idegvégzõdését ingereljük, a vérkeringés tovább élénkül, az ujjakkal pedig külön ingerlésben részesíthetjük az érzékeny pontokat.

Péniszcsapás

Mindenki tudja, a hímtagot nemcsak a behatolásra lehet használni, legalább olyan hatásos eszköz lehet az öl külsõ izgatásában, mint a kéz vagy a nyelv. Misszionárius pózban finoma csapkodjuk a nõ punciját, nyomkodjuk a makkal a csikló gombját, a kisajkak közötti területet (behatolás nélkül), majd a pénisz törzsével masszírozzuk az érzékeny részt. Figyeljünk arra, ha szorosan kedvesünk ölére tapadunk, szeméremcsontunkkal is dörzsölhetjük a csiklót. A hímvesszõvel való izgatás több okból kifolyólag is hatásos, egyrészt a punci idegvégzõdései nem éles, hanem tompa és puha stimulusokat kapnak, a keringés beindul, ugyanakkor a csikló is megkaphatja a kellõ odafigyelést. A technika nem kevésbé fontos része az összetartozás, a közelség érzése, ha ugyanis a férfi a nõ testére simul, nemiszerveik összeérnek, a nõ nemcsak testileg, de lelkileg is könnyebben felszabadul, valóban átadja magát.  

G-pont, kéz, vibrátor

Emlékeztetõül - aki esteleg nem tudná - a G-pont a vagina elülsõ falán található, körülbelül 3 centiméterre a hüvely bejáratától. Izgalmi állapotban a pont megduzzad, és egy kis keresgéléssel kitapinthatóvá válik. Pénisz helyett tanácsosabb ujjakkal, illetve speciális vibrátorral stimulálni a pontot - miközben nyelvünkkel a csiklót izgatjuk. Közösüléskor a kutyapóz a legalkalmasabba pont kényeztetésére, de ekkor se feledkezzünk meg a klitorisz masszírozásáról. A G-pont és a csikló párhuzamos izgatására azért van szükség, mert a két pont összeköttetésben van egymással, egyes kutatások szerint a G-pont nem más, mint a klitorisz gyökere, igyekezzünk hát elsajátítani a szimultán kényeztetést.

Multiorgazmus

Nem nagy titok, hogy a nõk egymás után többször is képesek eljuti a csúcsra, ha tehát túlvan az elsõn - némi kis pihenõ után - kezdjünk el dolgozni a következõn. A punci még telve van vérrel, a terület igen érzékeny (fõleg a csikló), így semmiképp ne kezdjünk intenzív stimulálásba, hanem fókuszáljunk a test többi erogén területére - a nyakra, a fülekre, a hátra - és eztán kezdjük elõrõl, megint csak a csikló izgatásától.


[origo]