HíREK, INFÓK

Ártalmas segédeszközök (18+)

Épp belefeledkezel az újonnan beszerzett vibrátor nyújtotta örömökbe, kényelmesen elhelyezkedsz, fantáziálsz, a kapcsolgatás már vakon is megy, de ekkor hirtelen rájössz, valami nagyon nem stimmel. Égõ, szúró, lángoló fájdalmat érzel a lábaid közt, és hirtelen nem is érted, mi történt. Megmondjuk. Megismerkedtél a PVC lágyítók áldásos hatásával.

Megdöbbentõ eredményt hozott egy holland vizsgálat, amit a Durex 2005-ös átfogó szexfelmérése után indítottak. A Durex kiderítette, több, mint három millióan rendelkeznek valamilyen szexuális segédeszközzel, s ezek többsége olyan, ami testen belül használatos, azaz vibrátor dildó vagy valamilyen análplug. A segédeszközpiac ezzel óriási forgalmat bonyolít nem kevés haszonnal, de az egészségügyi következmények is nagy számban jelentkezhetnek, ha a játékszerek nem felelnek meg az egészségügyi szabványnak. A segédeszközök összetételét jellemzõen biztonságtechnikailag vizsgálják, nem pedig összetevõk szerint.

forrás: [origo]

Pedig hasonló anyagokból készülnek a gyermekjátékok és a cumik, etetõkészletek is, amik fokozott ellenõrzés alatt állnak, és a gyártás során felhasznált vegyületek egy részét meg is tiltották a három év alattiaknak készülõ játékok és egyéb termékek esetében. A fõ bûnös a PVC lágyítására szolgáló vegyi anyag, ami biztosítja a mûanyag rugalmasságát, s ez nem csak a cumi, de a vibrátorok esetében is elengedhetetlen fontosságú.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy tudományosan még nem bizonyították, hogy a segédeszközökbõl a testbe bármilyen vegyi anyag közvetlenül bekerülne, de nem bizonyították ennek ellenkezõjét sem. Patkánykísérletekkel bizonyították azonban azt, hogy a szóban forgó anyagok nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve komoly károkat okozhatnak, még rákkeltõ hatásukat is felismerték a kutatók. Gyermekek szájának nyálkahártyáján keresztül könnyen felszívódik, de miért tenne másképp a hüvely nyálkahártyáján keresztül? Ha a gyerekeknek szájon át káros, a felnõtteknek miért ne lenne az?

A hollandok felismerve a potenciális veszélyforrást, átfogó vibrátorelemzést szerveztek, aminek eredményeképp döbbenetes tényre derült fény. Minden nyolc vizsgált segédeszközbõl hét tartalmazott olyan anyagokat, amik használatát az EU tiltja, ráadásul az esetek többségében kiemelkedõen magas koncentrációban. Az EU 2005-ben tiltotta be bizonyos lágyítók gyermekjátékokban való használatát, kényszerítve ezzel a játékgyártókat alternatív eljárások kidolgozására, de a segédeszközpiacon mindez a mai napig sem követelmény.

Mindössze két vizsgálatot végeztek a lágyítók és a szexuális játékszerek szempontjából, az egyik a fent említett, Freenpeace által is támogatott holland vizsgálat, a másik Dániában esett meg. Ez utóbbi azzal az eredménnyel zárult, hogy az egészségügyi kockázat elhanyagolható, nem számottevõ a segédeszközök használata kapcsán, de azzal a kitétellel, hogy terhes és szoptatós nõknek nem ajánlott kapcsolatba lépni ezekkel az anyagokkal.

Sajnos a szexuális játékszerek a lágyító vegyületek megvonásával pontosan azt a tulajdonságot veszítenék el, amik széles körben tették népszerûvé azok használatát, nevezetesen a rugalmasságot. Az eladási statisztikák egyértelmûen mutatják, hogy a legnépszerûbb darabok (alacsony áruk miatt is) a rugalmas, színes darabok. Az üveg vagy a rozsdamentes acél termékek mára kevésbé elterjedtek, és a választék is kevesebb belõlük, mint a rugalmas típusokból.

Úgy tûnik tehát, valamit mindenképp fel kell áldoznunk egészségünk érdekében. Nõk egy része egyértelmûen érzi a káros hatást a PVC alapú vibrátorok használata közben, ez égõ, szúró fájdalomként jelentkezik szinte azonnal a használat megkezdését követõen, de az eszköz eltávolítása után is sokáig fennmaradhat ez az irritált állapot. Heves allergiás reakciókat mutató esetekben még folyás is jelentkezhet a mérgezõ anyaggal való érintkezés után.

Azok a nõk, akik ilyen látványos tünetek nélkül, minden irritációtól mentesen képesek magukba fogadni ezen játékszereket, még nem feltétlenül vannak biztonságban, hiszen a nyálkahártyán keresztül akár fel is szívódhatnak ezek az anyagok. Ahogy az lenni szokott, a véleményezõk két táborba oszlottak, az egyik oldalon szigorú tiltást akarnak elérni, míg a másik oldal a szóban forgó anyagok ártatlanságát igyekszik bizonyítani. Érdemes azonban minden nõnek és férfinak tisztában lenni azzal, hogyan és miképpen kerülhetõk el az egészségre esetleg ártalmas anyagok, hogyan ismerhetõ fel ezek jelenléte, és milyen alternatíva kínálkozik, ha nem akarunk felhagyni a szexuális játszadozással.


A legkézenfekvõbb megoldás az lenne, hogy egy segédeszköz boltba látogatva szépen elolvasnánk a dobozon található leírást, az összetevõket, és ez alapján szûkíthetnénk a potenciális jelölteket. Igenám, csakhogy a segédeszköz gyártókat senki és semmi nem kényszeríti arra, hogy egyértelmûen közöljék a termék összetételét. Egy párizsi esetében ez egyértelmû, még egy sampon összetételét is megismerhetjük, de egy íróasztal már sötét foltokat rejt.

forrás: [origo]

Nem tudhatjuk, mibõl van a fogója, a fiókok belsõ burkolata, a festékek és felhasznált hígítók fajtáját sem ismerjük. Ugyanez a helyzet a szexuális játékszerekkel is, nem tüntetik fel rajtuk az összetevõket, ezt a vonalat tehát el kell vetnünk. Kereshetünk ugyan olyan termékeket, amiken szerepel a "phthalate-free." felirat. Léteznek ugyanis olyan gyártók és forgalmazók, akik felismerve a problémát - vagy a félelemben rejlõ üzleti lehetõséget - elkezdték piacra dobni a lágyítóktól mentes segédeszközöket.

Tekintve azonban, hogy Magyarországon játékszer-forgalma nem dönget csúcsokat, kevéssé valószínû, hogy tömegével akadunk ilyen termékekre az internetes áruházakban vagy a szexboltokban. Megpróbálkozhatunk külföldrõl beszerezni "phthalate-free" megnevezéssel ellátott termékeket, vagy segítséget kérhetünk ennek beszerzésére valamelyik nagyobb forgalmazótól is. Feliratok hiányában hasznos lehet felbontani a csomagolást, és tapintás- és szagtesztet végezni a megvásárolandó vibrátoron. (Célszerûbb tehát e szempontból nem interneten bonyolítani a vásárlást.)

Egyes harcos lágyítóellenzõk esküsznek rá, hogy méterekrõl meg lehet érezni, azt a tipikus szagot, amit a kezelt PVC játékok árasztanak magukból. Valóban tömérdek segédeszköz kicsomagolásakor megcsapja az orrunkat egy jellegzetes, orrfacsaró bûz, minek szagát érintés után kezünk is átveszi, és hetekig tartó szellõztetés és mosdatás után is érezhetõ még a segédeszközön.

Egyesek szerint ez biztos jele annak, hogy a termék tartalmazza a nemkívánatos anyagokat, de az is egyértelmû, hogyha valami büdös, az nehezen tekinthetõ vonzónak. Házi körkérdésünk alapján úgy tûnik, valóban vannak nõk, akik tapasztaltak már helyi irritációt segédeszköztõl, és õk kivétel nélkül beszámoltak a szóban forgó szagról is, ami nem más, mint valamilyen kémiai eljárás során keletkezõ bûz. Egyes elemzõk szerint a levegõbe áramló PVC molekulákat szippantjuk be ilyenkor.

Ez lehet a magyarázata annak is, hogy a molekulák a bõrre kerülve a kezünkön is nyomot (szagot) hagynak, és nagy valószínûséggel ugyanezt teszik testünk belsejében is. Tapintásra a szagminta mellett azért is van szükség, mert egyes játékszerekre egyenesen ki tudnak ülni bizonyos kémiai anyagok, fura tapintást kölcsönözve a tárgynak. Ha ilyet tapasztalsz, mindenképp fordulj az eladóhoz felvilágosításért, és ne vásárold meg a terméket!

Fontos az eladó szakértõ és õszinte felvilágosítása abban az esetben is, mikor a PVC-t elkerülve inkább a biztonságos, szilikonból készült játékokat keresed. Sok gyártó igen trükkösen fogalmaz, és szilikonvibrátornak adja el azt, ami tartalmaz ugyan szilikont, de nem kizárólag azt. Sõt, még a silicon vagy silicone is más értelmet nyerhet egy szakértõ szemében. Ha bármilyen gyanúnk támad, kérjük ki az eladó tanácsát, esetleg nézessünk utána, milyen információkat ad a gyártó a termékrõl, hiszen a forgalmazónak is érdeke, hogy megbízható tárgyakat adjon vevõi kezébe. A dobozon keressük a bejegyzett, ismert és megbízható márkákat!

Ne válasszuk azt a megoldást, hogy megveszünk egy olcsóbb, esetleg kevésbé biztonságos segédeszközt, majd óvszerrel tesszük azt használhatóvá. Keressük azokat a megoldásokat, amik minden esetben biztonságosan használhatók és jól tisztíthatók. Ilyenek a rozsdamentes acélból, orvosi fémbõl, üvegbõl, fából, csiszolt kõbõl, kemény mûanyagokból vagy száz százalék szilikonból készült segédeszközök. Ezek semmilyen körülmények között nem igénylik, hogy óvszerrel védjük testünket az eszközzel való találkozáskor, s ha egy eladó ezt a megoldást javasolja, sürgõsen keressünk más boltot!

A tisztítás egyébként minden segédeszköz esetében nagyon fontos, fõleg, ha mással is megosztjuk azt. Elsõ használat elõtt mindenképpen mossuk le, van, aki fertõtleníti is, ez sem árt olykor, de semmiképpen ne orvosi fertõtlenítõvel, hanem speciálisan erre a célra készített termékkel tegyük ezt meg. Az orvosi fertõtlenítõ megszárad ugyan a felületen, de nedves helyen újra hidratálódik, és mindezt olyan helyen, testen belül teszi, ahol nem kéne külsõ használatra tervezett vegyi anyagnak lennie. Kapható külön a segédeszközök fertõtlenítésére alkalmas készítmény, inkább ezt válasszuk. A PVC-bõl készült játékszerek tisztítása azért is problematikus, mert anyaguk rendszerint porózus, ami tökéletes melegágya lehet különbözõ baktériumoknak vagy gombáknak.


[origo]

 

Forrás:origo.hu


Rider -Férfi vágyfokozó kapszula (SPX utódja)

Rider -Férfi vágyfokozó kapszula (SPX utódja)

RIDER ALKALMI POTENCIANÖVELŐ FÉRFIAKNAK Nem úgy mennek a dolgok, mint régen? Elkerülnéd a kínos pillanatokat...
Rider -Férfi vágyfokozó kapszula (SPX utódja)
Cikkszám: 10048516
Ár: 2 990 Ft
CLONEBOY Dildo-Kit flesh

CLONEBOY Dildo-Kit flesh

A Cloneboy péniszmásoló szett egy új termék a piacon, melynek célja, hogy teljesen valósághű reprodukciót készí...
CLONEBOY Dildo-Kit flesh
Cikkszám: 100038777
Ár: 9 900 Ft
SexTivity társasjáték

SexTivity társasjáték

Népszerű dolog a felnőtt társaságban a szexről beszélgetni. Ez a játék segít, hogy bemutasd mily...
SexTivity társasjáték
Cikkszám: 10048515
Ár: 16 190 Ft
Lust Date társasjáték

Lust Date társasjáték

Szexshop ajánlat: Lust Date ..egy buja randevú. A páros szexjáték. A játék egy pár részére készült, de h...
Lust Date társasjáték
Cikkszám: 1048497
Ár: 7 660 Ft
Társasjáték - Sex Hunting 1

Társasjáték - Sex Hunting 1

Szexshop ajánlat: Szex Társasjáték, mellyel fel lehet dobni a kapcsolatukat. A játék menete: A párok közül az ...
Társasjáték - Sex Hunting 1
Cikkszám: 1003682
Ár: 6 890 Ft
 HOT PHEROMONE NATURAL SPRAY MAN

HOT PHEROMONE NATURAL SPRAY MAN

HOT PHEROMONE NATURAL SPRAY MANMÁGIKUSAN VONZZA A HÖLGYEKET50 ml flakonSemleges illatú ...
 HOT PHEROMONE NATURAL SPRAY MAN
Cikkszám: 1004279
Ár: 11 570 Ft
Egységár: 231 Ft / ml
Méret:50 ml
BIOglide neutral, 40 ml

BIOglide neutral, 40 ml

Szexshop ajánlat: BIOglide egészségügyi sikositó zselé ...
BIOglide neutral, 40 ml
Cikkszám: 1038776
Ár: 2325 Ft Akciós ár: 2 190 Ft
Egységár: 55 Ft / ml
BIOglide neutral, 150 ml

BIOglide neutral, 150 ml

Szexshop ajánlat: BIOglide egészségügyi sikositó zselé ...
BIOglide neutral, 150 ml
Cikkszám: 1038777
Ár: 4 270 Ft
Egységár: 28 Ft / ml
Erotisin Fluid Forte 10 ml

Erotisin Fluid Forte 10 ml

Szexuális teljesítmény és szexuális önbizalom fokozó. A cseppet férfiak és nők egyaránt alkalmazhatják. Afrodiz...
Erotisin Fluid Forte 10 ml
Cikkszám: 1038774
Ár: 5511 Ft Akciós ár: 6 280 Ft
Egységár: 628 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
 Hot Pheromone Natural Spray Woman

Hot Pheromone Natural Spray Woman

Szexshop ajánlat: HOT WOMAN PHEROMON NATURAL SPRAYMÁGIKUSAN VONZZA A FÉRFIAKAT45 ml-es flakon...
 Hot Pheromone Natural Spray Woman
Cikkszám: 1004281
Ár: 11 570 Ft
Egységár: 257 Ft / ml
Méret:45 ml
exxtreme Libido Caps woman 10 darabos

exxtreme Libido Caps woman 10 darabos

Növényi összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. Összetevők: Kardamon, zab, zselatin, guarana, muira...
exxtreme Libido Caps woman 10 darabos
Cikkszám: 100038839
Ár: 6 680 Ft
HOT Delay Spray - késleltető

HOT Delay Spray - késleltető

Szexshop ajánlat: Hűsítő és nyugtató spray külső használatra a férfi nemi területeken, melynek késleltető hatás...
HOT Delay Spray - késleltető
Cikkszám: 100038806
Ár: 5 140 Ft
exxtreme Libido Kapszula woman 2 darabos

exxtreme Libido Kapszula woman 2 darabos

Növényi összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. Összetevők: Kardamon növényi eredetű por, zab pehel...
exxtreme Libido Kapszula woman 2 darabos
Cikkszám: 100038840
Ár: 1 860 Ft
Louisiana Lounger

Louisiana Lounger

Szexshop ajánlat: The Ultimate Sex Machine!In the inflatable, anatomically shaped lounger is at the foot end ma...
Louisiana Lounger
Cikkszám: 100038848
Ár: 99 790 Ft
Szex társasjáték - Sex Hunting 2 DVD-vel

Szex társasjáték - Sex Hunting 2 DVD-vel

A nagy sikerű felnőtt társasjáték második része, kicsit kibővülve. 3 féle nehézségi fokban: 1....
Szex társasjáték - Sex Hunting 2 DVD-vel
Cikkszám: 1003683
Ár: 7 290 Ft
Extrém Fetish fantázia szopóálarc

Extrém Fetish fantázia szopóálarc

Amikor a széles nyitott, nem elég széles, a Fetish Fantasy Extreme Spider Gag fogja a munkát! A szélsőség...
Extrém Fetish fantázia szopóálarc
Cikkszám: 1048525
Ár: 6 950 Ft
Megaglide szilikon classic síkosító - 15ml

Megaglide szilikon classic síkosító - 15ml

szilikon bázisú sikosító noknek és férfiaknak Kezdettol fogva egy csúcstermék. Az erotika területén minden has...
Megaglide szilikon classic síkosító - 15ml
Cikkszám: 1008558
Ár: 2067 Ft Akciós ár: 1 590 Ft
Egységár: 106 Ft / ml
Anyag,Méret:szilikon-15 ml
Megaglide szilikon classic síkosító - 30ml

Megaglide szilikon classic síkosító - 30ml

szilikon bázisú sikosító noknek és férfiaknak Kezdettol fogva egy csúcstermék. Az erotika területén minden has...
Megaglide szilikon classic síkosító - 30ml
Cikkszám: 1008559
Ár: 2702 Ft Akciós ár: 2 590 Ft
Egységár: 86 Ft / ml
Anyag,Méret:szilikon-30 ml
Megaglide szilikon classic síkosító - 100ml

Megaglide szilikon classic síkosító - 100ml

Szexshop ajánlat: szilikon bázisú sikosító noknek és férfiaknak Kezdettol fogva egy csúcstermék. Az erotika te...
Megaglide szilikon classic síkosító - 100ml
Cikkszám: 1008560
Ár: 4 490 Ft
Egységár: 45 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
EROS Explorer - Análspray 50 ml

EROS Explorer - Análspray 50 ml

Szexshop ajánlat: Végbélnyílás ellazító spray, mely ápolja a bőrt és rövid időn belül ellazítja a végbélnyílás ...
EROS Explorer - Análspray 50 ml
Cikkszám: 1008539
Ár: 8897 Ft Akciós ár: 7 540 Ft
Egységár: 151 Ft / ml
Méret:50ml
pjur med PRO-LONG spray - 20 ml spray késleltető

pjur med PRO-LONG spray - 20 ml spray késleltető

Szexshop ajánlat: Szexuális serkentő, késleltető spray férfiaknak, deszenzibilizáló, természetes hatóanyag desz...
pjur med PRO-LONG spray - 20 ml spray késleltető
Cikkszám: 100038821
Ár: 5 390 Ft
STAY UP DELAY CREME 40 ML - LAVETRA

STAY UP DELAY CREME 40 ML - LAVETRA

Szexshop ajánlat: Speciális krém,amely segíthet csökkenteni a pénisz érzékenységét. Az a pénisz, amelynek kiseb...
STAY UP DELAY CREME 40 ML - LAVETRA
Cikkszám: 100038807
Ár: 2 890 Ft
Delay Creme

Delay Creme

Szexshop ajánlat: Hűsítő és nyugtató krém külső használatra a férfi nemi területeken, melynek késleltető hatása...
Delay Creme
Cikkszám: 100038817
Ár: 5 140 Ft
Drop Sex

Drop Sex

Izgató hatású, vágykeltő csepp, nőknek és férfiaknak egyaránt. Használat: az aktus előtt 20 perc...
Drop Sex
Cikkszám: 1002910
Ár: 2 670 Ft
Egységár: 134 Ft / ml
Anyag,Méret:drops-20ml
Flutschi Original - 50ml

Flutschi Original - 50ml

Szexshop ajánlat: Kiváló minőségű, vízbázisú síkosító! A Flutschi több mint 25 éve készít luxus minőségű, világ...
Flutschi Original - 50ml
Cikkszám: 1002863
Ár: 1 990 Ft
Egységár: 40 Ft / ml
Anyag,Méret:gel-50ml
RHINO Long Power Cream - 30ml

RHINO Long Power Cream - 30ml

A Rhino szelíd módszer arra, hogy célirányosan és sikeresen befolyásoljuk az idő előtti magömlést. A kérmet spe...
RHINO Long Power Cream - 30ml
Cikkszám: 100038801
Ár: 5 110 Ft
LANGZEIT MANNER CREME

LANGZEIT MANNER CREME

Szexshop ajánlat: LANGZEIT MEN-CREAM A nemi aktus meghosszabítását szolgáló krém.Ezt a krémet azok a férfiak ha...
LANGZEIT MANNER CREME
Cikkszám: 100038808
Ár: 4 760 Ft
Fetish Fantasy Series Spandex 3 Hole Hood szopóálarc

Fetish Fantasy Series Spandex 3 Hole Hood szopóálarc

Tartsa alázatos inkognitó ezzel Spandex 3-Hole Hood tól vágyálom. Ez a kényelmes nyitott száj és a szem fedé...
Fetish Fantasy Series Spandex 3 Hole Hood szopóálarc
Cikkszám: 1048526
Ár: 7 990 Ft
RHINO Verzoegerungscreme f. Maenner PE 5 Stueck 30 ml

RHINO Verzoegerungscreme f. Maenner PE 5 Stueck 30 ml

Szexshop ajánlat: A Rhino szelid módszer arra, hogy célirányosan és sikeresen befolyásoljuk az idő előtti magöm...
RHINO Verzoegerungscreme f. Maenner PE 5 Stueck 30 ml
Cikkszám: 1004267
Ár: 4814 Ft Akciós ár: 4 970 Ft
Egységár: 166 Ft / ml
Méret:30 ml
RETARD 907

RETARD 907

Fujja be a péniszt a szexuális aktus előtt 5 perccel. Hosszabítja a szexuális aktus időtartamát, késlelteti a ...
RETARD 907
Cikkszám: 100038819
Ár: 3 190 Ft
XXL CREME PE 5 férfiaknak 50 ml

XXL CREME PE 5 férfiaknak 50 ml

A krém használatával legyőzheti a merevedési zavarokat és késleltetheti az idő előtti magömlést. A krémet 5 per...
XXL CREME PE 5 férfiaknak 50 ml
Cikkszám: 1004263
Ár: 3776 Ft Akciós ár: 3 200 Ft
Egységár: 64 Ft / ml
Méret:50 ml
Glide 4 You Szilikonos síkosító

Glide 4 You Szilikonos síkosító

Szexshop ajánlat: A szilikonnak köszönhetően sokkal tovább síkosan tart mint a vizes bázisú anyagok így sokkal ...
Glide 4 You Szilikonos síkosító
Cikkszám: 1008549
Ár: 3 590 Ft
Egységár: 36 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
Inverma - MADAME ORGAZUM CREAM - Női orgazmus krém

Inverma - MADAME ORGAZUM CREAM - Női orgazmus krém

Szexshop ajánlat: Orgazmuskrém a hölgy részére. Pár gyengéd masszírozó mozdulat a csikló és hüvelybemenet körny...
Inverma - MADAME ORGAZUM CREAM - Női orgazmus krém
Cikkszám: 1002681
Ár: 5817 Ft Akciós ár: 5 260 Ft
Pheromon Parfüm - spray - refil 13ml / női Gyümölcsös 1

Pheromon Parfüm - spray - refil 13ml / női Gyümölcsös 1

Perfumy nöknek 13ml / d2 damskie fruity jadore Minden ember kibocsát magából feromonokat (szexuális illatanyago...
Pheromon Parfüm - spray - refil 13ml / női Gyümölcsös 1
Cikkszám: 1003012
Ár: 1 540 Ft
Egységár: 118 Ft / ml
Anyag,Méret:spray-13ml
V-Activ STIMULATION CREAM for WOMEN PE 5 Stueck 50 ml

V-Activ STIMULATION CREAM for WOMEN PE 5 Stueck 50 ml

Nőknek készített stimuláló krém, melynek használatával erősítheti az izgalmi állapotot, növeli a vérbőséget, el...
V-Activ STIMULATION CREAM for WOMEN PE 5 Stueck 50 ml
Cikkszám: 1004272
Ár: 3776 Ft Akciós ár: 3 970 Ft
Egységár: 79 Ft / ml
Méret:50 ml
Fetish Fantasy Zipper Head Hood szopóálarc

Fetish Fantasy Zipper Head Hood szopóálarc

Tartsa Tárgy Silent és engedelmes ezzel cipzár Head Hood. Készült Nyújtható lycra Fabric, Ez a Full Face Hoo...
Fetish Fantasy Zipper Head Hood szopóálarc
Cikkszám: 1048527
Ár: 10 500 Ft
Klitorisz-krém (Itch)

Klitorisz-krém (Itch)

A szexuális vágyra várni? - nagy hiba! Itt a bizonyíték: kenj egy kevés krémet a klitoriszra és enyhén masszíro...
Klitorisz-krém (Itch)
Cikkszám: 1002722
Ár: 4 760 Ft
Erotisin Csepp-10ml

Erotisin Csepp-10ml

EROTISIN Szexuálenergetika,libidóizgató és potenciát erösítö készítmény gyakori nemi közösülésnél. Ösztönzöen ...
Erotisin Csepp-10ml
Cikkszám: 1002725
Ár: 4 990 Ft
Egységár: 499 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
Anál mosó

Anál mosó

Szexshop ajánlat: Töltse fel vizzel a gumitartályt, majd rakja rá a "permetező" fejet! A gumilabda megnyomásáva...
Anál mosó
Cikkszám: 1003466
Ár: 4 870 Ft
V-Activ PENIS POWER CREAM PE 5 Stueck 50 ml

V-Activ PENIS POWER CREAM PE 5 Stueck 50 ml

Merevedési gyengeségekre és teljesítménynövelésre. Egy újhegynyi krémet kell felvinni a péniszre és a herékre, ...
V-Activ PENIS POWER CREAM PE 5 Stueck 50 ml
Cikkszám: 1004271
Ár: 3776 Ft Akciós ár: 3 970 Ft
Egységár: 79 Ft / ml
Méret:50 ml
Szilikon gyűrű készlet; Átlátszó; 40, 45, 50 mm;

Szilikon gyűrű készlet; Átlátszó; 40, 45, 50 mm;

Szexshop ajánlat: 100% szilikonból készült, gyorsmozdulatos és labda gyűrűs készlet. 40, 45 és 50 mm átmérőjű.
Szilikon gyűrű készlet; Átlátszó; 40, 45, 50 mm;
Cikkszám: 1031667
Ár: 3 260 Ft
Delay Personal Spray - 50ml

Delay Personal Spray - 50ml

Késleltető spray segít az ejakuláció késleltetésében azáltal, hogy a férfi nemi szervet érzésteleníti, mely az ...
Delay Personal Spray - 50ml
Cikkszám: 100038803
Ár: 2 480 Ft
Happy Lady vágyfokozó

Happy Lady vágyfokozó

A puritán megjelenés az egyik leghatásosabb tartalmat rejti. Ez az egyik legkiválóbb női izgató zselé alkalmazá...
Happy Lady vágyfokozó
Cikkszám: 1002723
Ár: 5345 Ft Akciós ár: 5 790 Ft
Egységár: 290 Ft / ml
Méret:20ml
FF EXTREME VIBRATING PUSSY PUMP

FF EXTREME VIBRATING PUSSY PUMP

Szexshop ajánlat: Nőknek készült harang formájú vibrációs motorral kiegészített segédeszköz, mely a vaginára he...
FF EXTREME VIBRATING PUSSY PUMP
Cikkszám: 100038849
Ár: 14 210 Ft
Felcsatolható üreges vibrátor

Felcsatolható üreges vibrátor

Élethű kialakítású felcsatolható péniszköpeny vibrációval. A pénisz belül üreges, így a péniszed bele tudod hel...
Felcsatolható üreges vibrátor
Cikkszám: 1003350
Ár: 7 280 Ft

Jelenleg nem rendelhető!
 

Szex társasjáték

pénisz hosszabító

Egyéb termékek Szállítás Korábbi keresések Külső keresések ÁSZF 2006-17 Erotika Aruház - Online szexshop © Minden jog fenntartva info@erotikaaruhaz.hu

Szexshop

Vibrátor

Vibrátorok

Zselés vibrátorok

Művagina

Guminő

Síkosító

Legénybúcsú ötletek

Leánybúcsú ötletek

Szex társasjátékok

Szex ajándékok

Pénisz gyűrű

Pénisz hosszabbító Készlet Művagina Péniszgyûrû Pénisz erõsítõ Ajándékok, Ötletek Vágykeltõ, serkentõk Női fehérnemű Vibrátorok cyber anyagból Zselés vibrátorok Kétvégû pénisz Kétágú/többfunkciós pénisz G-pont vibrátorok Csikló hüvely vibrátor Műpénisz Hüvely anál vibrátor Hüvely anál golyók Síkosító Vákum pumpák Tapadókorongos Szexi Kötények Harisnya Férfi tanga, ferfi tanga Kétrészes,bikini ruha Szett,sima ruha Nõi bugyik Kesztyûk Necc ruhák Szexi kiegészítõk Krémek Vágyfokozó Masszázs olaj Anál vibrátor, anál eszköz Péniszköpeny Női ízesített síkosítók Bilincsek Korbácsok, paskolók Maszkok Egyéb S/M kellékek Lufik Ehető fehérneműk Fém vibrátorok Mûanyag vibrátorok Deréköv Erényöv Harisnyatartó Karabíner Láncok Mellény Melltartó Nyakörv Póráz Szájpecek Szíjak, szíjruhák Tanga Zabla Parfümök, illatok, feromonok Vibráló tanga Gumi férfi, gumi pasi Legénybúcsú ötletek Leánybúcsú ötletek Hinták Férfiaknak felcsatolható pénisz Nőknek felcsatolható pénisz Művagina-Fleshlight Punci pumpák Késleltetők Szexgépek Csikló, Klitorisz izgatók sexshop - szexshop - sexshop - szexshop
Guminő, Vibrátorok, Vibrátor rendelés, Síkosítók, szexshop, gumibaba, szexuális eszközök